Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

За нас

Евроматика е официален и екслузивен вносител на висококачествената автоматика за врати – Life Home Integration. Фирмата поддържа на склад широка гама от задвижвания за плъзгащи, двукрилни, еднокрилни, секционни, летящо крило и ролетни за индустриални и жилищни нужди. Към асортимента от продукти попадат и автоматичните паркинг бариери – Life Supra с рамо от 4 до 6м. Всички продукти са проектирани и изработени 100% в Италия. Механиката е съставена само от метални сплави с дълъг екслоатационен живот. Поради тази причина продуктите се предлагат на пазара с 3 годишна гаранция.  Най-лесната автоматика за инсталиране и настройка, която разполага с user-friendly контролен блок удобен, както за професионалисти така и за проекти от типа направи си сам.


Вратата на един дом или предприятие е първото нещо, което се забелязва от всеки минувач. Съществува мнението, че първото впечатление е много важно и оставя траен отпечатък в съзнанието на хората. Затова и нашата работа е от изключително значение в това отношение. Ние сме производител на портални врати както за домашни, така и за индустриални нужди. В този ред на мисли ние сме предприятието, което гради първите впечатления на вашите посетители.  Предлагаме богато разнообразие от врати със следния пълнеж: оградно пано, метални профили, ковани профили и елементи, плътни метални, плътни с пълнеж сандвич панел.
Всички врати са от поцинковани метални профили, което спомага за лесното им прахово боядисване в цвят по избор на клиента. Нашите врати се открояват със своята висококачествена изработка и основната ни цел е постигане на удовлетвореност на желанията на клиента.
Същевременно ние внасяме секционни и гаражни врати от Италия и Германия, които се отличават със своето качество, дизайн и лесна и достъпна експлоатация.
Нашата компания се занимава и с внос на италианските автоматики за врати – Life Home Integration, които впечатляват клиентите със своето високо качество и бързото им и лесно въвеждане в употреба.
Продуктите на Life Home Integration са идеални за обикновени инсталации. Двигателите пристигат със специални болтови скоби, които им придават достъпност за добавянето им към всяка съществуваща или нова врата. Всички контролни панели на тези механизми разполагат с уникални четири-бутонни програми за бързо и лесно настройване към дадена врата.
Ние внасяме автоматизациите за люлеещи се врати: Optimo и Armor.
●    Optimo:
Автоматизацията за люлеещи се врати LIFE открива нови перспективи в областта на двигателите на люлеещите се врати. Диапазонът на линейните винтови двигатели Optimo се предлага в два варианта – бърз (230V) и бавен (24V). Това е съчетано от високо ниво на проектиране и производство, в съответствие с най-развитите качествени, дизайнерски и функционални стандарти на пазара. Двигателите Optimo имат енкодер, който изпълнява ролята на електронен блок за управление и крайни превключватели. Енкодерът държи вратата под контрол и незабавно открива всеки обект или човек, който трябва да навлезе внезапно в оперативната област. Електронният контролен блок обработва цялата информация и активира най-подходящите мерки за безопасност в реално време. Той е оборудван с две устройства „крайни изключватели“, които изпращат още прецизен сигнал за положението на вратата.
●    Armor:
Системата Armor включва 24V двигатели с шарнирна рама с енкодери и крайни изключватели за безопасна работа. Машината и фундаментната кутия за автоматизация на подземните врати Ergo са проектирани за лесна поддръжка и монтаж, както и за безопасна и ефективна работа. Автоматичните двигатели с плъзгащи се врати на Acer са надеждни и здрави и включват вградени контролни панели с проста настройка.
Предлагаме набор от комплекти с добро съотношение цена и качество за автоматизация, както на люлеещи се, така и на плъзгащи се врати. Ние разполагаме и с допълнителни предаватели, фотоклетки за безопасност и контролни панели. Това са част от другите артикули на фирмата Life Gate Automation.
Открийте с нас новата гама от технологични иновации Life и ги приобщете в своя дом или офис.