Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Електромагнит за вграждане 1810

Код на продукта: 1810
Наличност: няма
117.60лв. с ДДС
Без ДДС: 98.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Електромагнит за вграждане 1810

  • Размери: 228.6х24х39 милиметра
  • Якост: 300 килограма
  • Постояннотоково захранване: 12V/24V DC
  • Консумация съответно: 500mA/250mA​

*Някои от изображенията в продуктите е възможно да са илюстративни и да имат разминаване с реалния продукт!

Бравите с електромагнитно заключване дават изключително висока степен на сигурност. Мощността им/капацитета на натоварването се равнява на стотици килограми, които не могат да бъдат преодоляни с конвенционалните инструменти, с които си служат крадците. Електромагнит за вграждане в електромагнитен насрещник 1810 е висококачествен продукт с якост 300кг. Пригоден за постояннотоково захранване на 12/24V DC.

Особености на технологията

За да инсталирате електромагнитна брава, първо трябва да изберете правилният модел. Основният параметър, който трябва да се има предвид при избора, е адхезионната сила, която може да варира между 150-1200 кг. Колкото по-малко здрава и тежка е вратата, толкова по-малко мощна трябва да бъде ключалката, от която се нуждае.

За интериорни и екстериорни офис врати са подходящи брави със сила на сцепление 150 кг. Препоръчва се да се монтират продукти с максимален технически потенциал върху стоманени гаражни и складови врати. Съвременните магнитни заключвания се различават спрямо принципа на управление и на заключване.

Съществуват два типа устройства според вида на заключването – задържащи и плъзгащи се. Спрямо типа на управление, бравите с електромагнит могат да бъдат:

  • Оборудвани със сензор на Хол - това е специална микросхема, която изисква отделно захранване;
  • Функциониращи чрез превключвател - този елемент не изисква стабилно непрекъснато подаване на напрежение, тъй като под въздействието на магнита той самостоятелно поддържа напрежението.

За да бъде инсталиран правилно електромагнитният насрещник е необходимо добро познаване на електрическото оборудване и окабеляване. За продукти с нестандартен размер и форма на корпуса е нужно да се приложи специален ъгъл на закрепване и да се използват специални монтажни планки.

Необходимо е преди монтажа на електромагнитна брава да се изведе токопроводящата система. Проводниците се извеждат към бравата спрямо условията и предпочитанията на клиента, но естетически най-пригледно е, когато останат скрити в стената или в платформата на вратата. Разумно е да се помисли за инсталиране на електромагнитни брави дори още на етап ремонт на помещенията.