Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Монитор за видеодомофон Electra VTE.7S902.ELW04 7'' инчов

Код на продукта: VTE.7S902.ELW04
Наличност: няма
264.00лв. с ДДС
Без ДДС: 220.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Монитор, предназначен за модерни домове

Елегантен дизайн с черно стъкло, което никога не се надрасква. Стъклото е основният материал за новата серия Touch Line на Electra. Този монитор с минималистичен дизайн предлага вечна елегантност на вашия дом. Стъклото е обезопасено с химически процес и по този начин има висока устойчивост на надраскване, удари и лесна поддръжка.

 

Лесна инсталация

Копусът е от е ABS пластмаса и е лесен за монтиране. Целият продукт е компактен, с малка дебелина само 20 милиметра. Лесно се монтира на всяка повърхност.

7-инчов дисплей с висока цветна детайлност 

Този монитор предлага изображения с висока разделителна способност по време на разговор, повикване и мониторинг.

 

Интуитивна клавиатура

Клавишите са тъчскрийн и са много лесни за използване. Те са представени с универсална минималистична символика и са осветени през нощта. Всеки клавиш има различни функции, когато външната станция е в режим на готовност или при повикване.

 

Допълнителни команди за други устройства

Видеодомофонът има допълнителен контролен ключ, така че можете да управлявате входна врата, гаражна врата или дори външно осветление. Записва снимки за повишена сигурност (само за Touch Line EXTRA +) Тази функция ви позволява да правите снимки, за да повишите безопасността и комфорта в дома Ви. Можете да правите допълнителни снимки, когато пожелаете.  Когато се превиши лимита от 100 снимки, когато направите нова снимка, устройството автоматично изтрива най-старата снимка. В менюто за снимки ще можете да преглеждате и изтривате снимки, да зададете дата и час и параметри на камерата - контраст, яркост и гама.

 

Съвместимост

Този монитор е съвместим с всички външни станции Electra. Може да се използва за къщи и вили, но също така и за блокове, жилищни центрове или офис сгради.