ᐉ Контрол на достъпа на изгодни цени — Евроматика

Контрол на достъпа

Покажи:
Подредба:

Активен шофьор ли сте? Налага ли ви се ежедневно да паркирате и докато чакате бариерата да се отвори, да губите ценно време, което няма как да си върнете. Определено времето е важен фактор, който не бива да бъде подценяван. Затова, с цел да ви спестим време, ние, от Евроматика, предлагаме модерни решения за контрол на достъпа на конкурентни цени под формата на автоматизирани системи за управление на паркинги.

Свойства и предимства

Системите за контрол на достъп, и в частност автоматизираните паркинг бариери позволяват безпроблемно придвижване и престой в зоните за платено, абонаментно и служебно паркиране на превозни средства. Благодарение на напълно автоматизираната работа на дадена бариера, процесът на влизане и излизане на автомобилите от определена парко-зона става бързо, безпроблемно и ефективно.

Решенията за контрол на достъп варират по отношение на вид, функции и цени. Те намират огромно приложение в зоните за офис паркиране, както и на обособени места за престой в близост до жилищни сгради, обществени и административни учреждения, учебни заведения болници и големи търговски комплекси. Без тяхната успешна намеса, би настъпил хаос в паркирането.

Не бива да подценяваме и превантивната функция на решенията за контрол на достъпа по отношение различните криминални деяния. Съоръженията са идеалното средство за ограничаване достъпа на неоторизирани лица и превозни средства до даден обект, бил той частен или обществен.

Когато преминаването през входно изходна точка е решено с определен вид електронен идентификатор (чип-карта, въвеждане на код и т.н.), се осигурява висока степен на защита от посегателства и действия, застрашаващи живота на пребиваващите в района. Системата, също така дава възможност за контролиране на различните процеси, предоставяйки данни за настъпили събития на годишна, месечна и дневна база.

Автоматизираната бариера за управление на паркинги е подходяща за различни зони, където е необходимо да се осигури лесен  достъп до дадено парко място. Тя е от изключителна важност, особено за гъстонаселени места или градове с над 100 000 жители. Предвид факта, че това са участъците с най-чести задръствания и проблеми с намирането на паркоместа, помощта на системата е изключително важна за успешно решаване на тези проблеми.

Процесът на контрол на достъп на превозни средства никога не е бил по-ефективен, а същевременно на съвсем поносими цени. Вече не е необходимо шофьорите да отварят всеки път прозореца на автомобила си, за да представят карта или друг идентификационен документ, преминавайки през охраняван периметър.

Конкретното паркинг решение елиминира напълно неудобството за хора, изпитващи невъзможност да използват свободно ръцете си, като например хора с увреждания. Удобният начин на управление е от значение и за медицинския персонал в болничните заведения и особено в спешните отделения. Ползите са насочени и към складовите служители в търговските обекти, както и към персонала в производствените предприятия .

Защо да се доверите на нас?

За нашият екип няма по-голяма награда от удовлетвореността на нашите клиенти. Когато говорим за съоръжение, което може да реши проблемите на значителен брой хора, предимствата на системите за контрол за достъп са безспорни. В този ред на мисли е важно да се разработват, създават и продават такива съоръжения, които спомагат за постигането на максимален комфорт в ежедневието.

 За нашата компания основни ценности в бизнеса са:

  • Предлагане на продукти, които са висококачествени и мултифункционални;
  • Удовлетворяване на нуждите на клиентите;
  • Постигане на градивни резултати в областта на качеството спрямо цената т.е. да предлагаме стоки, направени от качествени материали, но да ги продаваме на достъпна за българския пазар цена;
  • Обстойна комуникация с клиента, ако той има някакви препоръки или идеи за някоя от сферите ни на дейност – обратната връзка е от изключителна важност;
  • Продаване на продукти, които не изискват сложен монтаж и демонтаж, което неимоверно увеличава броя на купувачите;
  • Включване на иновации в стоките, предлагани от компанията ни;
  • Осъществяване на бърз и безпроблемен мониторинг чрез автоматиките, които включваме към предлаганите продукти;
  • Постоянни усилия, насочени към усъвършенстване качеството на продукцията;
  • Предлагаме продукти, отговарящи на нормите за безопасна и комфортна експлоатация.

Предлаганите от нас иновации са все по-успешни, а с присъствието им на пазара, се решават проблемите на много хора, свързани с паркирането. За да е ефективна дадена разработка, е важно тя да бъде избрана правилно, съобразно нуждите и особеностите на отделния обект. Ние ще ви съдействаме с експертна консултация и внедряване на паркинг системата, за да имате пълна гаранция за дългосрочната ѝ и безпроблемна работа.

Опознайте света на иновативните технологии заедно с нас!

✅ Как работи системата за контрол на достъпа❓

Системата за контрол на достъп позволява на дадена територия да влизат само хора и автомобили, които тя може да идентифицира. За да се осигури достъп се използват различни видове идентификатори: контактни и безконтактни ключове, карти, пръстови отпечатъци или секретен индивидуален код. Домофоните отключват ключалките ръчно, чрез натискане на бутона "Отвори". Интелигентната система за контрол на достъпа генерира ежедневни отчети за всеки служител. След пристигането си на работа персоналът отваря вратата с лични карти, вписвайки се по този начин в базата данни на системата. Определят се времето на почивките и края на работния ден.

✅ Кои компоненти съставят системата за контрол на достъп❓

Системата за контрол на достъп се състои от 4 основни компонента. Това са: 1. преграждащи устройства (Електромагнитни и електромеханични брави, бариери, врати и др.); 2.идентификатори (контактни/безконтактни RIFD ключове, биометрични сензори, клавиатура за въвеждане на код); 3. Четци (четци на карти, сканиращи устройства и др.); 4. Контролер – служи за разблокиране на преградното устройство. Контролерите биват автоматични и ръчни. Домофоните използват ръчно освобождаване на механичното препятствие.

✅ Какви сертификационни документи трябва да притежава системата за контрол на достъп❓

Всички компоненти на СКД трябва да имат сертификат за съответствие. Документите потвърждават, че оборудването и материалите са преминали необходимите проверки и могат да бъдат използвани в страните от ЕС. Системната гаранция не е валидна без сертификати, затова не забравяйте да ги изискате от своя доставчик. Част от продуктите, които предлагаме са комбинирани със система за пожаробезопасност - когато се подаде сигнал за пожар, турникетите и електромагнитните брави автоматично се отключват. Такава система изисква лиценз от съответните противопожарни служби и одобрение на съответната СКД за работа в областта на пожарната безопасност.