Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Комплект видеодомофон Hikvision KITVHIKIP 7'' инчов

Код на продукта: KITVHIKIP
Наличност: няма
487.00лв. с ДДС
Без ДДС: 405.83лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Комплектът се състои от 7-инчов монитор с функции за аларма, сензорен екран и POE мощност и външна станция DS-KV8102-IP с включен RFID четец за контрол на достъпа (поддържа Mifare карта). Съхранение на SD-карта.. Мощността се доставя на 12V-24V DC или POE за по-лесно инсталиране.

Ръководство за употреба за:  DS-KH6310  

Ръководство за употреба за:  DS-KV8102-IP

Външната станция може да се преглежда директно от мобилното приложение Hikvision IVMS-4200, като всяко друго IP устройство от Hikvision. Този видеорекордер е много полезен при интегриране със системи за видеонаблюдение, контрол на достъпа от Hikvision, те могат да бъдат централизирани в CMS.

Съществуват редица причини да изберете 7-инчовия видеодомофон Hikvision, за да осигурите надежден контрол на достъп в своето жилище, офис, кантора или друг бизнес обект. Комплектът се състои от външна станция DS-KV8102-IP с включен RFID четец за контрол на достъпа и монитор със сензорен екран.

Интериорната видеодомофонна станция предлага hands-free аудио-визуална комуникация между станцията на входната точка и главното устройство. Цветният 7-инчов TFT LCD екран ви дава ясни изображения, така че да можете да виждате в детайли лица, предмети и околната обстановка. Домофонът може да се използва и като видео охранителна камера, инсталирана на входа на жилището.

Технология, осигуряваща надеждна комуникация с външния свят и вътре в сградата

IP видео домофоните Хиквижън бяха пуснати на пазара в края на 2017 г. Разработени от най-големия производител на видеонаблюдение в света, те позволяват надеждна комуникация за жилищни и комерсиални приложения. Елегантният Hikvision видеодомофон поддържа Mifare карти за достъп и възможност за съхранение на записи на SD карта памет до 32G.

Новата домофонна серия на марката ви позволява да виждате всичко, което се случва във вашия дом или бизнес, като ви дава възможност да го контролирате на една ръка разстояние. Тези системи могат да се използват не само за контрол на достъпа. Те също така разполагат с опция за видео разговори от устройство до устройство, за да подпомогнат комуникацията между отделни стаи и сгради.

Домофонът, който ви предлагаме под формата на готов за употреба сет, впечатлява със своя 7-инчов цветен TFT LCD екран с разделителна способност: 1024 Х 600;10/100Mbps Ethernet. Използва стандартна PoE/ 12 VDC връзка за захранване. Предлага изцяло нов потребителски интерфейс V2.0 с удобен за потребителя дизайн.

Този комплект видеодомофон предлага възможност за заснемане на видео разговори, както и дистанционно отключване чрез клиентския софтуер или мобилното клиентско приложение. На потребителя е осигурена опция за преглед на видеоклипове на живо от входната станция и от външни охранителни камери за централизирани в CMS системи за достъп.