Контролери и четци

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
 • Производител: Dahua
  DMA TCP-IP контролер за 4 врати Dahua ASC1204B. Поддържа 4 RFID четци и до 100 000 потребители. Запомня до 300 000 събития.  Софтуер за контрол на достъпа DH-ACS100  Поддържа 100 000 валидни карти и 300 000 събития Подд..
  306.00лв. с ДДС
 • Производител: Sebury
  TCP-IP контролер на достъпа до 2 врати. Можете да свържете 2 wiegrand четци за четене на карти. Може да се използва за двупосочни врати.   Основни характеристики: Проверка на входно / изходни потребители (служители) Настройка з..
  295.20лв. с ДДС
 • Производител: Sebury
  Този контролер е подходящ за до 4 врати. Той може да свърже 4 четци за карти и да даде информация кой - кога - как е влязъл през контролираната зона.    Функции: • Управление на вход и изход : Контролният център..
  306.00лв. с ДДС
 • Производител: Chiyu
  Контролер на достъпа 3 в1 Биометрична система за контрол на достъпа за използване в много врати. По този начин тя може да се използва успешно в офиса, например. Достъпът се осъществява по 3 начина: чрез пръстови отпечатъци, RFID карта ил..
  864.00лв. с ДДС
 • Производител: Dahua
  Биометричен и RFID четец за врата. Това е четец, който може да бъде интегриран с панели за контрол на достъпа  "RS485".  Изтеглете софтуера за контрол на достъпа DH-ACS100 Четеца прочита Mifare карта Поддържа карта..
  306.00лв. с ДДС
 • Производител: Anviz
  ANVIZ T5 PRO е биометричен и RFID четец за контрол на достъпа. Той е самостоятелен продукт и поддържа валидиране на пръстови отпечатъци, RFID или комбинация от тях. Той има максимален капацитет от 1000 пръстови отпечатъка или RFID карти и з..
  300.00лв. с ДДС
 • Производител: Anviz
  Биометричен и RFID четец  за контрол на достъпа Anviz TC550. Това е самостоятелен контролер, който може да осигури достъп за до 2000 потребителя. Разполага с Wiegrand 26 вход и изход , за свързване към друго оборудване или за допъ..
  508.80лв. с ДДС
 • Производител: Anviz
  Биометричен и RFID четец Anviz VF30. Това е самостоятелен контролер, който може да осигури достъп за до 2000 потребителя. Софтуерът е прост и интуитивен, който може да експортира отчети в Excel за по-нататъшна обработка. TCP-IP св..
  457.20лв. с ДДС
 • Производител: Anviz
  Anviz W2 е биометричен и RFID четец със цветен екран и капацитивни бутони. Това е един елегантен и компактен терминал за достъп. Той е един от най-новите уреди за терминален достъп до функциите на генерирането на цифрови отпечатъци и базира..
  356.40лв. с ДДС
 • Производител: ZkSoftware
  Контролер на достъпа с биометричен и rfid четец, цветен дисплей и графично меню. Скоростта му на работа е по-малко от секунда.  Характеристики:  Средства за идентификация: пръстов отпечатък, RFID карти (по желание), идентификационе..
  864.00лв. с ДДС
 • Производител: ZkSoftware
  Биометричен четец FPR-1200. Той се свързва чрез RS485 към центровете за контрол на достъпа до софтуера на ZkSoftware. Той също така разполага с четец на пръстови отпечатъци и RFID карти за биометрични станции за контрол на достъпа. Ка..
  204.00лв. с ДДС
 • Производител: Anviz
  Биометричен и RFID четец Anviz T5. Използва се като разширение за самостоятелните централи или контролери на Anviz. RS485 свързаност.     Процесор TI Stellaris® 32-битов високоскоростен проце..
  234.00лв. с ДДС
 • Производител: Sebury
  Контролера позволява достъп до врата, оборудвана с електромагнитна пластина, болт или електромагнит. Може да се монтира и навън, анти-вандалски и водоустойчив корпус. Програмиране на карти и пръстови отпечатъци много лесно с дистанцион..
  250.80лв. с ДДС
 • Производител: HikVision
  Контролен панел за достъп до 4 TCP/IP двупосочни врати . Wiegrand интерфейс за 4 четци и интерфейс с аларма. Ръководство:  Hikvision DS-K2801  Софтуер за управление:  IVMSS 4200 Hikvision DS-K28..
  306.00лв. с ДДС
 • Производител: HikVision
  Контролен панел за достъп до 4 TCP/IP двупосочни врати . Wiegrand интерфейс за 4 четци и интерфейс с аларма. Ръководство:  Hikvision DS-K2801  Софтуер за управление:  IVMSS 4200 Hikvision DS-K28..
  356.40лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Това е самостоятелно многофункционално устройство за контрол на достъпа за единична врата с код или с карта. Идеално е за монтиране на закрито или на открито. Корпусът е изработен от галванизиран метал за максимална устойчивост. Вътреш..
  91.20лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Контролер за достъп до врата. Поддържа до 1000 потребители с карта, щифт или ПИН + карта.   Характеристики: • Режими на работа: CARD, PIN, Card + PIN • Може да се използва като самостоятелна клавиатура • Елеган..
  50.40лв. с ДДС
 • Производител: Sebury
  Sebury BC2000 контролер за достъп до врата с 125Khz карта или код.  Поддържа до 1000 потребители.  Лесно програмиране на клавиатурата.  Антивиндален корпус, защитен от вода и температурни условия.  Клавишите на кл..
  91.20лв. с ДДС
 • Производител: Sebury
  Контролер за врата Sebury K2. Управление на сигурността на достъпа 1000 потребители чрез Sebury K2.  Корпусът е тънък, метален и устойчив на вандалски прояви.  Поддържа до 1000 потребители с 125Khz или ПИН-код.  С елегантен..
  91.20лв. с ДДС
 • Производител: Sebury
  Вътрешна K3-3 система за контрол на достъпа с карта EM 125Khz. Капацитет до500 потребители.  Информационен лист Ръководство за програмиране Модерен дизайн с LED осветена клавиатура Система за контрол на достъпа, която,..
  50.40лв. с ДДС

