Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Блоков видеодомофон за до 60 апартамента Electra VPM.BFR02.ELB04

Код на продукта: VPM.BFR02.ELB04
Наличност: няма
330.00лв. с ДДС
Без ДДС: 275.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Блоков видеодомофон за до 60 апартамента Electra

Видеодомофонът на Electra е с модерен дизайн и с химически защитено стъкло. В интеграцията на TouchScreen клавиатурата с панела е довело до получаването на изискан вид и решаването всички предизвикателства пред продукта да може да бъде монтиран навън:адаптивността към архитектурата на всяка сграда, пълната защита от вода и прах, устойчивостта на надраскване и удари, леснотата при употреба и лесната поддръжка правят този видеодомофон перфектния продукт за вашата жилищна сграда.

Видеокамера

Видео камерата е съществена част от видеодомофонната система. От правилното й функциониране и нейното позициониране зависи полезността на цялата система.Ето защо интегрираният модул в интелигентния външен панел е проектиран с много внимание, за да обслужва множество ситуации по перфектен начин приежедневнаупотреба.Качеството на предаваните изображения е много добро, а предаването на изображения се извършва през целия разговор.

Видео изображението остава активно в продължение на 10 секунди и след предоставяне на достъп, за да проверите завършването на действието.Ъгълът на гледане може да се промени в зависимост от позицията на панела срещу входа, възможностите са 25 ° наляво или надясно.При условия на кондензация или при много ниски температури до -30 °, камерата работи нормално, защото е снабдена с локална отоплителна система.

Електронен списък на наемателите

Този видеодомофон може да обслужи до 60 апартамента и жилищните адреси могат да бъдат програмирани с до 4 цифри от 1 до 9999. Дисплеят 4 реда х 16 знака е идеалното решение за списъци за големите строители и осигурява удобен за ползване интерфейс, който взаимодейства с тях по всяко време.В режим на готовност на екрана се показва послание за добре дошли и инструкции за ползване на посетителите.При обаждане и опит за достъп, дисплеят продължава да показва указания, посочващи стъпките на използване.Достъпът и търсенето в списъка на наемателите е много лесно чрез натискане на специален ключ.

RFID достъп

Интегрираният RFID четец осигурява лесен и удобен достъп чрез RFID карта/чип.Достъпът се сигнализира чрез потвърждение и последователност на визуалния звуков сигнал чрез показване на дисплея имигащ индикатормигащиясимвол.Решението за RFID достъп е персонализирано и е разработено така, че да дава на потребителя възможно най-голяма сигурност, защото ще можете да ползвате RFID карти/чипове само от Electra.

Програмиране и настройки

Можете да програмирате/настройвате:

  • PIN кодовете
  • Адрес на видеодомофона, програмиран само в случаите, когато има няколко видеодомофона в инсталацията.
  • RFID карти/чипове
  • Езикова версия за показване
  • Брой на цифрите за адреса на апартамента

Настройките са налице за:

  • Режим на камера: само по време на употреба/повикване или постоянно записване
  • Следене на присъствието: активно или неактивно
  • Аларма против кражба: активна или неактивна.