Електронни брави за шкафчета — Евроматика

Ел. брави за шкафчета

Покажи:
Подредба:

Заключването на някои компоненти от обзавеждането – шкафове, чекмеджета, пощенски кутии, е свързано с повишената нужда да се защитят материални ценности, важни документи и всякакви носители на поверителна информация. Евроматика ви предлага богат асортимент от електрически брави за шкафчета и чекмеджета, осигуряващи висока степен на защита на личните и корпоративни финансови активи.

Характеристики и предимства

Електрическите брави за шкафове, чекмеджета на бюра и канцеларски контейнери, предлагани от на са, са дело на престижната марка Yli. Част от продуктите ни са базирани на радиочестотната технология, обезпечавайки безконтактно и контактно управление на заключването, посредством електронни носители на данни – карти, гривни и други устройства.

Електронните идентификатори заменят механичния ключ, който доказано не може да предложи нужната защита от неправомерни действия. Революционната RIFD технология при заключването, предоставя в пъти по-висока защита на материалните активи, осигурявайки същевременно опростен потребителски достъп и управление.

Самостоятелното програмиране, както и мрежово базирания интерфейс при някои продукти, позволяват лесно създаване, промяна и отказ на потребителски достъп. RIFD технологията осигурява информация за настъпили събития в реално време, поддържайки операции за събиране и анализ на информацията, касаеща потребителската активност.

Когато заключването на канцеларските шкафове и контейнери е обвързано с централната система за контрол на достъпа, е възможно по всяко време да се изиска информация колко време чекмеджетата и вратите на шкафовете са останали отворени, както и кой е имал достъп до тях в конкретния момент. Това позволява да се елиминират кражби и злоупотреба с фирмена информация.

Предлаганите в уеб сайта ни електрически брави за шкафчета принадлежат към няколко различни категории, спрямо принцип на заключване и управление. Това прави продуктовата ни гама подходяща за различни групи потребители. Имаме оптимален брой варианти за корпоративните си клиенти, а също и достатъчно решения за редовите потребители, търсещи възможност за надеждно и безопасно съхранение на ценни вещи в своя дом.

Можем да предоставим перфектно решение на всеки клиент, съобразно индивидуалните му нужди и бюджет. Електрическите заключвания с аларма, както и тези с болт, са еднакво ефективни в електронното обезопасяване на материалните ценности – лични и фирмени. Устройствата са компактни, с елегантен дизайн и максимално опростен метод на монтиране.

Цените ни са едни от най-ниските в страната, защото компанията ни е оторизиран доставчик на системи за контрол на достъп, на утвърдени производители, познати и предпочитани в целия свят. Наред с широка гама продукти с безупречно качество и функционалност, ние предлагаме също експертна оценка на риска и професионална консултация относно избора на заключваща система. От експертната ни помощ могат да се възползват по всяко време всички наши клиенти.