Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Дроп болт Yli YB-100

Код на продукта: YB-100
Наличност: В наличност
108.00лв. с ДДС
Без ДДС: 90.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Електромагнитен дроп болт брава Yli YB-100.

Консумация: 900mA / 12Vdc, готовност 100 mA / 12Vdc

Размери: 205 х 35 х 40 mm 
Съвместима с врати врати, които се отварят в двете посоки

YB-100 на престижната марка Yli е електрическа дроп болт брава тип Fail Safe, подходяща за стъклени, дървени и метални врати. Можем да предоставим и допълнително оборудване, което ще направи бравата, подлежаща на инсталиране върху врати с цяла рамка (по-малко стъклени орнамети) и люлеещи се модели. Устройството е с вграден фотоелектрически контрол и дизайн, позволяващ да преминава в режим на ниски температурни стойности.

Сред уникалните характеристики на бравата можем да посочим:

  • Работа на ниска температура – сигурна и издръжлива;
  • Работи на ниска мощност – екологично безопасен продукт;
  • Специален фотоелектрически контрол, апликация на тока в три стъпки;
  • Дълъг работен живот – над 500 000 цикъла на отваряне;
  • Защита от пренапрежение и късо съединение. Двойна защита срещу токови удари;
  • Превъзходна якост – планка от алуминиева сплав и солиден болт от неръждаема стомана;
  • CE&MA сертификати.

Фотоелектрическият контрол с автоматично преминаване към работа на ниска температура е технология, която предотвратява механични дефекти на бравата. Под нейно влияние слабият ток се променя незабавно. Когато рамката на вратата не съвпада с крилото или крилото на вратата не застава срещу болта, тогава електрическият дроп болт ще стартира функцията за ниска мощност, за да понижи работната температура.

Електрическият дроп болт обикновено се използва за управление на стъклените врати  и портали. Този вид заключващи устройства могат да се използват с всякакви видове електронни цифрови On/Off превключватели, четци на карти с магнитна лента и карти за близост, както и с биометрични системи за контрол на достъпа.

Дроп-болтът се състои от 2 части – лицев модул и тяло. Обикновено е налична и ударна плоча. Лицевата планка при добрите разработки, каквото е устройството на Yli, е направена от алуминий, а корпусът от неръждаема стомана. По отношение на сензора по правило се използват два типа сензори – лагерен и магнитен.

По отношение на режимите на работа отново се срещат два варианта – „failsafe” и „failsecure” режим. Към момента най-предпочитани са бравите с failsafe режим на работа, тъй като при прекъсване на захранването, те остават автоматично в отворено състояние, позволявайки евакуацията на хора в случай на аварии.

Бърза поръчка

Дроп болт Yli YB-100 × 1 бр.

Цена: 108.00лв.