Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Омекотител за вода OCEAN 20

Код на продукта: CS OCEAN20BNT
Наличност: В наличност
1 058.40лв. с ДДС
Без ДДС: 882.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Омекотител за вода OCEAN 20

Ocean 20 BNT е висококачествен омекотител за вода за целия дом, проектиран за еднофамилни къщи, обитавани от 3-4 души.

 

Омекотителите за вода Ocean 20 Klarwod са оборудвани с BNT контролна глава. Устройствата от тази серия се отличават с надеждност и лекота на използване. Полосферната смола осигурява ефективно омекотяване на водата, а BNT контролерът позволява лесна работа с омекотителя. Всичко това прави омекотителя Ocean 20 BNT екологично, икономично и удобно решение на проблема с твърдата вода. Ефективното йонообменно легло е отговорно за добрата работа на модела. Докато водата тече през слоя, калциевите и магнезиевите йони се обменят за натриеви йони. Когато йонообменният капацитет на слоя се изчерпи, процесът на регенерация се осъществява. От вас се иска единствено редовно да зареждате таблетките със сол. Моделът съдържа 20 литра полосферна смола. Работата на устройството може да се забележи почти веднага след инсталирането: намаляване на варовиковите камъни в санитарните помещения, по -висока ефективност на детергентите, няма неприятен послевкус в чая. В дългосрочен план ще се уверите и в безпроблемната работа и удължаването на живота на домакинските уреди.

 

Омекотителят за вода Ocean 20 BNT е оборудван с BNT глава. Това е популярен модел контролер. BNT главата ви позволява да изберете режима на работа на устройството: обемно (регенерация след третиране с X литра вода) или време (регенерация след X дни). Оборудвана е с т.нар СМЕСВАНЕ, което ви позволява точно да определите степента на омекотяване на водата.

Цената на устройството включва байпасен клапан, който позволява да се извършва поддръжка на устройството, без да се блокира притока на сурова вода към системата. Разполага и с поплавъчен клапан за саламура, който намалява риска от наводнение.

Бърза поръчка

Омекотител за вода OCEAN 20 × 1 бр.

Цена: 1 058.40лв.