Електромагнитни брави

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
 • Производител: VDS
  12V вертикална електрическа брава VDS 3 бутона Код: 167 / V Модел: VDS-VL ..
  167.00лв. с ДДС
 • Производител: VDS
  12V Централно заключване ляво / дясно с бутон VDS 3 бутона Код: 167 / E Модел: ELC ..
  78.00лв. с ДДС
 • Производител: VIRO
  Eлектрическа ключалка за плъзгащи се врати VIRO Електрическа ключалка за плъзгащи се врати VIRO-V09. Тази ключалка се монтира от страната на двигателя и действа в отвора, преди да започне хода на двигателя. Захранването е 24V DC, което п..
  182.00лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  L-образна планка за електромагнитни брави до 280 kg. Електромагнитната брава се монтира на рамката на вратата, като се използва тази планка, а задната плоча се монтира директно върху вратата. ..
  20.40лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  RFID брава за шкаф/чекмедже Yli CL-01-GD-EM RFID брава за (гардероби/шкафчета/чекмеджета и др.) Работи с RFID 125KHz карти,гривни, и други устройства. Характеристики: Материал: Цинк  Довършителни работи: Месинг  Размери: 133 x..
  111.60лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  RFID брава за шкаф/чекмедже Yli CL-01-ss-EM RFID брава за шкафчета/чекмеджета с безконтактен тип - гривни и др. Материал: Цинк  Довършителни работи: Никел  Размери: 133 x 65 x 22mm (брава); 100x50x14.5 mm (четец)  Захранва..
  103.20лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Z-образна планка за електромагнитни брави до 280 kg. Електромагнитната брава се монтира на рамката на вратата, като се използва тази планка, а задната плоча се монтира директно върху вратата. ..
  38.40лв. с ДДС
 • Производител: Anviz
  Контролер на достъпа до врата чрез пръстов отпечатък или код. Капацитет 99 пръстови отпечатъка и 99 кода за достъп. Подходящ е за достъп до офиса, сървърната зала, където достъпът е ограничен, без да е необходима сложна инсталация на системат..
  506.40лв. с ДДС
 • Производител: VIRO
  Вертикална електрическа ключалка VIRO Вертикална електрическа ключалка VIRO V06. Тя се захранва с 12V, може да се използва успешно в люлеещи се врати. Тя също може да бъде отключена с ключ. При електрическия импулс капакът се о..
  147.00лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Дистанционно управление за електромагнитна брава Yli SX-12 Допълнително дистанционно управление за електромагнитна брава Yli SX-12, с 2 бутона, в кафяв цвят.  ..
  10.80лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Електромагнитен дроп болт брава Yli YB-100. Консумация: 900mA / 12Vdc, готовност 100 mA / 12Vdc Размери: 205 х 35 х 40 mm  Съвместима с врати врати, които се отварят в двете посоки ..
  86.40лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Работно напрежение 12Vdc Състояние при отказ на електроенергия Заключено Материал Неръждаема стомана Цилиндър Да Магнитен сензор Да Мониторинг Да ..
  223.20лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Електромагнитна брава за стъклени врати Yli YB-500U. Проложение: при системи за контрол на достъпа, монтира се върху стъклени врати със стъклена рамка. Съдържа опора за рамката за вратата и стъклото. ..
  152.40лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Вертикалнa заключващa се ел.брава за шкаф/чекмедже Yli. Работи на батерии. Няколко режима на работа: • Режим на самообслужване  - клиентът търси отворен шкаф и го затваря с цифров ПИН код, шкафът не може да бъде отворен..
  90.00лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Ел. брава за шкаф/чекмедже Yli CL-02EM Електрическа брава за шкафове/чекмджета и др. Работи с RFID карти, етикети или гривни. Управление: главна карта, потребителски карти.  Честота: 125KHz (EM4100, 4200, 4305) Мощност: 3xAA (R6)  ..
  140.40лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Ел. брава за шкаф/чекмедже Yli CL-02MFID Електрическа брава за шкафове/чекмджета и др. Работи с RFID карти, етикети или гривни. Управление: главна карта, потребителски карти.  Карти: 13.56MHz (MIFARE Classic)  Захранване: 3xAA (R6)..
  146.40лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Ел. брава за шкаф/чекмедже Yli PS-SOLO-SET Eлектрическа брава за шкафове/чекмеджета и др. Работи с RFID безконтактни карти, етикети или гривни. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Съвместима със всякакви карти, етикети, 125KHz гривни  Бутон за нулиране ..
  331.20лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Ел. брава за шкаф/чекмедже с аларма Yli PS-SOLO-ALARM Eлектрическа брава за шкафове/чекмеджета и др с аларма. Работи с RFID безконтактни карти, етикети или гривни. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Алармата се задейства ако вратата/шкафчето/чекмеджето е отво..
  331.20лв. с ДДС
 • Ел. брава за шкафче/чекмедже PSlocks Eлектрическа брава за шкафче/чекмедже (без софтуер). Работи с RFID карти, етикети или гривни. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Съвместима със всякакви RFID карти, етикети, 125KHz гривни  Бутон за нулиране (натисне..
  330.00лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Ел. брава с болт за шкафче/чекмедже Yli YE-301-S Eлектрическата брава с болт Yli YE-301S е предназначенa за електронно обезопасяване на шкафове и чекмеджета. Захранване: 12 VDC  Размери: 55x55x25 mm  Дължина на болта: 13 mm ..
  105.60лв. с ДДС