Ключов компонент от системите за контролиран на достъп са четящите устройства – тези, които осъществяват отчитане на данните, съхранени върху електронен или друг вид носител на информация. Тяхното предназначение е да осигурят достъп на оторизираните лица през контролирана входна точка. Евроматика ви предлага да закупите високотехнологичен RIFD четец за своята система за контрол на достъпа на изгодни цени.

Какви видове съществуват?

В зависимост от вида на системата за контролирано преминаване през входно-изходна точка, четците използват различни методи на идентифициране. Това могат да бъдат магнитни карти, върху които е съхранена информация за конкретния потребител, както и негови уникални биологични характеристики.

Често се използва комбинация от двете основни технологии – радиочестотната идентификация (RIFD) и биометриката. Те обезпечават комбиниран принцип на разпознаване – посредством карти и биометрични характеристики. По този начин се повишава нивото на контрола в дадена сграда, тъй като дори при откраднат/изгубен ключ (карта), възможността за неправомерно преминаване в защитената зона е елиминирана, поради невъзможност да се предоставят и биологичните данни – пръстов отпечатък, лицево и ирисово разпознаване и т.н.

С покупката на високотехнологичен четец на пръстови отпечатъци могат да се осъществят няколко цели – най-често ограничаване достъпа на външни лица и контрол на работното време. Биометричните системи за достъп се използват предимно в сгради със специално предназначение – финансови институции, военни бази, правителствени организации, лаборатории и др.

Предвид все по-достъпната цена на системите, залагащи на биометриката, те масово се внедряват и в производствени и бизнес предприятия с цел по-добро управление на работните процеси. Четците, независимо дали са базирани на RIFD идентификация или на биометрични данни, използват интегриран уеб сървър за различните конфигурации.

Системата пази данните от всяко преминаване през входно-изходните точки и по този начин осигурява надеждна информация за присъствието на служителите на работното им място. Четецът използва специализиран софтуер, позволяващ изготвяне на работни графици по отдели и други фирмени подразделения. Данните се получават индивидуално за всеки служител, а също и в групи за отделните структури.

Контролерите са самостоятелни устройства, чрез които може да се промени функцията на всяка система, въведена в експлоатация. Те управляват електронното заключване на входните врати и други ограничителни съоръжения – турникети, автоматични бариери, подземни гаражи и дори асансьори. По този начин с един метод на идентификация, потребителите получават достъп до различни сектори в сградата.

Интересното е, че всеки четец за магнитни карти или биометрични данни има способност да осигури достъп на голям брой хора - до и над 2000 потребителя, в зависимост от конкретната разработка. Устройствата позволяват TCP / IP свързаност, така че записите да могат да се изтеглят директно от мрежата или да се съхраняват в наличната памет.

Какво ви предлагаме?

Нашата колекция от контролери и четци е способна да отговори на нуждите и изискванията на различни обекти – офис сгради, производствени предприятия, жилищни блокове, хотелски комплекси и т.н. Това са технологични разработки от най-ново поколение на марките: Anviz, Atu tech, Chiyu, Dahua, Euromatica, HikVision, Oem, Sebury, Yli и ZkSoftware.

Освен богата гама продукти, ние предлагаме и професионален монтаж на всеки четец, предоставен от нашата компания. Предвид сложността на системите за контрол на достъпа и големия набор програмируеми опции за управление, препоръчваме да поверите изцяло на нашите екипи внедряването и настройките на вашата система.