Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Euromatica

Покажи:
Ред:

Еuromatica е производител на огромно разнообразие устройства и аксесоари за сигнализация и видеонаблюдение. Към разработките й се включват фотоволтаични мрежи с възобновяема енергия, осветителни тела – LED аварийни лампи, панели за вграждане, прожектори, промишлено и улично осветление, врати и преградни съоръжения, и компонентите, които ги изграждат, оптични предаватели, UPS захранване, сензори, RFID четци и ключове. Производителят предлага цялото необходимо оборудване за система за контрол на достъп, осветяване и видеоохрана. 

Пълна гама компоненти за охрана 

Охраната на сгради обикновено е изградена от няколко системи, които осъществяват контрол върху събитията в областта по няколко различни начина. Пример са системите за алармена сигнализация, електронно заключване и видеоконтрол. Предвид наличието на традиционни кабелни и усъвършенствани безкабелни системи, компонентите се отличават с многообразие, като те не бива да се пренебрегват в никакъв случай – знаем, че именно дребните детайли често са най-важни за качеството на функциониране.

В категорията са включени както кабели, разширителни модули, контролери и захранващи устройства за аналогови и IP камери, така и конектори, букси, защита от претоварване, превключватели, защитни гофрирани тръби, органайзери и кабелни канали, видео конвертори и самите камери от различен тип. Високофункционалното видеонаблюдение е още по-ефективно с аларма, чиито детайли присъстват в селекцията в модерен безжичен вариант.

Заключващи устройства, съоръжения за преграждане и огради

Модерното заключване е електронно, а производителят представя най-актуалните брави, чип идентификатори, RFID карти, етикети и силиконови гривни за достъп, както и голямо разнообразие от гаражни врати, портали, огради, турникети и микровълнови бариери с няколко канала. Към вратите и съоръженията се предлагат и частите, необходими за работата им – аварийни LED лампи, бутони EXIT, паркинг дисплеи, водачи, скоби, механизми и дори паркинг сървъри.

Богата гама светодиодно осветление, предназначено за интериор и открити площи, позволява изграждане на прекрасни светлинни акценти и в същото време е изключително практично, с мощен светлинен поток и рейтинг за водоустойчивост. Детектори и датчици за движение и дим са налични в самостоятелен вариант.

Соларно захранване

Селекцията не пропуска модерните решения в сферата на възобнояваемата енергия. Тя съдържа фотоволтаични системи и всички елементи за функционирането им. Те се откриват като комплект с регулатор и зарядно устройство, автономна система с инвертор и батерия, и усъвършенстван вариант с хибриден инвертор.

Компонентите за соларна мрежа присъстват и като самостоятелен продукт, включително най-ефективните монокристални панели с капацитет 50-150W в плоска и гъвкава извита форма, и комплекти за захранването им.