Видеодомофони

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
 • Производител: Electra
  Комплект от 3 добавки за Electra SET.235.INC.   Характеристики: • Размери: 2 мм, 3 мм и 5 мм • За врати с прави профили • Приложен монтаж • Съвместими с Electra YEM.22x електромагнитна уредба ..
  7.20лв. с ДДС
 • Производител: Electra
  4-канален видеоусилвател Electra DVA.4PS02.ELG04   Основни характеристики: ·  Регулира видео сигнала, необходим за паралелна работа на до 4 видео терминали   ·  Диагностика с напрежение +13,5 Vc..
  54.00лв. с ДДС
 • Производител: Electra
  4-лентов видео вход Electra VCB.4DN02.ELG04 Този видео вход Electra улеснява свързването на видеодомофонни инсталации с външни панели и / или допълнителни външни видеокамери. По този начин видео селекцията е снабдена с 4 видео входа за до 4 в..
  44.40лв. с ДДС
 • Производител: Electra
  4-лентов видео изход Electra VCB.4DN02.ELG04 Към този видео изход могат да бъдат свързани до 4 видео/аудио терминала. Той има защита от късо съединение, диагностика и светлинна сигнализация на всеки изход. В случай на неизправност, видео..
  44.40лв. с ДДС
 • Производител: Electra
  6-4 кабелен видео адаптер Electra   Този адаптер е предназначен да интегрира 4-жилно видео оборудване в 6-жична инсталация. ..
  16.80лв. с ДДС
 • Производител: HikVision
  7-инчов TCP / IP монитор за видеодомофон Hikvision DS-KH6310-W със сензорен екран. Тoй може да се използва и като мини алармена система с два сензорни входа, а приложението, монтирано на монитора, дава възможност за  активиране / ..
  268.00лв. с ДДС
 • Производител: Electra
  Аудио домофон Electra ATM.0S402.ELB04 Този домофон може да се използва като разширение на аудио домофонни системи. С елегантния си дизайн ще се се впише и в най взискателните жилища. Този аудио терминал е създаден с впечатляващо тъмно оцвет..
  87.60лв. с ДДС
 • Производител: Electra
  Аудио домофон Electra ATM.0S402.ELW04 Защитеното предно стъкло е основният материал, използван за производството на този домофон, създавайки минималистично устройство с вечна елегантност. Използваното стъкло се обработва чрез химичен процес, ..
  76.80лв. с ДДС
 • Производител: Dahua
  Безжична видеодомофонна система Dahua Безжична видеодомофонна система, съдържаща външна и вътрешна станция. Също така може да свързана към безжични и кабелни PоE през интерфейса RJ45. Свързва се директно с вашия мобилен телефон чрез спец..
  704.60лв. с ДДС
 • Производител: HikVision
  Безжична видеодомофонна система Hikvision Безжична домофонна система  Hikvision DS-KB6003-WIP  с комуникация на мобилнен телефон или таблет. Това, което устройството прави, така че когато получите аудио обаждане от посетител..
  298.00лв. с ДДС
 • Производител: Dahua
  Безжична външна стацнция с вградена камера и контрол на достъпа Dahua VTO211D-WP. Може да се използва с интелигентен Android или iOS смартфон или таблет. Поддържа до 5 потребители едновременно за преглед на изображенията.. Безж..
  267.60лв. с ДДС
 • Производител: Electra
  Блоков видеодомофон за до 60 апартамента Electra Видеодомофонът на Electra е с модерен дизайн и с химически защитено стъкло. В интеграцията на TouchScreen клавиатурата с панела е довело до получаването на изискан вид и решаването всички предизвика..
  330.00лв. с ДДС
 • Производител: Electra
  Блоков видеодомофон за до 60 апартамента Electra Видеодомофонът на Electra е с модерен дизайн и с химически защитено стъкло. В интеграцията на TouchScreen клавиатурата с панела е довело до получаването на изискан вид и решаването всички предизвика..
  330.00лв. с ДДС
 • Производител: Dahua
  Видеодомофон Dahua VTO3211D-P Видеодомофон с възможност за TCP / IP видеоконферентна връзка и контрол на достъпа. С 2-мегапикселова камера. С възможност за PоE захранване. Приложен монтаж. Работи с SMART PSS приложение от ..
  369.60лв. с ДДС
 • Производител: Dahua
  Видеодомофон Dahua VTO3211D-P2 Видеодомофон за две семейства с възможност за TCP / IP видеоконферентна връзка и контрол на достъпа. С 2-мегапикселова камера. С възможност за PоE захранване. Приложен монтаж. Работи с SMART ..
  388.80лв. с ДДС
 • Производител: Dahua
  Видеодомофон Dahua VTO3211D-P4 Видеодомофони на изгодни цени, подходящ за четири семейства с възможност за TCP / IP видеоконферентна връзка и контрол на достъпа. С 2-мегапикселова камера. С възможност за PоE захранване. Приложе..
  415.20лв. с ДДС
 • Производител: Electra
  Допълнителен видеодомофон на достъпни цени за Electra Smart VTM.3S402.ELB04. Видеодомофонните системи могат да бъдат разширени с много видеодомофони или аудио интерфейси към едно и съща система.  Характеристики:  Smar..
  154.80лв. с ДДС
 • Производител: Electra
  Допълнителен видеодомофон за Electra Smart VTM.3S402.ELW04. Видеодомофонните системи могат да бъдат разширени с много видеодомофони или аудио интерфейси към едно и съща система.   Характеристики:  •  S..
  154.80лв. с ДДС
 • Производител: HikVision
  Видеодомофон Hikvision DS-K1T500S с възможност за съхранение на SD карта, но и интеграция с приложението на Hikvision - IVM4200. Вградена 2-мегапикселова камера. Този видеодомофон може да бъде интегриран с IP системи за видеонаблю..
  490.00лв. с ДДС
 • Производител: HikVision
  Комплектът се състои от: Външен пост: DS-KB2411-IM Монитор: DS-KH2220   Описание на външен пост DS-KB2411-IM: 4-жична инсталация Разделителната способност на монитора е 720 * 576 @ 25fps   Описание на монитор..
  250.00лв. с ДДС

