Ел. брави за шкафчета

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
 • Производител: Yli
  RFID брава за шкаф/чекмедже Yli CL-01-GD-EM RFID брава за (гардероби/шкафчета/чекмеджета и др.) Работи с RFID 125KHz карти,гривни, и други устройства. Характеристики: Материал: Цинк  Довършителни работи: Месинг  Размери: 133 x..
  111.60лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  RFID брава за шкаф/чекмедже Yli CL-01-ss-EM RFID брава за шкафчета/чекмеджета с безконтактен тип - гривни и др. Материал: Цинк  Довършителни работи: Никел  Размери: 133 x 65 x 22mm (брава); 100x50x14.5 mm (четец)  Захранва..
  103.20лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Ел. брава за шкаф/чекмедже Yli CL-02EM Електрическа брава за шкафове/чекмджета и др. Работи с RFID карти, етикети или гривни. Управление: главна карта, потребителски карти.  Честота: 125KHz (EM4100, 4200, 4305) Мощност: 3xAA (R6)  ..
  140.40лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Ел. брава за шкаф/чекмедже Yli CL-02MFID Електрическа брава за шкафове/чекмджета и др. Работи с RFID карти, етикети или гривни. Управление: главна карта, потребителски карти.  Карти: 13.56MHz (MIFARE Classic)  Захранване: 3xAA (R6)..
  146.40лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Ел. брава за шкаф/чекмедже Yli PS-SOLO-SET Eлектрическа брава за шкафове/чекмеджета и др. Работи с RFID безконтактни карти, етикети или гривни. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Съвместима със всякакви карти, етикети, 125KHz гривни  Бутон за нулиране ..
  331.20лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Ел. брава за шкаф/чекмедже с аларма Yli PS-SOLO-ALARM Eлектрическа брава за шкафове/чекмеджета и др с аларма. Работи с RFID безконтактни карти, етикети или гривни. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Алармата се задейства ако вратата/шкафчето/чекмеджето е отво..
  331.20лв. с ДДС
 • Ел. брава за шкафче/чекмедже PSlocks Eлектрическа брава за шкафче/чекмедже (без софтуер). Работи с RFID карти, етикети или гривни. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Съвместима със всякакви RFID карти, етикети, 125KHz гривни  Бутон за нулиране (натисне..
  330.00лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Ел. брава с болт за шкафче/чекмедже Yli YE-301-S Eлектрическата брава с болт Yli YE-301S е предназначенa за електронно обезопасяване на шкафове и чекмеджета. Захранване: 12 VDC  Размери: 55x55x25 mm  Дължина на болта: 13 mm ..
  105.60лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Ел. брава с болт за шкафче/чекмедже Yli YE-302B Eлектрическата брава с болт Yli YE-302B е предназначенa за електронно обезопасяване на шкафове и чекмеджета с цилиндър за циклично заключване. Захранване: 12 VDC  Размери: 65x41x28 mm ..
  24.00лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Ел. брава с клавиатура за шкаф/чекмедже Yli PS-10TEN-PUBLIC Eлектричека брава с клавиатура за шкафове/чекмеджета. Работи в режим на самообслужване - потребителят отваряша шкафа/чекмеджето и въвежда 4-символен код, за да го затвори. Шкафа/чекмеджето ..
  421.20лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Ел. брава с ключалка за шкафче/чекмедже Yli YE-302A Електрическата брава с ключалка Yli YE-302A е проектирана за електронно защитени шкафове и чекмеджета. Добавянето на клавиатура или дистанционно управление по ваш избор осигурява истински контрол н..
  24.00лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Електромагнитна ключалка за шкаф/чекмедже/мини-врата Yli YE-304NC Yli YS-304NC е електромагнитна ключалка, която не позволява повреда. Благодарение на малкия си размер може лесно да се монтира на шкафчета, чекмеджета, мини-врати и др. Със задържаща ..
  91.20лв. с ДДС

Заключването на някои компоненти от обзавеждането – шкафове, чекмеджета, пощенски кутии, е свързано с повишената нужда да се защитят материални ценности, важни документи и всякакви носители на поверителна информация. Евроматика ви предлага богат асортимент от електрически брави за шкафчета и чекмеджета, осигуряващи висока степен на защита на личните и корпоративни финансови активи.

Характеристики и предимства

Електрическите брави за шкафове, чекмеджета на бюра и канцеларски контейнери, предлагани от на са, са дело на престижната марка Yli. Част от продуктите ни са базирани на радиочестотната технология, обезпечавайки безконтактно и контактно управление на заключването, посредством електронни носители на данни – карти, гривни и други устройства.

Електронните идентификатори заменят механичния ключ, който доказано не може да предложи нужната защита от неправомерни действия. Революционната RIFD технология при заключването, предоставя в пъти по-висока защита на материалните активи, осигурявайки същевременно опростен потребителски достъп и управление.

Самостоятелното програмиране, както и мрежово базирания интерфейс при някои продукти, позволяват лесно създаване, промяна и отказ на потребителски достъп. RIFD технологията осигурява информация за настъпили събития в реално време, поддържайки операции за събиране и анализ на информацията, касаеща потребителската активност.

Когато заключването на канцеларските шкафове и контейнери е обвързано с централната система за контрол на достъпа, е възможно по всяко време да се изиска информация колко време чекмеджетата и вратите на шкафовете са останали отворени, както и кой е имал достъп до тях в конкретния момент. Това позволява да се елиминират кражби и злоупотреба с фирмена информация.

Предлаганите в уеб сайта ни електрически брави за шкафчета принадлежат към няколко различни категории, спрямо принцип на заключване и управление. Това прави продуктовата ни гама подходяща за различни групи потребители. Имаме оптимален брой варианти за корпоративните си клиенти, а също и достатъчно решения за редовите потребители, търсещи възможност за надеждно и безопасно съхранение на ценни вещи в своя дом.

Можем да предоставим перфектно решение на всеки клиент, съобразно индивидуалните му нужди и бюджет. Електрическите заключвания с аларма, както и тези с болт, са еднакво ефективни в електронното обезопасяване на материалните ценности – лични и фирмени. Устройствата са компактни, с елегантен дизайн и максимално опростен метод на монтиране.

Цените ни са едни от най-ниските в страната, защото компанията ни е оторизиран доставчик на системи за контрол на достъп, на утвърдени производители, познати и предпочитани в целия свят. Наред с широка гама продукти с безупречно качество и функционалност, ние предлагаме също експертна оценка на риска и професионална консултация относно избора на заключваща система. От експертната ни помощ могат да се възползват по всяко време всички наши клиенти.