Домофони

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
 • Производител: Electra
  Акумулатор 3.4 AH / 12 V за електрозахранване Electra BAT0219. ..
  50.40лв. с ДДС
 • Производител: Honeywell
  Безжичен звънец Honeywell DC311E​ с 4xAA батерии Прост, надежден и безпроблемен - Honeywell DC311E е всичко, от което се нуждаете, и още повече. Подготвен и готов да излезе от кутията с надеждна безжична връзка и отлично качество на звук..
  56.40лв. с ДДС
 • Производител: Honeywell
  Безжичен звънец Honeywell DC515EP2​​ с 4xAA батерии и работно разстояние до 150 метра.   Характеристики: • Обхват: макс. 150 метра  • Обем: макс 84dB  • 6 мелодии • Заглушаване забавено: 3, 6, ..
  100.80лв. с ДДС
 • Производител: Commax
  Външна домофонна станция, пластмасова - COMMAX DR-2D. Може да се използва заедно с домофон Comax DP-2S.   Характеристики: Захранване: 9V Монтаж: Открит Работна температура: -10 + 40 ℃ Окабеляване: 2-жично Размери: 96 x ..
  22.80лв. с ДДС
 • Производител: Commax
  Външна домофонна станция Commax DR2GN Комуникационният външен високоговорител Commax DR2GN има алуминиев корпус и се монтира върху стена, например. Окабеляването е 2-жично. Тази външна станция работи  в температурен диапазон от -10 ..
  45.60лв. с ДДС
 • Производител: Electra
  Външна домофонна станция Electra P4S.A91l. Това е класически външен аудио домофон oт Electra с корпус от неръждаема стомана, устойчив на вандалски прояви. Работи върху цифрова полудуплексна технология с електронен дисплей. Това е ..
  219.60лв. с ДДС
 • Производител: Electra
  Външна домофонна станция Electra PAS.A255-I. Може да се използва за домофонни инсталации за до 255 апартамента. AUDIO Външна станция за блокове/кооперации - за до 255 семейства , открит монтаж, с размери 283 x 126 x 43 mm. ..
  165.60лв. с ДДС
 • Производител: Commax
  Външна домофонна станция с 3 бутона Commax DR-2A3N. Съвместима e с вътрешната станция "DP-2S" *Според бутоните може да прецените за колко семейства е подходяща станцията, в случая тази е за 3 семейства.   Характеристики: 3 ..
  121.20лв. с ДДС
 • Производител: Commax
  Външна домофонна станция с 4 бутона Commax DR-4UM. Съвместимa e с вътрешната станция  "DP-SS" *Според бутоните може да прецените за колко семейства е подходяща станцията, в случая тази е за 4 семейства.   Хара..
  111.60лв. с ДДС
 • Производител: Commax
  Външна домофонна станция с 6 бутона Commax DR-6UM. Съвместимa e с вътрешната станция  "DP-SS" *Според бутоните може да прецените за колко семейства е подходяща станцията, в случая тази е за 6 семейства.   Хар..
  121.20лв. с ДДС
 • Производител: Commax
  Външна домофонна станция с 8 бутона Commax DR-8UM. Съвместимa e с вътрешната станция  "DP-SS" *Според бутоните може да прецените за колко семейства е подходяща станцията, в случая тази е за 8 семейства.   Хара..
  126.00лв. с ДДС
 • Производител: Electra
  Вътрешна домофонна станция Electra IA02 Това е полудуплексен аналогов аудио терминал с открито монтиране. Станцията е в бял цвят, с пластмасов корпус и с два черни бутона за отваряне/затваряне на ел.брава и промяна на силата на звука на 3 нив..
  16.80лв. с ДДС
 • Производител: Electra
  Гъвкава метална връзка Electra. Използва се за преминаване на захранващия кабел през нея. ..
  4.80лв. с ДДС
 • Производител: Commax
  Commax DP-2S. Домофонен телефон за различни станции на Commax на открито. Вътрешна станция за серия DR-2xx за разширение RM201. ..
  54.00лв. с ДДС
 • Производител: Commax
  Домофонен телефон Commax DP-SS. Той е съвместим само с външните станции DR-XXUM или DR-XXAM SERIES, а именно станции с повече от 4 бутона в тази категория.  ..
  25.20лв. с ДДС
 • Производител: Commax
  Двуфамилен комплект домофон на супер цена COMMAX DR-201AG + 2XDP-2S.  Комплектът се състои от:  Външна станция с 2 бутона (за 2 семейства), алуминиева, съвместима с DP-2S за вграден монтаж. 2 бр. вътрешни станции тип телефон..
  141.60лв. с ДДС
 • Производител: Commax
  Комплект домофон Commax DR-4UM+4XDP-SS подходящ за 4 семейства.   Комплекта се състои от: 1 външна станция с 4 бутона 4 вътрешни станции тип телефон ..
  186.00лв. с ДДС
 • Производител: Commax
  Комплект домофон Commax KITA3COMMAX     Външна станция Commax DR-2A3N Станция разполага с 3 бутона за обаждане, а окабеляването й е 4-жично (1 общ + 3 проводника). Работи с DP-2HP, DP-2S. Предлага дуплексна гласов..
  279.60лв. с ДДС
 • Производител: Commax
  Комплект аудио домофон COMMAX RM201HA . Външната станция е пластмасова, а вътрешната е тип телефон. Този комплект съдържа следните продукти: Вътрешна станция тип телефон (DP-2S), 1 външна станция от PVC материал, 2 + 2 проводника.Максима..
  75.60лв. с ДДС
 • Производител: Commax
  Комплект аудио домофон Commax RM201HD Комуникационният външен високоговорител Commax има алуминиев корпус и с монтаж от тип открит. Окабеляване е 2-жично. Работи при нормални температури в температурен диапазон от -10 градуса до +50 градуса п..
  98.40лв. с ДДС

