Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Механична брава с код Yli MM201SC

Код на продукта: MM201SC
Наличност: В наличност
276.00лв. с ДДС
Без ДДС: 230.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Механична брава с код Yli MM201SC

Механична брава с код Yli MM201SC и хоризонтален кабел. Бравата е изцяло механична, не се нуждаете от батерии. Тя идва с предварително зададен фабричен код, но може да се промени много лесно. MM201SC съдържа механична ключалка и хоризонтална брава. Пакетът съдържа външната част с циферблата, вътрешната част с ключа и принадлежностите им. 

Механичната ключалка е идеално решение за врати с отваряне отвътре или отвън, или с ляво или дясно отваряне. Отвътре можете да се отворите чрез действие. За да имате свободен достъп, вътрешното капаче има функция за заключване. Външната част съдържа 14 бутона, от които един бутон (C) и 13 бутон за формиране на кода за отваряне. 

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Режим на работа: Механичен 
  • Довършителни работи: Метална ролка
  • Част отвън: Циферблат
  • Вътрешна част: Съединител

СПЕЦИФИКАЦИИ

  • Код: 3-7 цифри 
  • Размери на корпуса: 177x48x14 mm

Входната врата на вашия дом, офис или друго бизнес помещение се нуждае от максимална защита срещу неправомерно отваряне. За обектите, където електрическото и електромеханично заключване е неприложимо, ние от Eromatica сме се погрижили да предоставим висококачествена и надеждна механична брава с код на марката YLI от серия MM201SC.

Комбинация от сигурност и удобство

Бравата използва изцяло механичен метод на заключване, което я прави значително по-лесна и удобна за инсталиране. Не е нужно да се осигурява захранване чрез батерии или свързване към електрическата мрежа. Отпада и притеснението за блокиране работата на бравата, поради слаба батерия.

Моделът е с изцяло безключов дизайн, което гарантира максимално удобство при ежедневна употреба. Край на търсенето на ключовете. Нужно е само да помните кода за отваряне на вратата. Имате на разположение сигурна и надеждна, 6-цифрена последователна парола. Не е  необходимо да се разглобява ключалката, за да се промени фабричната или предишната парола – супер лесно и удобно.

Паролата трябва да бъде въведена в правилния ред, за да се активира. Ако кодът не може да бъде въведен правилно, по-рано въведеният ще бъде автоматично изчистен, което ще затрудни дешифрирането. Налична е също функция виртуална парола. В процес на въвеждане на правилния код, когато клавишът за смяна е натиснат или паролата не е въведена в правилния ред, съответният клавиш ще изчисти въведената по-рано парола.

За удобното и бързо отключване принос имат кодовите елементи в клавиатурната кутия, които при конкретния продукт, са под формата на цифри. Заключващият механизъм се доставя с фабрично зададен код, който може лесно да се смени от потребителя по всяко време. Тази опция ви позволява да отказвате достъп до имота на конкретни лица без да сменяте заключването.

Предлагаме ви последно поколение механична брава с код, чиито външни елементи са 100% влагозащитени и устойчиви на намокряне. Може да се монтира на външни врати, без притеснение за непрекъснатата употреба при лоши атмосферни условия. Бравата е изработена от висококачествен материал - неръждаема стомана 304, която е антикорозионен и механично устойчив материал.

Вижте всички брави с код.

Бърза поръчка

Механична брава с код Yli MM201SC × 1 бр.

Цена: 276.00лв.