Биометрични системи

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
 • Производител: Anviz
  Контролер на достъпа за до 4 врати Anviz SAC844. Има възможност за свързване на 4 RFID или биометрични четци на интерфейс "Wiegrand 26" и 4 контролни бутона. Това е професионално и мащабируемо оборудване за комплексни приложения з..
  913.20лв. с ДДС
 • Производител: ZkSoftware
  TCIP/IP контролер на достъпа ZkSoftware INBIO-1-2 Входове: 2 входа с Wiegand четци за RFID карти, един RS485 вход два четеца на пръстови отпечатъци, един входен бутон  Изходи: 1 релеен изход, един спомагателен изход  Свързано..
  508.80лв. с ДДС
 • Производител: ZkSoftware
  TCP/IP контролер на достъпа ZkSoftware INBIO-2-2PRO   Контролирани Врати: 2  Софтуер: ЗK Bio Security Брой входове за четците: 4 485 4 WIEGAND  Тип съвместими четци: Wiegand 26/34/37 или потребителски дефинирани 485..
  914.40лв. с ДДС
 • Производител: ZkSoftware
  TCP/IP контролер на достъпа ZkSoftware INBIO-4-2   Входове: 4 входа Wiegand за безконтактен четец Изходи: 4 релейни изхода Напрежение: 12 VDC  Свързаност: TCP / IP и RS485  Капацитет: 30,000 карти и 3000 пръстови отпеч..
  1 014.00лв. с ДДС
 • Производител: ZkSoftware
  Биометричен и MIFARE контролер на достъпа ZkSoftware ZkSoftware F18 четецът на пръстови отпечатъци е иновативен модел за контрол на достъпа. Осигурява необвързана производителност с помощта на усъвършенстван алгоритъм за стабилност, точност и..
  602.40лв. с ДДС
 • Производител: Anviz
  Биометричен и MIFARE четец Anviz M5 Pro M5 Pro от ANVIZ е компактно устройство за контрол на достъпа, което се вписва в повечето врати. Металният корпус с индекс на защита IP65 е водоустойчив и затова този продукт се препоръчва за вътрешна и външна ..
  447.60лв. с ДДС
 • Производител: Anviz
  Биометричен и RFID контролер на достъпа Anviz A380-4G Този модел контролер на достъпа с контролен панел поддържа пръстови отпечатъци, RFID карта или парола.   Основни характеристики: • Linux платформата осигурява стабилна и сигу..
  746.40лв. с ДДС
 • Производител: Anviz
  Биометричен и RFID контролер на достъпа Anvi​z C2 PRO Професионален контролер на достъпа със софтуер в Cloud (облак) - Anviz C2 PRO. Това е централна станция, готова за работа с RFID 125 KHZ и пръстови отпечатъци, като използва софтуера Cross..
  794.40лв. с ДДС
 • Производител: Chiyu
  Контролер на достъпа 3 в1 Биометрична система за контрол на достъпа за използване в много врати. По този начин тя може да се използва успешно в офиса, например. Достъпът се осъществява по 3 начина: чрез пръстови отпечатъци, RFID карта ил..
  864.00лв. с ДДС
 • Производител: Dahua
  Биометричен и RFID контролер на достъпа Dahua ASI1212A Биометричен и RFID контролер на достъпа Dahua ASI1212A TCP / IP. Едновременно приемащ пръстови отпечатъци и RFID карти или код на клавиатурата.   Характеристики: Сензорен..
  602.40лв. с ДДС
 • Производител: Dahua
  Биометричен и RFID четец за врата. Това е четец, който може да бъде интегриран с панели за контрол на достъпа  "RS485".  Изтеглете софтуера за контрол на достъпа DH-ACS100 Четеца прочита Mifare карта Поддържа карта..
  306.00лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Биометричен и RFID контролер на достъпа Yli F6EM-W Yli F6EM-W е биометричен контролер за достъпа на една врата, който работи с EM 125 kHz proximity карти. Контролерът е оборудван с високопроизводителен и качествен сензор за пръстови отпе..
  200.40лв. с ДДС
 • Производител: ZkSoftware
  Биометричен и RFID контролер на достъпа ZkSoftware F22 Контролер на достъпа, работещ със пръстов отпечатък, код и RFID карта125Khz ZkSoftware F22. За вътрешен монтаж. F22 е иновативен терминал за контрол на достъпа, който може лесно да с..
  696.00лв. с ДДС
 • Производител: Zkteco
  Биометричен и RFID контролер на достъпа Zkteco FPR-1500WP Zkteco FPR-1500WP e безконтактен четец и безконтактни карти с вграден монтаж за биометрични контролни панели за достъп.   Характеристики: • Карти: 125kHz (EM4100) ..
  270.00лв. с ДДС
 • Производител: Anviz
  ANVIZ T5 PRO е биометричен и RFID четец за контрол на достъпа. Той е самостоятелен продукт и поддържа валидиране на пръстови отпечатъци, RFID или комбинация от тях. Той има максимален капацитет от 1000 пръстови отпечатъка или RFID карти и з..
  300.00лв. с ДДС
 • Производител: Anviz
  Биометричен и RFID четец  за контрол на достъпа Anviz TC550. Това е самостоятелен контролер, който може да осигури достъп за до 2000 потребителя. Разполага с Wiegrand 26 вход и изход , за свързване към друго оборудване или за допъ..
  508.80лв. с ДДС
 • Производител: Anviz
  Биометричен и RFID четец Anviz VF30. Това е самостоятелен контролер, който може да осигури достъп за до 2000 потребителя. Софтуерът е прост и интуитивен, който може да експортира отчети в Excel за по-нататъшна обработка. TCP-IP св..
  457.20лв. с ДДС
 • Производител: Anviz
  Anviz W2 е биометричен и RFID четец със цветен екран и капацитивни бутони. Това е един елегантен и компактен терминал за достъп. Той е един от най-новите уреди за терминален достъп до функциите на генерирането на цифрови отпечатъци и базира..
  356.40лв. с ДДС
 • Производител: ZkSoftware
  Контролер на достъпа с биометричен и rfid четец, цветен дисплей и графично меню. Скоростта му на работа е по-малко от секунда.  Характеристики:  Средства за идентификация: пръстов отпечатък, RFID карти (по желание), идентификационе..
  864.00лв. с ДДС
 • Производител: ZkSoftware
  Биометричен четец FPR-1200. Той се свързва чрез RS485 към центровете за контрол на достъпа до софтуера на ZkSoftware. Той също така разполага с четец на пръстови отпечатъци и RFID карти за биометрични станции за контрол на достъпа. Ка..
  204.00лв. с ДДС