Евроматика ви представя своя асортимент от видеодомофонни системи. Това са устройства с огромно значение за удобството на съвременния човек. Без съвременния видеодомофон комуникацията в големите жилищни сгради би била невъзможна, но нека не забравяме, че уредите от този вид имат също и огромно значение и за сигурността.

Защо са толкова нужни?

Домофонът е едно от най-старите технологични изобретения. Замислен като интерком – средство за комуникация между обитателите на жилищните блокове и кооперации, днес той е безценна връзка със света отвън. Предлагането на богата гама решения прави възможно днес всеки дом да разполага с модерен видеодомофон. Достъпната цена на дори най-съвършените модели ви позволяват да си осигурите спокойствие и комфорт.

Интеркомът е нужна разработка, поради което през годините претърпя редица подобрения. Домофонът от миналото, с който скучаещите деца обичаха да си играят, е вече домофон с камера. Домофоните с видеокамера са важна част от системите за контрол на достъп, и не случайно. С тяхна помощ можете да виждате лица и събития, настъпили пред входната врата на вашия дом или жилищна сграда.

Модерният видеодомофон, какъвто ще намерите на различни цени, в зависимост от марка и възможности, ви позволява не само да чувате посетителите, застанали пред входната ви врата, но и да ги виждате. При различните модели камерата е с различен обхват. Различно е и качеството на изображението.

С добре подбран безжичен видеодомофон ще виждате изображения с висока разделителна способност. Ще наблюдавате входа на своята сграда не само през светлата част от денонощието, но и през нощта, стига камерата да е оборудвана с IR подсветка. С помощта на последно поколение IP видеодомофон пък, ще можете да се свързвате с главното устройство посредством мобилния си телефон, за да отговаряте на посетителски позвънявания и преглеждате заснетите събития от разстояние.

Една важна функция на домофоните, каквато е налична и при съвременните видеодомофони на цени от около 100 лв, е възможността за управление на входната врата. Неслучайно тази технология се числи към системите за контрол на достъпа. Видео домофонът ви позволява да управлявате от дистанция входни врати с електро-механично заключване.

Високотехнологичният видеодомофон ви дава сигурност и удобство, позволявайки ви да комуникирате от разстояние с непознати лица, озовали се по някаква причина пред вратата ви. Същевременно с него си спестявате нуждата да напускате дома си, за да посрещнете очаквани гости. С натискането само на един бутон, ще им предоставите достъп до сградата, била тя семейната ви къща или голям жилищен блок.

Как да изберете правилния за своите нужди?

Основен фактор при избора на видеодомофони е тяхната цена, но не само. На първо място трябва да се вземе предвид каква численост от вътрешни устройства ще използва дадена система. На пазара се предлагат както многоабонатни станции, така и еднофамилни разработки, състоящи се от външна и различен брой вътрешни станции.

На частните си клиенти препоръчваме безжичния видеодомофон Wi-Fi, какъвто ви предлага престижната марка Dahua. Системата е лесна за инсталиране и управление. Безжичното свързване ви спестява разходите и времето за окабеляване. Наред с това, фасадата на дома ви няма да се загрозява от висящи и оплитащи се кабели.

Безжичният апарат на Dahua е също съвършена видеодомофонна система на достъпна цена, поддържаща до 20 външни панела – един основен и 19 вторични. Тя е идеално решение и за жилищни кооперации, но за големите блокове е нужна многоабонатна централа. Разработката на китайската компания разполага със 7-инчов цветен TFT LCD дисплей, чувствителни бутони и опция за отваряне на врати и портали.

На многобройните семейства в блоковете, можем да предложим подходящите безжични домофони с камера тип централа. Те са идеално решение, когато окабеляването е невъзможно или нежелано. Те разполагат с автономно 12V захранване и могат да се свържат към безжични и кабелни PоE през интерфейса посредством RJ45 коаксиален кабел.

Професионална консултация и монтаж – важен фактор за безупречната работа на системата

Независимо дали търсите видедомофон за къща или ви е нужен домофон видеодомофон за блок с много домакинства/абонати, ние ще ви предложим правилното решение. Имайте предвид, че домофоните с камери могат да бъдат с много атрактивен дизайн, но това не означава, че всички модели могат да ви предложат нужната функционалност.

Ние сме на ваша страна, затова сме готови да ви съдействаме с експертна консултация, относно избора на видео домофон. Наред с удачната за вашите възможности цена, ще съобразим и начина на свързване на системата, спрямо вашите предпочитания. Поверете на нас и монтажа, дори когато се касае за безжичен тип видео домофони. Ще направим желаните настройки и ще ви обучим да използвате системата по лесен и правилен начин.