Брави с код

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
 • Производител: Anviz
  Контролер на достъпа до врата чрез пръстов отпечатък или код. Капацитет 99 пръстови отпечатъка и 99 кода за достъп. Подходящ е за достъп до офиса, сървърната зала, където достъпът е ограничен, без да е необходима сложна инсталация на системат..
  506.40лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Електромагнитна брава с код, карта и ключ Yli DLA-5500-PW Електромагнитна брава с код за достъп, карта и ключ Yli DLA-5500-PW. СПЕЦИФИКАЦИИ: 12 клавиши (0-9, * #) ХАРАКТЕРИСТИКИ: Отваряне с код, карта (MIFARE - S50 13.5..
  550.80лв. с ДДС
 • Производител: Anviz
  Електромагнитна брава с пръстов отпечатък, код и Bluetooth Anviz UL3-BT-SN Характеристики: Интелигентно, самостоятелно заключване с биометричен четец и клавиатура, чрез отпечатък, идентификация на ключов код или мобилно приложение Капаците..
  550.80лв. с ДДС
 • Производител: Safer
  Интелигентна брава с Wi-Fi и дистанционен достъп за хотелско настаняване Safer K168B​ Интелигентна брава с Wi-Fi с дистанционен достъп за хотелско настаняване. Имате настаняване в бизнес хотел? Можете да инсталирате брава от този модел, ..
  735.60лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Механична брава с код Yli MM201SC Механична брава с код Yli MM201SC и хоризонтален кабел. Бравата е изцяло механична, не се нуждаете от батерии. Тя идва с предварително зададен фабричен код, но може да се промени много лес..
  276.00лв. с ДДС
БЪРЗО ПОВИКВАНЕ