Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Брава с пръстов отпечатък или код Anviz L100K

Код на продукта: L100K
Наличност: В наличност
506.40лв. с ДДС
Без ДДС: 422.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Контролер на достъпа до врата чрез пръстов отпечатък или код. Капацитет 99 пръстови отпечатъка и 99 кода за достъп.

Подходящ е за достъп до офиса, сървърната зала, където достъпът е ограничен, без да е необходима сложна инсталация на системата.

Работи директно чрез батерии (4 бр. X 1,5 A), което осигурява достатъчно време за действие

Технически данни

Anviz L100K е многофункционална електромагнитна брава, предназначена за интегриране в системи за контрол на достъпа. Това заключващо устройство съчетава разпознаване на пръстови отпечатъци, въвеждане на код и електромагнитни заключващи механизми, за да осигури стабилно и надеждно решение за контрол на влизането в зони с ограничен достъп.

Функция достъп с пръстов отпечатък

Функцията за разпознаване на пръстови отпечатъци повишава степента на сигурност на заключването, предоставяйки достъп само на оторизирани лица, чиито пръстови отпечатъци са регистрирани в системата. Това биометрично удостоверяване помага за предотвратяване на неоторизирано проникване и подобрява цялостната сигурност в сградата. Освен това опцията за въвеждане на код предоставя алтернативен метод за потребителите да получат достъп с помощта на предварително генерирана цифрова комбинация.

Електромагнитният заключващ компонент осигурява физическа защита на входната точка чрез сигурно заключване на вратите при активиране. Електромагнитните брави са известни със своята здравина и ефективност, което ги прави подходящи за различни приложения, където контролът на достъпа е от решаващо значение. Такава брава обикновено се монтира на рамката на вратата и при захранване създава силна магнитна сила, която държи вратата стабилно затворена.

Електромагнитните брави се захранват от източници на постоянен ток (DC) с ниско напрежение, обикновено 12 или 24 волта. Те използват магнитна сила за защита на вратите и изискват непрекъснато захранване, за да останат заключени. Бравата на Anviz работи директно чрез батерии (4 бр. X 1,5 A), което гарантира постояната ѝ работа в случай на прекъсване на електроснабдяването.

Гъвкавост при избора на метод на идентификация

Бравата Anviz L100K е проектирана с мисъл за удобството на потребителя, предлагайки множество начини за получаване на достъп без компромис със сигурността. Интегрирането на разпознаване на пръстови отпечатъци и въвеждане на код позволява гъвкавост при избора на най-удобния метод за идентификация за отделните потребители.

В допълнение, ключалката може да бъде оборудвана с функции като аларми за фалшифициране и функция против обратно преминаване, за да подобри допълнително своите възможности за сигурност. Капацитетът на паметта при този модел е 99 пръстови отпечатъка и 99 кода за достъп.

Бърза поръчка

Брава с пръстов отпечатък или код Anviz L100K × 1 бр.

Цена: 506.40лв.