Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Интелигентна брава с Wi-Fi, код и ключ Safer K168B

Код на продукта: K168B
Наличност: В наличност
735.60лв. с ДДС
Без ДДС: 613.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Интелигентна брава с Wi-Fi и дистанционен достъп за хотелско настаняване Safer K168B​

Интелигентна брава с Wi-Fi с дистанционен достъп за хотелско настаняване. Имате настаняване в бизнес хотел? Можете да инсталирате брава от този модел, към която можете да изпратите код за достъп за период, определен от вас директно от мобилния си телефон. Инсталацията е лесна, работи с батерии. Разбира се, когато батериите са изтощени, бравата ще ви информира директно в приложението.

 

Тази брава работи по няколко начина:

 

1.  Хотелска система

Системата за контрол на достъпа до хотела е предназначена да автоматизира сайтовете за настаняване AIRBNB, BOOKING, EXPEDIA и др., Трябва да се срещнем с клиента за предаване и получаване на ключовете за достъп. Блутутната покана и кодът за достъп могат да бъдат генерирани според периода на настаняване. Почистващата компания се ползва от цикличен или постоянен достъп с график. Историята на посещенията може да се разглеждат директно от приложението IOS и приложението за Android.

 

2.  Офисна система

Системата за контрол на достъпа дава възможност на собственика да наеме търговско пространство и да предостави виртуални ключове по всяко време и навсякъде, директно от приложението за iOS и Android. Работодателите могат да осигурят цикличен или постоянен достъп с времеви график и могат да видят историята на посещенията по всяко време. Служителят може да ползва пряк достъп чрез телефона си.

 

3.  Жилищна система

Жилищната система осигурява лесен контрол на достъпа с приложение за iOS и Android. Достъпът е чрез пръстов отпечатък, телефон, код или карта. Всеки може да получи покана чрез Bluetooth или постоянен или временен код за достъп. За да разрешите нежелани проблеми, можете да изпратите Bluetooth или еднократна покана за отваряне.

Захранване 4 AAA батерии
Тип на продукта Интелигентна брава
Материал Метал
Цвят Сребърен
Съдържание на пакета 1 x брава 2 x ключа 1 x запушалка 1 x цилиндър европрофил 2 x щит (преден + заден)
Интелигентна Да
Тип на вратата Външна/вътрешна
Тип на отваряне Ляво/дясно

Хотелското настаняване, базирано на интернет сайтовете AIRBNB, BOOKING, EXPEDIA и др. навлиза масово в сферата на туризма, поради безспорното удобство, което предоставя както на посетителите, така и на домакините. Технологичният гигант Safer се е погрижил за вашето удобство и сигурност чрез интелигентната брава с Wi-Fi, код и ключ K168B.

Характеристики на продукта

С приятния си и преди всичко функционален дизайн, Smart заключването на Safer намира широко приложение не само в хотелиерския бизнес, но и при заключването на частни жилища и офис помещения. С алуминиев корпус и широчина на панела едва 38мм, конструктивният дизайн на бравата гарантира лесна инсталация и безпроблемна употреба.

Интелигентната заключваща система е съвместима с всички алуминиеви и дървени врати, чиято рамка е с дебелина над 46мм. Може да се инсталира както на външни, така и на интериорни врати, без значение от посоката на отваряне – ляво/дясно. Умната брава се предлага в комплект с 2 ключа, 1бр. запушалка, 1 еднопрофилен цилиндър и 2 щита – преден и заден.

С разширено управление на APP, чрез WiFi или Bluetooth, е повече от лесно да свържете интелигентното заключване към своя смартфон, така че да можете да управлявате инсталираната интелигентна брава от всяка точка и по всяко време. Удобният интелигентен интерфейс на заключващата система, ви позволява да предоставяте достъп до обекта от дистанция – неограничен или за планиран времеви интервал.

Бравата дава възможност за внедряване на цели 6 метода на отключване – чрез Wi-Fi или Bluetooth APP достъп, с пръстов отпечатък, карта, PIN код или с механичен ключ. Благодарение на интелигентната система за управление става възможно да се управляват голям брой заключвания с един единствен смартфон.

Контролът предлага настройки за ограничено действие на паролите, подходящи за различни ситуации. Интелигентната Wi-Fi брава на Safer използва FPC четец на пръстови отпечатъци, което я превръща в перфектна мини система за контрол на достъпа, подходяща за частни жилища, жилищни блокове и кооперации, офиси, къщи за гости и по-големи хотелски комплекси. Осигурено е аварийно известяване за слаба батерия посредством IOS /Android приложението.

Бърза поръчка

Интелигентна брава с Wi-Fi, код и ключ Safer K168B × 1 бр.

Цена: 735.60лв.