Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Изграждане и монтаж на системи за контрол на достъп

Изграждане и монтаж на системи за контрол на достъп Евроматика предлага на родния потребител широк спектър от дейности, в това число и изграждане и монтаж на системи за контрол на достъп на изгодни цени. В тази категория влизат богата гама продукти с различен принцип на работа и предназначение. Част от системите, предлагани от нас са подходящи за физически лица, докато други са насочени към нашите бизнес клиенти, собственици на търговски обекти, хотели, офиси и производствени предприятия.

Защо да се доверите на нас?

Причините да ни поверите задачата по изграждане и монтаж на система за контрол на достъп са много и все основателни. На първо място, ние сме директен вносител на продуктите на утвърдени световни производители. Това означава, че от нас ще получите преди всичко качествен продукт на изгодна цена. Изборът на система, съответстваща на вашите нужди и финансови възможности влиза в професионалната ни дейност.

Продуктите, които предлагаме са разработени по начин, улесняващ значително процесите по техния монтаж и цялостно изграждане. Въпреки това, практиката ни показва, че те работят значително по-ефективно, когато са внедрени от специалистите в нашата компания, а не от бъдещите им ползватели.

Тъй като това са сложни високотехнологични разработки, за тяхното въвеждане в експлоатация са нужни голям брой специфични операции и софтуерни настройки, с които редовите ни клиенти нямат квалификацията да се справят. Не си спестявайте средствата за монтажа, защото тази хитрост обикновено излиза в пъти по-скъпо.

Монтирана и изградена от вас, системата ви за контрол на достъп няма да бъде толкова ефективна и функционална. Можем да гарантираме нейното дългосрочно и безпроблемно използване, единствено ако процесите по изграждане са поверени на монтажните ни екипи.

ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ НА СИСТЕМА ЗА КОНТРОЛ НА ДОСТЪП?СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Какво ви предлагаме?

Услугата включва монтаж и цялостно изграждане на огромен асортимент от средства за контролиране на достъпа в частни и обществени обекти. От нея могат да се възползват собственици на къщи и апартаменти, както и отговорните лица в жилищните блокове.

Големите офис и административни сгради са най-заинтересовани от дейността ни, както и инвеститорите в родната индустрия и стопаните на зони за платен престой на автомобилите – паркингите. Предлагаме високотехнологични решения за гари, паркове и летища, а също и за инвеститорите в хотелиерския бранш.

Системите за контрол на достъп, изградени от нас с прецизен и бърз монтаж включват:

  • Биометрични терминали;
  • Хотелски брави;
  • Турникети;
  • Домофонни и видеодомофонни системи;
  • Електромагнитно заключване;
  • Боларди и др.

Имаме готовност да усъвършенстваме всяка отделна система, предоставяйки богата гама допълнителни компоненти и аксесоари – exit бутони, RIFD карти, контролери и четци и аварийно захранване за непрекъсната работа на системите при прекъсване на електроподаването.