Контролери и четци

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
 • Производител: Yli
  Bluetooth и MIFARE контролер на достъпа Yli S5   Kонтролер на достъпа, работещ с Bluetooth и MIFARE карта • Метален, антивандален корпус  • Водоустойчив, IP66 защитен индекс • Капацитет от 1000 потребители  &..
  200.40лв. с ДДС
 • Производител: Dahua
  DMA TCP-IP контролер за 4 врати Dahua ASC1204B. Поддържа 4 RFID четци и до 100 000 потребители. Запомня до 300 000 събития.  Софтуер за контрол на достъпа DH-ACS100  Поддържа 100 000 валидни карти и 300 000 събития Подд..
  306.00лв. с ДДС
 • Производител: Sebury
  TCP-IP контролер на достъпа до 2 врати. Можете да свържете 2 wiegrand четци за четене на карти. Може да се използва за двупосочни врати.   Основни характеристики: Проверка на входно / изходни потребители (служители) Настройка з..
  295.20лв. с ДДС
 • Производител: Sebury
  Този контролер е подходящ за до 4 врати. Той може да свърже 4 четци за карти и да даде информация кой - кога - как е влязъл през контролираната зона.    Функции: • Управление на вход и изход : Контролният център..
  306.00лв. с ДДС
 • Производител: ZkSoftware
  Биометричен и MIFARE контролер на достъпа ZkSoftware ZkSoftware F18 четецът на пръстови отпечатъци е иновативен модел за контрол на достъпа. Осигурява необвързана производителност с помощта на усъвършенстван алгоритъм за стабилност, точност и..
  602.40лв. с ДДС
 • Производител: Anviz
  Биометричен и MIFARE четец Anviz M5 Pro M5 Pro от ANVIZ е компактно устройство за контрол на достъпа, което се вписва в повечето врати. Металният корпус с индекс на защита IP65 е водоустойчив и затова този продукт се препоръчва за вътрешна и външна ..
  447.60лв. с ДДС
 • Производител: Anviz
  Биометричен и RFID контролер на достъпа Anviz A380-4G Този модел контролер на достъпа с контролен панел поддържа пръстови отпечатъци, RFID карта или парола.   Основни характеристики: • Linux платформата осигурява стабилна и сигу..
  746.40лв. с ДДС
 • Производител: Anviz
  Биометричен и RFID контролер на достъпа Anvi​z C2 PRO Професионален контролер на достъпа със софтуер в Cloud (облак) - Anviz C2 PRO. Това е централна станция, готова за работа с RFID 125 KHZ и пръстови отпечатъци, като използва софтуера Cross..
  794.40лв. с ДДС
 • Производител: Chiyu
  Контролер на достъпа 3 в1 Биометрична система за контрол на достъпа за използване в много врати. По този начин тя може да се използва успешно в офиса, например. Достъпът се осъществява по 3 начина: чрез пръстови отпечатъци, RFID карта ил..
  864.00лв. с ДДС
 • Производител: Dahua
  Биометричен и RFID контролер на достъпа Dahua ASI1212A Биометричен и RFID контролер на достъпа Dahua ASI1212A TCP / IP. Едновременно приемащ пръстови отпечатъци и RFID карти или код на клавиатурата.   Характеристики: Сензорен..
  602.40лв. с ДДС
 • Производител: Dahua
  Биометричен и RFID четец за врата. Това е четец, който може да бъде интегриран с панели за контрол на достъпа  "RS485".  Изтеглете софтуера за контрол на достъпа DH-ACS100 Четеца прочита Mifare карта Поддържа карта..
  306.00лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Биометричен и RFID контролер на достъпа Yli F6EM-W Yli F6EM-W е биометричен контролер за достъпа на една врата, който работи с EM 125 kHz proximity карти. Контролерът е оборудван с високопроизводителен и качествен сензор за пръстови отпе..
  200.40лв. с ДДС
 • Производител: ZkSoftware
  Биометричен и RFID контролер на достъпа ZkSoftware F22 Контролер на достъпа, работещ със пръстов отпечатък, код и RFID карта125Khz ZkSoftware F22. За вътрешен монтаж. F22 е иновативен терминал за контрол на достъпа, който може лесно да с..
  696.00лв. с ДДС
 • Производител: Zkteco
  Биометричен и RFID контролер на достъпа Zkteco FPR-1500WP Zkteco FPR-1500WP e безконтактен четец и безконтактни карти с вграден монтаж за биометрични контролни панели за достъп.   Характеристики: • Карти: 125kHz (EM4100) ..
  270.00лв. с ДДС
 • Производител: Anviz
  ANVIZ T5 PRO е биометричен и RFID четец за контрол на достъпа. Той е самостоятелен продукт и поддържа валидиране на пръстови отпечатъци, RFID или комбинация от тях. Той има максимален капацитет от 1000 пръстови отпечатъка или RFID карти и з..
  300.00лв. с ДДС
 • Производител: Anviz
  Биометричен и RFID четец  за контрол на достъпа Anviz TC550. Това е самостоятелен контролер, който може да осигури достъп за до 2000 потребителя. Разполага с Wiegrand 26 вход и изход , за свързване към друго оборудване или за допъ..
  508.80лв. с ДДС
 • Производител: Anviz
  Биометричен и RFID четец Anviz VF30. Това е самостоятелен контролер, който може да осигури достъп за до 2000 потребителя. Софтуерът е прост и интуитивен, който може да експортира отчети в Excel за по-нататъшна обработка. TCP-IP св..
  457.20лв. с ДДС
 • Производител: Anviz
  Anviz W2 е биометричен и RFID четец със цветен екран и капацитивни бутони. Това е един елегантен и компактен терминал за достъп. Той е един от най-новите уреди за терминален достъп до функциите на генерирането на цифрови отпечатъци и базира..
  356.40лв. с ДДС
 • Производител: ZkSoftware
  Контролер на достъпа с биометричен и rfid четец, цветен дисплей и графично меню. Скоростта му на работа е по-малко от секунда.  Характеристики:  Средства за идентификация: пръстов отпечатък, RFID карти (по желание), идентификационе..
  864.00лв. с ДДС
 • Производител: ZkSoftware
  Биометричен четец FPR-1200. Той се свързва чрез RS485 към центровете за контрол на достъпа до софтуера на ZkSoftware. Той също така разполага с четец на пръстови отпечатъци и RFID карти за биометрични станции за контрол на достъпа. Ка..
  204.00лв. с ДДС

