Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Електрически дроп болт Yli YB-500A(LED) с LED

Код на продукта: YB-500A(LED)
Наличност: В наличност
114.00лв. с ДДС
Без ДДС: 95.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Електрически дроп болт Yli YB-500A(LED) с LED

Електрически дроп болт с мониторинг, синхронизация, магнитен датчик и LED светодиод за състоянието.

Консумирана мощност: 900mA / 12V;

В режим на готовност: 80mA / 12V

Размери: Болт: 192x25x37mm

Сенник: 92x25x3mm

Корпус на болта: 13 mm диаметър, 16 mm дължина 
Корпус от неръждаема стомана и дюралин

Защита от промени в напрежението 
Автоматична ключалка (магнитен сензор) 
Вратата ще се отвори при прекъсване на захранването

YB-500A (LED) е електрически болт за тесен панел на марката Yli. Той е изцяло съставен от метална конструкция и усъвършенстван с функция Autolock Time Delay. Типът на защита на този дроп болт е заключено положение при подадено захранване, за да отговаря на специалните стандарти за сигурност. При прекъсване на електрозахранването, вратата остава в отключено положение. Тази функция позволява навременната евакуация на хора в случай на аварии.

Болтът е проектиран за дългосрочна и интензивна работа. Заключващият механизъм е изработен от твърда стругована лента от неръждаема стомана 304  и дюралин. Отличава се с устойчив на взлом дизайн, което го прави предпочитано решение за защита на жилища и комерсиални помещения. Може да работи безпроблемно в температурен диапазон от + 60 ℃ до -40 ℃.

Особености и приложение

Електрическият дроп болт е вид електронно заключване, което, спрямо конфигурацията, може да се използвате в сгради, където електрическият ударник, както и електромагнитните блокировки не могат да се използват. Например, този вид заключващ хардуер може да се монтира на люлеещи се 180 градуса врати и дори на плъзгащи се врати.

В голяма част от случаите електрическата блокировка се явява допълнително блокиращо устройство, което допринася за повишаване на сигурността. Също така, когато използвате електронни мъртви брави, можете дистанционно да следите състоянието на вратата, както и мъртвото заключване.

Болтът за електромеханично заключване е базиран на технология за фотоелектрично управление, която предотвратява механични повреди. Налична е също вградена защита от промени в напрежението. Това гарантира, че заключването ще работи във всякакви условия и няма да излезе от строя неочаквано и без ясна причина.

Конструкцията на дроп болта е приспособена за работа при много ниски температури. Освен това, устройството консумира минимално количество електричество, но въпреки че работи на минимална мощност, то е едно гарантирано надеждно анти-взлом средство за заключване на входни врати.

При въпроси и нужда от допълнителна информация, свържете се с нас.

Бърза поръчка

Електрически дроп болт Yli YB-500A(LED) с LED × 1 бр.

Цена: 114.00лв.