Евроматика ви представя богата гама продукти, свързани с внедряването и управлението на биометрични системи за контрол на достъп. Асортиментът ни е способен да отговори на нуждите и изискванията на обектите, в които контролираното преминаване е ключова необходимост. Тази група системи дават най-високо ниво на защита срещу неправомерно преминаване на обособен периметър.

Каква е тяхната функция?

Биометриката е иновативна технология, базирана на специфичен принцип на идентификация на лица с оторизиран достъп до контролирана зона. Към момента това е разработката с най-висок процент надеждност, тъй като средствата, използвани за идентификация не могат да бъдат откраднати, изгубени и фалшифицирани.

С внедряване на биометрична система за контрол на достъпа отпада нуждата от използване на чип карти и други електронни ключове, които могат да бъдат и забравени, а не само подправени и неправомерно присвоени. За предоставяне на право на преминаване през контролирана точка, биометриката използва набор от характеристики, отговарящи на следните условия:

 • Универсалност – дадена характеристика трябва да бъде налична у всеки индивид;
 • Уникалност – характеристиката, използвана за идентификация не може да се повтори при друг индивид;
 • Перманентност- уникалната характеристика не се променя през целия живот на индивида.

За контролиране на преминаването в обособена зона, различните биометрични системи използват различен набор от биологични характеристики. Използваният скенер би могъл да идентифицира лицата на база: пръстови отпечатъци, а също и провеждайки гласово, лицево, ирисово разпознаване и т.н.

Освен за управление на достъпа, биометричната система би могла да се използва и за управление на работните процеси в производствени предприятия, административни и научни учреждения и офис сгради. Използвани за контрол на работно време, системите се оборудват с работни станции и подходящ за конкретното приложение софтуер.

Системата би могла да изготвя прецизни отчети за присъствие на база началото и края на работния процес. Освен информация за отделни служители, програмата има възможност да предоставя данни и за обособени звена – отдели, цехове и други фирмени и научни подразделения.

Какво ви предлагаме?

На първо място, ние предлагаме на своите клиенти удобство. Използвайки електронния ни сайт, вие можете да се запознаете с различните свойства на отделните системи за контролиран достъп, включително на биометричните, за да направите информиран избор относно подходящото за вашия обект решение.

Секцията включва най-модерните разработки, предлагани на родния пазар, дело на водещи в световен мащаб компании като: Dahua, Anviz, Atu Tech, Chiyu, Oem, Yli, Zksoftware и Zkteco. Същевременно цените ни са невероятно изгодни. Продуктите ни се движат в различен ценови диапазон, за да могат да отговорят на финансовите възможности на различните групи клиенти –  тези на големите индустриални предприятия и тези на малките фирми.

Свържете се с нашите консултанти, за да ви насочат към подходящата за вашите цели биометрична система за контрол на достъпа.