Електронно заключване за стъклени врати на топ цени — Евроматика

Заключване за стъклени врати

Покажи:
Подредба:

В болшинството магазини за луксозни стоки, офиси и административни сгради, затварянето е решено под формата на стилни и елегантни стъклени врати. Тяхното надеждно заключване и ефективна защита от неправомерно проникване, налага да се предоставят качествени заключващи системи с висока степен на сигурност. Ето защо, ние от Евроматика обособихме специален раздел, включващ електрическо заключване за стъклени врати.

Какво предлагаме?

В подбора на заключващи механизми, ние заложихме на продукцията на престижната марка Yli. Само по този начин, можем да предоставим решения с отлично съотношение между качество и цена. Предвид специфичните изисквания на механичните прегради от стъкло, е важно да се намери решение, което е еднакво ефективно в контролирането на достъпа и в осигуряването на елегантен облик на входно-изходната точка.

В продуктовата ни гама към момента са застъпени две водещи технологии – електромагнитните брави, управлявани с код и чип и електромагнитното заключване с дроп болт. И двата варианта са особено подходящи за обекти с различно предназначение и изисквания по отношение на сигурността.

Изискванията към заключването за врати и витрини от стъкло, обаче не са никак малко. Самите механизми, както и начинът им на монтиране следва да бъдат изцяло съобразени с критериите за естетика. Тоест, бравата не бива за загрозява фасада и входната точка на обекта, но същевременно е необходимо тя да осигури висока степен на защита и оптимален брой възможности за управление.

В това отношение, електрическите системи на Yli се справят перфектно. Те имат пълния капацитет да обезпечат високите изисквания по отношение на сигурността и контрола над преминаващите. В същото време дизайнът им е стилен и компактен, а инсталирането им - улеснено посредством добавените във всеки комплект монтажни елементи, включително опори за рамката и стъклото на вратата.

Както дроп болт бравите, така и електромагнитните разработки, управлявани с код и чип (серия YX-3000T-R) могат да работят съвместно с централизираната система за контрол на достъпа в конкретния търговски обект или голяма бизнес сграда. Системите с електронно управление посредством въвеждане на код, се предлагат заедно с контролен панел – клавиатура с цифров сензор за докосване.

Техническите разработки на този производител предоставят широк набор от функции за управление на заключването на стъклената врата. По желание на потребителя е възможно да се избере електрическо или ръчно отваряне, както и да се активира функция за самозатваряне на крилото там, където е нужно.

Осигурено е също автономно захранване посредством батерии с дълъг работен живот и поне два броя устройства за дистанционно командване на заключването. Предвид специфичните изисквания по отношение на монтаж и настройки на заключващите електронни системи за стъклени врати, препоръчваме да поверите тази задача на професионално обучените ни специалисти.