Електромагнитни брави

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
 • Производител: Yli
  L-образна планка за електромагнитни брави до 280 kg. Електромагнитната брава се монтира на рамката на вратата, като се използва тази планка, а задната плоча се монтира директно върху вратата. ..
  20.40лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Z-образна планка за електромагнитни брави до 280 kg. Електромагнитната брава се монтира на рамката на вратата, като се използва тази планка, а задната плоча се монтира директно върху вратата. ..
  38.40лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Електромагнит за задържане на врата  Yli YD-604 Захващаща / сила на затягане 50 kg Напрежение 12/24 Vcc + 10% Потребление 12V / 100mA - 24V / 50mA Монтиране Под..
  66.00лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Електромагнитна брава Yli YB-100. Консумация: 900mA / 12Vdc, готовност 100 mA / 12Vdc Размери: 205 х 35 х 40 mm  Съвместима с врати врати, които се отварят в двете посоки ..
  86.40лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Работно напрежение 12Vdc Състояние при отказ на електроенергия Заключено Материал Неръждаема стомана Цилиндър Да Магнитен сензор Да Мониторинг Да ..
  223.20лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Електромагнитна брава  Yli YES-1200 Приложение В системите за контрол на достъпа се монтира в дървени, метални, изолационни, стъклени, противопожарни врати Задържане до1200 kg Потреблен..
  237.60лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Електромагнитна брава  Yli YM-180-S Задържане до 180 kg Потребление 300 mA при 12 VDC - 150 mA при 24 VDC Размер 184 х 37 х 21 mm Размер на таблото  130 х ..
  91.20лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Електромагнитна брава  Yli YM-280 Задържане до 280 Kg Потребление 480 mA при 12 VDC - 240 mA при 24 VDC Размер 250 х 43 х 25 mm Размер на таблото  180 х 38..
  102.00лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Електромагнитна брава Yli YM-60.   ХАРАКТЕРИСТИКИ: Електромагнитна брава Yli  модел YM-60 Задържане до 60 kg Потребление 110 mA / 12 VDC Размер 80 х 33 х 20 мм ..
  51.60лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Електромагнитна брава Yli YM-70.   ХАРАКТЕРИСТИКИ: Електромагнитна брава Yli модел YM-70 Задържане до 70 kg Потребление 300mA / 12Vcc 160mA / 24Vcc Размер 90x33x20 мм ..
  56.40лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Електромагнитна брава за стъклени врати Yli YB-500U. Проложение: при системи за контрол на достъпа, монтира се върху стъклени врати със стъклена рамка. Съдържа опора за рамката за вратата и стъклото. ..
  152.40лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Електромагнитна брава с код и чип Yli YX-3000T-R   ХАРАКТЕРИСТИКИ Електрическо или ръчно отваряне Функция за самозатваряне Клавиатура с цифров сензор за докосване (единичен код за записване) Бутон за вътрешно затваряне / отваря..
  1 263.60лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Електромагнитна брава със сензор Yli YB-500B. Препоръчва се за използване в системи за контрол на достъпа. Монтирана или вградена върху дървени, метални, изолационни, стъклени и противопожарни врати. Болтът трябва да бъде постоянно зах..
  106.80лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Използва се за монтаж на електромагнитна брава модел YM-180-S (ще я намерите в сайта ни като въведете този модел в търсачката). Той е изработен от дуралуминий за повишена издръжливост и надеждност. Може да се монтира на врати с вътрешно отв..
  31.20лв. с ДДС

Евроматика ви дава свободен достъп до разнообразие от електрически брави за входни врати. Продукти с безупречно качество от най-ново поколение – те съответстват на високите индустриални стандарти, валидни за Европа и света. Могат да се използват самостоятелно и в комбинация с обикновен заключващ механизъм.

Приложение и свойства

Причина да замените бравата с механично затваряне с нова и значително по надеждна електронна или електромагнитна брава е повишената защита от неправомерно отваряне. Минималното наличие на механично компоненти, наред със специфичното управление посредством електроенергия, ги прави не само достатъчно устойчиви на опит за отваряне чрез груба сила, но и значително по-дълготрайни като експлоатационен период.

Съвременните електронни брави за входни врати създават и значително удобство за потребителя. Отключването се осъществява посредством електронен ключ, така че носенето на механичен такъв, подлежащ на фалшифициране автоматично отпада. Неслучайно ел бравите навлизат масово в управлението на входните точки не само на административни и бизнес сгради, но и на жилищни блокове и кооперации.

Цените на заключващите устройства от ново поколение стават все по-достъпни, а това ги прави използваеми и в частните жилища – къщи и апартаменти. Предимство е, че могат да се монтират на врати, изработени от всякакъв материал – дърво, PVC, алуминиев профил, а също и върху блиндирани метални врати. Нашият съвет е да монтирате бравата на по-здрава и устойчива на удар врата.

Съществуват различни вариации на електрозадвижваните заключващи механизми. Спрямо структура и принцип на работа, се определя степента на сигурност на всяка разновидност. Така например произволна електрическа брава за врата се задвижва от ел. контролирана платка/език, докато магнитната използва вграден магнит  с висока степен на товароносимост. Електромагнитният насрещник е един от многото варианти.

Захранването на електрическата и магнитна брава е с различно напрежение. Общото е високата устойчивост на механично натоварване при всички заключващи системи. Важно е да се помисли обстойно за начина на захранване на вратата, тъй като някои видове ел заключвания преминават автоматично в отворено положение след спиране на електроподаването.

Конкретната функция е предвидена с цел евакуация на хората в случай на аварии, но с не я се позволява на крадците да преодоляват високозащитени входни точки чрез умишлено прекъсване на тока. Всички видове – електрически, електромагнитни и електронни брави са разработени за изключително дълга експлоатация. Предвид ограниченото присъствие на механични компоненти, триенето и износването на механизмите е сведено до минимум.

Управлението на вратите, посредством електромеханична или електронна брава се осъществява по различен начин. Отключването става посредством: клавиатура, контактни и безконтактни чипове, магнитни карти, биометрични данни, както и с дистанционно. За целта се използва електронен идентификатор (четец на данни), вграден в бравата или на стена в близост до вратата.

Какво ви предлагаме?

Предлагаме богата гама електронни брави на марката Yli. Изработени от здрави метални сплави и закалена стомана, те могат да се използват при всякакви атмосферни условия – в затворени помещения и на открито. Можем да предоставим и допълнителни аксесоари, например „L” и „Z-образни” планки, а също и електронните ключове (карти и чипове), нужни за отваряне на конкретен тип електронна/ел брава с чип, предоставена от нас на достъпна цена.

Поддържайки постоянна складова наличност, имаме възможност да предоставим в минимален срок всяка поръчана електрическа брава с чип или друг вид електромеханично заключващо устройство. Не само това, предвид особеностите при тяхното внедряване, сме насреща, за да изпълним прецизен професионален монтаж на устройството на територията на цялата на страната.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