Евроматика е лицензиран доставчик на домофонни системи в София и цялата страна. Продукти от най-ново поколение ще подобрят комуникацията между посетители и живущи в големите жилищни сгради. С елегантен дизайн, те стават съвършена част от интериора, а с многобройните си функции – удобство, без което не можем.

Какво е тяхното предназначение?

 Едва ли има човек, който да няма поне бегла представа за какво служи устройството, наречено домофон. То е преди всичко средство за комуникация, което пести време и ни предпазва от директен контакт с непознати и нежелани посетители. Състои се от външно тяло – станция и различен брой модули за вътрешна инсталация – вътрешни станции.

Днес все още се предлагат и използват класическите аналогови домофони, поради по-ниските им цени, но все по-масово в бита навлизат и цифровите решения. Дигиталните разработки са предпочитани по много причини, но преди всичко, заради широкият им набор от функции. С тях е по-удобно да се провеждат разговори, а също и да се управлява заключването на входната врата.

Когато домофонът е свързан с електро-механичното заключване на вратата, е значително по-лесно и удобно на живущите в сградата да посрещнат очаквани посетители и гости. С натискане на бутон, входната врата на блока може да се отвори от разстояние, стига системата да е обвързана със заключването. Това е невероятно удобство, особено за трудно подвижни и възрастни хора, както и за майки с малки деца.

Важно за болшинството домофонни системи е да имат добре защитена външна станция, тъй като тя ще бъде изложена на неблагоприятни атмосферни условия и механични въздействия. Не само децата обичат да си играят с комуникационния външен високоговорител. Понякога умишлено се цели неговото повреждане, за да се осигури лесен достъп до вътрешността на сградата – блок или кооперация.

Станцията за външен монтаж трябва да има здрав метален корпус, който трябва да е влагоустойчив, в случай че на мястото, където е монтиран липсва козирка или навес. Желателно е домофонът да може да работи в големи температурни амплитуди. Задължително е да бъде свързан със звънчевата система в сградата, за да може да изпълнява своето предназначение.

Начин на свързване

Обикновените домофони в София, внедрени още по времето на соца се захранват и осигуряват комуникация посредством кабелно свързване. В новопостроените блокове и кооперации обаче кабелното свързване е не винаги възможно и желано. В този случай се залага на безжичната технология.

Трябва да се има предвид, че безжичните домофонни системи са на цени по-високи от тези на жичните устройства. Те покриват голяма част от функциите на комуникационната система за контрол на достъп, но при избора на модел е необходимо да се съобрази разстоянието между външния панел и вътрешния домофонен апарат.

При жично свързаните домофони от последно поколение, окабеляването е двужично. С преминаване към нов тип система, е възможно да се използва старото окабеляване. Когато сградата е завършена, а предстои изграждане на домофонната централа е възможно да се извършат редица преустройства във фасадата. Кабелите остават скрити, за да не бъдат изложени на различни въздействия, и за да не представляват заплаха за преминаващите.

Какво ви предлагаме?

Преди всичко, ви даваме възможност да закупите висок клас домофон на цена, отговаряща на вашите финансови възможности. Предлагаме продукти на водещи производители, като ценообразуването е съобразено с покупателната способност на българския потребител. Макар домофоните все още рядко да се използват в еднофамилните къщи, стойността на една голяма централа се разпределя между домакинствата, които ще я използват.

Домофоните, предлагани от нас притежават редица желани и търсени функции. С тях, освен комуникация с лица, намиращи се пред входа, е възможно да се управлява от разстояние електромеханичната брава на входната врата. Външните станции имат надеждно и икономично LED осветление, а комуникацията може да се осъществява със свободни ръце.

Освен цялостни системи, предлагаме и отделни компоненти, които бихте могли да интегрирате към наличната инсталация, както и да използвате за подмяна на повредени и лошо работещи части. В каталога ни ще откриете подходящата външна станция с различен брой бутони, домофонен телефон тип вътрешна станция, както и богата гама безжични звънци, акумулатори и LED сензори за движение.

Предлагаме продукцията на марките: Commax, Electra, Honeywell и Euromatica. Производителите, представени от нашата компания са гаранция, че закупеният от вас домофон е не само на по-ниски от обичайното цени, но и с уникален дизайн и голям брой съвършени работни възможности.

Наред с домофоните и отделните техни компоненти, осигуряваме и надежден професионален монтаж на системите, включващ и захранващото окабеляване. Свържете се нас, за да получите експертен съвет относно избора на домофона, отговарящ на вашите изисквания и цели.