Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Ел. брава за шкаф/чекмедже Yli

Код на продукта: TKD-810
Наличност: В наличност
90.00лв. с ДДС
Без ДДС: 75.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Вертикалнa заключващa се ел.брава за шкаф/чекмедже Yli. Работи на батерии.

Няколко режима на работа:

• Режим на самообслужване  - клиентът търси отворен шкаф и го затваря с цифров ПИН код, шкафът не може да бъде отворен, освен с дадения код. 
При напускане шкафът се оставя отворен за следващия клиент.

• Нормален режим  - картите са предварително програмирани за всяко шкафче (максимум 5 потребители) или е зададен ПИН код.

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Автономно заключване (не изисква софтуерно програмиране) 
Работи с EM 125 kHz карти  
Лесен за инсталиране и работа 
Осветена клавиатура 
3 карти Мастер за записване / изтриване на потребителите 
LED статус, зумер 
Принудителна аларма при алармено отваряне
Предупреждение за изтощена батерия 
Външно захранване за аварийно отваряне

Вертикално заключващата електрическа брава Yli, работеща с батерии, представлява модерно решение за обезопасяване на шкафове и чекмеджета с акцент върху удобството и сигурността. Проектирана за различни приложения, включително домашна, офис и търговска употреба, тази заключваща система предлага няколко забележителни функции.

Механизъм, захранван от батерии

Една от ключовите характеристики на ел бравата Yli е нейният механизъм, захранван от батерии, който елиминира необходимостта от сложно окабеляване по време на монтажа. Тази особеност на дизайна улеснява преоборудването на съществуващи шкафове и чекмеджета без значителни модификации на инфраструктурата. Работата на батерия също така осигурява функционалност дори при прекъсване на захранването, осигурявайки непрекъсната защита на съхраняваните активи.

Вертикалният заключващ механизъм е друга отличителна черта на заключването Yli. Този дизайн позволява ефективно използване на пространството в шкафовете и чекмеджетата, оптимизирайки капацитета за съхранение, без да компрометира сигурността. Вертикалната ориентация също минимизира видимостта на ключалката, повишавайки естетическата привлекателност на мебелите.

Усъвършенствана заключваща технология

Сигурността е от първостепенно значение с електрическата брава за шкафове и чекмеджета Yli. Тя използва усъвършенствана заключваща технология за предотвратяване на неоторизиран достъп. Чрез електронно управление потребителите могат да програмират уникални кодове за достъп или да използват EM 125 kHz карти  за удобен достъп без ключ.

Универсалността на бравата Yli се простира до нейната съвместимост с различни материали, използвани за производство на шкафовете и чекмеджетата, включително дърво, метал и композитни материали. Нейната здрава конструкция гарантира издръжливост и дългосрочна надеждност в различни среди.

Лесна инсталация

Инсталирането на ключалката Yli е сравнително лесно, благодарение на лесния процес на монтаж и минималните хардуерни изисквания. Повечето модели се доставят с подробни инструкции за инсталиране и шаблони за монтаж, улесняващи инсталацията на принципа „направи си сам“ от потребители с базови познания и умения.

Работата с батерии, вертикалният заключващ механизъм и усъвършенстваните функции за сигурност правят ел бравата Yli жизненоважна опция за подобряване на безопасността и достъпността на шкафове и чекмеджета в жилищни, търговски и административни обекти. С нея ще ограничите неоторизирания достъп до важни документи и финансови активи.

Бърза поръчка

Ел. брава за шкаф/чекмедже Yli × 1 бр.

Цена: 90.00лв.