Ключов компонент от системите за контролиран на достъп са четящите устройства – тези, които осъществяват отчитане на данните, съхранени върху електронен или друг вид носител на информация. Тяхното предназначение е да осигурят достъп на оторизираните лица през контролирана входна точка. Евроматика ви предлага да закупите високотехнологичен RIFD четец за своята система за контрол на достъпа на изгодни цени.

Какви видове съществуват?

В зависимост от вида на системата за контролирано преминаване през входно-изходна точка, четците използват различни методи на идентифициране. Това могат да бъдат магнитни карти, върху които е съхранена информация за конкретния потребител, както и негови уникални биологични характеристики.

Често се използва комбинация от двете основни технологии – радиочестотната идентификация (RIFD) и биометриката. Те обезпечават комбиниран принцип на разпознаване – посредством карти и биометрични характеристики. По този начин се повишава нивото на контрола в дадена сграда, тъй като дори при откраднат/изгубен ключ (карта), възможността за неправомерно преминаване в защитената зона е елиминирана, поради невъзможност да се предоставят и биологичните данни – пръстов отпечатък, лицево и ирисово разпознаване и т.н.

С покупката на високотехнологичен четец на пръстови отпечатъци могат да се осъществят няколко цели – най-често ограничаване достъпа на външни лица и контрол на работното време. Биометричните системи за достъп се използват предимно в сгради със специално предназначение – финансови институции, военни бази, правителствени организации, лаборатории и др.

Предвид все по-достъпната цена на системите, залагащи на биометриката, те масово се внедряват и в производствени и бизнес предприятия с цел по-добро управление на работните процеси. Четците, независимо дали са базирани на RIFD идентификация или на биометрични данни, използват интегриран уеб сървър за различните конфигурации.

Системата пази данните от всяко преминаване през входно-изходните точки и по този начин осигурява надеждна информация за присъствието на служителите на работното им място. Четецът използва специализиран софтуер, позволяващ изготвяне на работни графици по отдели и други фирмени подразделения. Данните се получават индивидуално за всеки служител, а също и в групи за отделните структури.

Контролерите са самостоятелни устройства, чрез които може да се промени функцията на всяка система, въведена в експлоатация. Те управляват електронното заключване на входните врати и други ограничителни съоръжения – турникети, автоматични бариери, подземни гаражи и дори асансьори. По този начин с един метод на идентификация, потребителите получават достъп до различни сектори в сградата.

Интересното е, че всеки четец за магнитни карти или биометрични данни има способност да осигури достъп на голям брой хора - до и над 2000 потребителя, в зависимост от конкретната разработка. Устройствата позволяват TCP / IP свързаност, така че записите да могат да се изтеглят директно от мрежата или да се съхраняват в наличната памет.

Какво ви предлагаме?

Нашата колекция от контролери и четци е способна да отговори на нуждите и изискванията на различни обекти – офис сгради, производствени предприятия, жилищни блокове, хотелски комплекси и т.н. Това са технологични разработки от най-ново поколение на марките: Anviz, Atu tech, Chiyu, Dahua, Euromatica, HikVision, Oem, Sebury, Yli и ZkSoftware.

Освен богата гама продукти, ние предлагаме и професионален монтаж на всеки четец, предоставен от нашата компания. Предвид сложността на системите за контрол на достъпа и големия набор програмируеми опции за управление, препоръчваме да поверите изцяло на нашите екипи внедряването и настройките на вашата система.