Брави с код

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
 • Производител: Anviz
  Контролер на достъпа до врата чрез пръстов отпечатък или код. Капацитет 99 пръстови отпечатъка и 99 кода за достъп. Подходящ е за достъп до офиса, сървърната зала, където достъпът е ограничен, без да е необходима сложна инсталация на системат..
  506.40лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Електромагнитна брава с код, карта и ключ Yli DLA-5500-PW Електромагнитна кодова брава с код за достъп, карта и ключ Yli DLA-5500-PW. СПЕЦИФИКАЦИИ: 12 клавиши (0-9, * #) ХАРАКТЕРИСТИКИ: Отваряне с код, карта (MIFARE - S50 ..
  550.80лв. с ДДС
 • Производител: Anviz
  Електромагнитна брава с пръстов отпечатък, код и Bluetooth Anviz UL3-BT-SN Характеристики: Интелигентно, самостоятелно заключване с биометричен четец и клавиатура, чрез отпечатък, идентификация на ключов код или мобилно приложение Капаците..
  550.80лв. с ДДС
 • Производител: Codelocks
  Електронна Smart брава Codelocks 5510 BS Електронна Bluetooth Smart брава с тубуларен език. Подходяща за врати с висок трафик. Възможност за работа с мобилен телефон, RFID карта и кодове, дефинирани за определен период от време. Управление чрез мо..
  732.00лв. с ДДС
 • Производител: Codelocks
  Електронна Smart брава Codelocks 5520 BS Електронна Bluetooth Smart брава. Включва механична DIN брава и патрон. Подходяща за врати с висок трафик. Възможност за работа с мобилен телефон, RFID карта и кодове, дефинирани за определен период от врем..
  786.00лв. с ДДС
 • Производител: Codelocks
  Електронна брава с код Codelocks KL1000 Технически спецификации: Дебелина на вратата, на която се монтира: 1-19 милиметра 2 х ААА батерии, издържащи 15 000 отваряния (включени в опаковката) Всички части, болтове и макет за налагане при ..
  120.00лв. с ДДС
 • Производител: Codelocks
  Електронна брава с код Codelocks KL1000 Технически спецификации: Дебелина на вратата, на която се монтира: 1-19 милиметра 2 х ААА батерии, издържащи 15 000 отваряния (включени в опаковката) Всички части, болтове и макет за налагане при ..
  120.00лв. с ДДС
 • Производител: Safer
  Интелигентна брава с Wi-Fi и дистанционен достъп за хотелско настаняване Safer K168B​ Интелигентна брава с Wi-Fi с дистанционен достъп за хотелско настаняване. Имате настаняване в бизнес хотел? Можете да инсталирате брава от този модел, ..
  735.60лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Механична брава с код Yli MM201SC Механична брава с код Yli MM201SC и хоризонтален кабел. Бравата е изцяло механична, не се нуждаете от батерии. Тя идва с предварително зададен фабричен код, но може да се промени много лес..
  276.00лв. с ДДС

Категорията брави с код са сред най-предпочитаните заключващи компоненти за контрол на достъпа, инсталирани на входни, интериорни, както и върху стъклени врати и витрини на търговски и развлекателни обекти. Циферблат за избиране на код се поставя както на механична, така и на електронна/електромагнитна брава. Това е единственият идентификационен метод с повишена степен на сигурност, който е активен с механични брави. Това го прави по-често използван от останалите и почти универсален. 

Най-актуалните варианти на този тип заключващи устройства напоследък се проектират като комбинация от уникална парола и карта, или парола с биометрични данни. Такава конструкция означава пълна сигурност срещу непозволено проникване, защото кодът няма как да бъде презаписан от разстояние, а единствено предоставен или видян по невнимание, което подсигурява рисковете на картата с чип. 

Биометричните данни пък изобщо не подлежат на презаписване, подправяне и промяна. Взаимодействието между два метода на идентификация е оптимално сигурно, защото единият допълва другият и винаги е по-сигурен от него. Тези нови предимства автоматично отреждат на кодовите брави първо място сред конкуренцията им в класацията на устройства за контролиране на достъпа. Механизмите ни са изработени от неръждаеми метални сплави, устойчиви на вандалски наранявания, ръжда и корозия от намокряне и влага. 

Механични 

Селекцията ни разполага с брави с механична ключалка и фабрично програмиран код от 3-7 цифри, който се избира с помощта на циферблат с бутони, монтиран върху планката. Устройството се предлага и с метален ключ, необходим в случай на прекъсване на електрозахранването.

Този модел брава с код е подходящ за входни и интериорни врати, за монтаж от външна и вътрешна страна на вратата. Механизмът им е пригоден за врати както с ляво, така и с дясно разположение на пантите. От вътрешната страна се отварят чрез ръчно натискане на дръжката. 

Електронни/електромагнитни 

Електронните и електромагнитни модели в каталога ни са самостоятелни системи за контролиран достъп с безжична инсталация. Те функционират чрез батерии с посочен очакван период на експлоатация. Корпусът им е продукт на неръждаема поцинкована сплава, устойчива на механична тежест, температурни амплитуди и влага, подходяща за вътрешен и външен монтаж. 

Повечето от устройствата са проектирани с ключалки с 3-точково заключване. Механичен ключ като резервен вариант се предоставя в комплектът на почти всеки модел. Бутонната система е монтирана върху планката, с точно определен брой механични или сензорни копчета, и подсветка, индикираща работният режим. 

С парола, пръстов отпечатък и RFID карта 

Електронните заключващи механизми се задвижват чрез съчетание от кодове и още един начин на идентификация. Двойният метод осигурява и двойна защита от непозволено преминаване на неоторизирани лица – дори и единият идентификатор-ключ да бъде загубен, липсата на втори ще предотврати проникването в съответният обект. 

Прочитащите устройства за карта или пръстов отпечатък, са разположени в предната част, върху шилдът, заедно с циферблатът с бутони. Подсветката в различна светлина сигнализира за отворен/затворен режим на вратата. Четците и бутоните (механични и сензорни) са разработени от устойчиви материали. 

С Bluetooth и Wi-Fi връзка 

От каталогът можете да си закупите и интелигентна кодова брава със същите заключващи механизми, но с добавена Bluetooth/интернет връзка. Тя се свързва с приложения, инсталирани върху всякакъв тип мобилни устройства, то които могат да се управляват всички нейни функции. 

Дистанционно програмиране и промяна на код за достъп, създаване на график за пропуск по часове или изтриване на идентификационни данни на потребител – всички тези операции се извършват от отдалечено разстояние, през iOS и Android приложение. Администраторите изпращат покана към мобилно устройство. Приложими са за заключващи системи към всякакви сгради.