Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Изграждане и монтаж на видеонаблюдение

Изграждане и монтаж на системи видеонаблюдениеЕдна от многобройните дейности на Евроматика е изграждане и монтаж на видеонаблюдение. Услугата е подходяща както за различни по вид и капацитет бизнес обекти, така и за частни лица, целящи да защитят материалната си собственост и лична неприкосновеност. Извършена от нас, дейността по монтиране на вашата охранителна система ще бъде изпълнена съобразно високите изисквания за качество и безопасност.

Защо ние?

Вероятно и вие, както много други собственици на търговски обекти и производствени предприятия смятате, че можете сами да се заемете с монтирането на различен брой камери за видеонаблюдение в имота си. Това схващане е широко разпространено в нашата страна, но ежедневната ни работа показва, че то е напълно погрешно.

Непрофесионалист не само не би могъл да изпълни прецизно изграждане и монтаж на съвременна система за видеонаблюдение, но и не притежава нужните познания, за да избере подходящата марка и конфигурация за своите нужди. От правилния избор и разположението на камерите зависи каква степен на сигурност ще постигнете в своя имот.

От правилното свързване на отделните компоненти се определя непрекъснатата и безпроблемна работа на системата. Ние ще ви помогнем да изберете подходящия за вас модел и марка видеосистема, включително и вида на записващото устройство, от което зависи какъв обем видеопоток ще можете да записвате и съхранявате, както и възможността за наблюдение на събитията в реално време през различни устройства.

ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ НА СИСТЕМА ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ?СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Какво ви предлагаме?

Процедурата по изграждане и монтаж на видеонаблюдение започва с избора на подходяща система. Предлагаме широк спектър от камери за наблюдение за външен и закрит монтаж, включващи: HDCVI, HDTVI, IP (Wi-FI), AHD, IR, PTZ - 720p, 1080p, 2K, 4K. Разполагаме с богат асортимент от видеорекордери - DVR и NVR, и можем да ви посочим подходящото записващо устройство, съвместимо с вида и конфигурацията на видеонаблюдението в имота ви.

Ние сме официален доставчик и директен вносител на камерите и системите за видеонаблюдение Safer. Също така предлагаме Hikvision, Dahua, Hanbang. Услугата изграждане и монтаж на системи за видео наблюдение е достъпна за клиенти от цялата страна. Тя включва оглед на място, за да се определят параметрите и нуждите на конкретния обект, на база на което се препоръчва конкретна конфигурация.

Изграждането винаги се изпълнява по предварително изготвен от нас проект. Това гарантира, че няма да бъдат допуснати пропуски и оставени непокрити зони, особено точки, критични за вашата сигурност и тази на материалните ви активи, служители и близки хора. Разполагаме с цялата гама аксесоари, нужни за въвеждане на системата в експлоатация, в това число: захранващи кабели, конектори, букси и др. Работим прецизно, експедитивно, качествено и изцяло в интерес на своите клиенти.