Аксесоари за електрически врати — Евроматика

Аксесоари

Покажи:
Подредба:

Електронното заключване е все по-популярен начин за защита на жилищни и обществени сгради, както и на интериорни помещения. Възхвалявайки достойнствата на електронните/електромагнитни брави и насрещници, чийто лъскав метал впечатлява с комбинация от практичност и красива визия, потребителите недооценяват значението на монтажните части, които изграждат сглобката с високотехнологични функции. 

Бравите с електрическо/магнитно задвижване

Електромагнитните брави са изделия от два синхронизирани един към друг компоненти. При инсталация бравата се сглобява, като металният корпус с шип се прикрепва към планка, също изработена от устойчива метална сплав. Шипът влиза в планката и в зависимост от дължината си, осъществява заключване с различно ниво на сигурност. 

Планките съответно се произвеждат с различен размер, форма, предназначение и начин на инсталация – за скрит и повърхностен монтаж, с хоризонтално и вертикално прикрепване. Ако окабеляването е задвижващата “глътка въздух” за електромагнитната брава за контрол на достъпа, аксесоарите за монтаж са белите дробове на системата. 

Богата гама аксесоари за електромагнити 

Категорията ни предлага разнообразни аксесоари за организация на системи за контролиран достъп. Бравите, насрещниците и автоматите за врати са просто парче метал без фиксиращите планки и кабелните проводници, които правят възможно включването към електрозахранващата мрежа. 

Материалът на изработка на поддържащите крепежи е изключително важен за продължителното функциониране на заключващите устройства. Неръждаемите метали, устойчиви на влага и големи температурни амплитуди, са единственият избор, удовлетворяващ интензивните изисквания на електронното заключване. 

Магазинът ни разполага с крепежни планки с различни размери, пригодени за няколко типа врати. Металната, дървената и стъклената врата се нуждаят от метални “подложки” с определена конструкция и форма, които се отличават едни от други. Те трябва да отговарят на дизайнът на вратата и разположението на пантите (ляво или дясно). Посоката на отваряне също определя структурата на планката, фиксираща бравата в рамката или в касата (при скрит монтаж). 

Селекцията ни включва L- и Z-образни крепежи за електромагнит до 280 кг., продукт на водещи производители в сферата, като Yli. Поцинкована стомана и дуралуминий с различна степен на перфорация осигуряват дългосрочна експлоатация на бравите.

Планките могат да се нарекат универсални, тъй като са подходящи за монтиране върху врати от различни материали, с вътрешно и външно отваряне до ъгъл от 90 и 180 градуса. Заключващият корпус се инсталира върху рамката или касата с помощта на едната страна на планката, а другата се фиксира върху крилото. Цените на продуктите са изключително изгодни.