Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Соларна LED лампа 897W, със соларен панел и акумулатор

Код на продукта: Superfire 897W
Наличност: В наличност
По запитване
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Соларна LED лампа 897W, със соларен панел и акумулатор​

Осветете улицата без сметки за електроенергия. Соларната LED лампа Superfire е комбинация от енергийно ефективно и безопасно осветление, което интегрира интелигентни технологии за управление. FF5-E ще работи добре като улично, промишлено или търговско осветление. Използването на издръжливи материали и усъвършенствана PWM технология за захранване гарантира висока ефективност в среда с ниски температури. Можете да управлявате лампата с дистанционното управление, което е включено в комплекта.


Интелигентна работа


FF5-E светва автоматично след стъмняване, за да гарантира безопасността на минувачите. Изгасва след съмване. Оборудвана е със сензор, който засича движение на разстояние от 25 метра. Ако не засече движение за 30 секунди, лампата ще изгасне автоматично, спестявайки енергия.


Изберете екологично чисти решения


Лампата е със силициеви слънчеви панели, което спестява много консумация на енергия и опазва околната среда. FF5-E също така ще ви спести пари от сметките за ток.

 

Дистанционно


Включеното инфрачервено дистанционно управление ви позволява да регулирате цвета на светлината и времето за работа. Това не е всичко! Искате ли лампата да работи само за известно време? Няма проблем! С дистанционното управление можете да настроите времето за работа на 3/5/8 часа. След зададеното време лампата ще се изключи автоматично, спестявайки енергия.


Издръжлива батерия


Лампата използва 6V акумулаторна батерия, която подновява мощността на устройството през нощта. Има висок капацитет, стабилна производителност и дълго време на работа. Освен това е оборудвана с LED чип, който влияе положително на производителността и издръжливостта на устройството.

 

Подготвена за неблагоприятни метеорологични условия


FF5-E лампата от Superfire е устойчива на вода и прах IP65, което я прави безстрашна при дъжд. Висококачественото безопасно стъкло се отличава с висока твърдост и отлично пропускане на светлина. В резултат на това светлината, която излъчва, е ярка и естествена.

 

  • Гаранция24 месеца
  •  МаркаSuperfire
Марка Superfire
Модел FF5-E
Мощност 897 W
Брой лумени 2000 lm
Обхват на лъча 200 m²
Сертификат за водоустойчивост IP65
Капацитет на батерията 20000 mAh
Брой LED лумени 1794 
Модел на LED лумени 2835
Размери на лампата 494 x 215 x 55 мм
Размери на слънчевия панел 600 x 350 x 18 мм
ABS материал + закалено стъкло  
Тегло 1,04 кг
Цветна температура 8000К
Работно време около 12 часа
Време за зареждане около 4 часа
Бърза поръчка

Соларна LED лампа 897W, със соларен панел и акумулатор × 1 бр.

Цена: По запитване