Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

600mm прибиращ се болард MotorLine

Код на продукта: MPIE10 / 600
Наличност: няма
По запитване

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Автоматично прибиращ се болард, 600 милиметров (60 cm) направен от INOX материал. Поръчайте с дистанционно управление. Болардът се използват успешно за ограничаване на системите за управление на автомобилния трафик или паркиране.

 

 Прибиращите се ръчни или автоматични боларди (стълбове) могат успешно да се използват в области като:

 - пешеходни зони;

 - автобусни спирки;

 - исторически райони, тъй като автоматичните или ръчно прибиращи се боларди ограничават движението по пътищата и не се засяга трафикът на пешеходците;

 - сгради от обществен интерес, като болници, кметства, административни сгради, правителство, където прибиращите се боларди позволяват достъп само при необходимост;

 - магазини и търговски площи, където достъпът се допуска само за снабдяващи автомобили;

 - жилищни зони;

 - промишлени паркове, в които достъпът се допуска само до превозни средства, предназначени за превоз на стоки или технически превозни средства;

 - паркинги и шоуруми, където изложените превозни средства се ползват от допълнителна защита;

 - банки, при които прибиращите се колони могат да преминават само превозните средства за стойност или превозни средства за сигурност и намеса;

 - посолства, консулства, частни училища и много други;

Прибиращият се болард на марката Motoline е наличен 3 височини (400, 600 и 800 мм), като тук е представен вариантът от 60см. Болардът служи като бариера, монтиран между два или повече електрически стълба. С това решение можете да направите по-икономична инсталация за управление на прохода. С опростен и приятен дизайн, той лесно се вмества във всяка среда, благодарение на конструкцията му от полирана неръждаема стомана с иноксово покритие.

Характеристики и предимства

Болардът MPIE10 представлява електромеханичен стълб, разработен за контрол на движението и ограничаване на преминаването на превозни средства в стратегически зони и около сгради с обществено и историческо значение. Неговата интегрална конструкция, облечена в корпус от неръждаема стомана и PVC, го прави вандалоустойчив и подходящ за прибиране в земята.

Автоматичният болард на Motorline се захранва на 110/230V AC напрежение, а работата му е с мощност 60W и 24V работно напрежение. Работната температура на боларда варира в граници от -25 до +55 градуса Целзий. Температурната му защита се активира при 120 градуса Целзий. Корпусът е със степен на защита IP 44, което означава, че не бива да бъде изложен на директно намокряне.

Инструкции за инсталиране

За да инсталирате боларда, можете да демонтирате капака, което значително улеснява процеса. За да направите това, трябва да премахнете 6-те най-отдалечени от центъра винтове. След това свалете капака и поставете стълба в отвора. Уверете се, че никакви отпадъци или други предмети не попадат във вътрешността на прибиращия се болард, като предпазите пространството, използвайки парче плат, хартия или друг материал, служещ за уплътнение между тръбата от неръждаема стомана и тази от PVC.

След като поставите боларда в отвора и завършите възстановяването на настилката около него, отстранете материала, използван за запечатване, и поставете капака в тръбата, фиксирайки го с шестте винта, отстранени в началото на процеса. Болардът трябва да бъде подравнен, съобразно изискванията. Инсталацията може да се извърши, без да се следват тези стъпки, но тя става по-сложна и по-трудна, затова препоръчваме да следвате описаните по-горе инструкции.