Евроматика ви дава свободен достъп до разнообразие от електрически брави за входни врати. Продукти с безупречно качество от най-ново поколение – те съответстват на високите индустриални стандарти, валидни за Европа и света. Могат да се използват самостоятелно и в комбинация с обикновен заключващ механизъм.

Приложение и свойства

Причина да замените бравата с механично затваряне с нова и значително по надеждна електронна или електромагнитна брава е повишената защита от неправомерно отваряне. Минималното наличие на механично компоненти, наред със специфичното управление посредством електроенергия, ги прави не само достатъчно устойчиви на опит за отваряне чрез груба сила, но и значително по-дълготрайни като експлоатационен период.

Съвременните електронни брави за входни врати създават и значително удобство за потребителя. Отключването се осъществява посредством електронен ключ, така че носенето на механичен такъв, подлежащ на фалшифициране автоматично отпада. Неслучайно ел бравите навлизат масово в управлението на входните точки не само на административни и бизнес сгради, но и на жилищни блокове и кооперации.

Цените на заключващите устройства от ново поколение стават все по-достъпни, а това ги прави използваеми и в частните жилища – къщи и апартаменти. Предимство е, че могат да се монтират на врати, изработени от всякакъв материал – дърво, PVC, алуминиев профил, а също и върху блиндирани метални врати. Нашият съвет е да монтирате бравата на по-здрава и устойчива на удар врата.

Съществуват различни вариации на електрозадвижваните заключващи механизми. Спрямо структура и принцип на работа, се определя степента на сигурност на всяка разновидност. Така например произволна електрическа брава за врата се задвижва от ел. контролирана платка/език, докато магнитната използва вграден магнит  с висока степен на товароносимост. Електромагнитният насрещник е един от многото варианти.

Захранването на електрическата и магнитна брава е с различно напрежение. Общото е високата устойчивост на механично натоварване при всички заключващи системи. Важно е да се помисли обстойно за начина на захранване на вратата, тъй като някои видове ел заключвания преминават автоматично в отворено положение след спиране на електроподаването.

Конкретната функция е предвидена с цел евакуация на хората в случай на аварии, но с не я се позволява на крадците да преодоляват високозащитени входни точки чрез умишлено прекъсване на тока. Всички видове – електрически, електромагнитни и електронни брави са разработени за изключително дълга експлоатация. Предвид ограниченото присъствие на механични компоненти, триенето и износването на механизмите е сведено до минимум.

Управлението на вратите, посредством електромеханична или електронна брава се осъществява по различен начин. Отключването става посредством: клавиатура, контактни и безконтактни чипове, магнитни карти, биометрични данни, както и с дистанционно. За целта се използва електронен идентификатор (четец на данни), вграден в бравата или на стена в близост до вратата.

Какво ви предлагаме?

Предлагаме богата гама електронни брави на марката Yli. Изработени от здрави метални сплави и закалена стомана, те могат да се използват при всякакви атмосферни условия – в затворени помещения и на открито. Можем да предоставим и допълнителни аксесоари, например „L” и „Z-образни” планки, а също и електронните ключове (карти и чипове), нужни за отваряне на конкретен тип електронна/ел брава с чип, предоставена от нас на достъпна цена.

Поддържайки постоянна складова наличност, имаме възможност да предоставим в минимален срок всяка поръчана електрическа брава с чип или друг вид електромеханично заключващо устройство. Не само това, предвид особеностите при тяхното внедряване, сме насреща, за да изпълним прецизен професионален монтаж на устройството на територията на цялата на страната.