Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Омекотител за вода Carbon 30

Код на продукта: carbon30
Наличност: В наличност
1 604.00лв. с ДДС
Без ДДС: 1 336.67лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Омекотител за вода Carbon 30

 

Мултифункционална система за омекотяване и пречистване на вода с йонообменна смола, активен въглен и KDF. Изключително подходящ за хора, склонни към алергични реакции към твърда вода, хлор и тежки метали. Carbon 30 омекотява водата, като отнема калция и магнезия от нея.

KDF е медно-цинков гранулат с висока чистота, който действа чрез реакции на окисляване/редукция (редокс). Използва се при предварителна обработка на вода. Удължава живота на активния въглен и подобрява неговата производителност. Краткото време за контакт на водата с KDF смолата не намалява нейната ефективност. Намалява концентрация на тежки метали и сероводород. Предотвратява растежа на бактерии, с което защитава активният въглен от образуване на биофилм.

 

 

Функции:

  • Аларма за ниво на сол. Въз основа на броя на извършените регенерации, обема на смолата и въведената твърдост на вода, системата изчислява приблизителния разход на сол и съобщава, когато количеството сол в резервоара намалее. След добавяне на таблетирана сол в резервоара и нулиране на съобщението, главата отново отброява времето до следващото време за зареждане на резервоара със сол.
  • Защита срещу наводнения. Главата предпазва от прекомерен разход на вода, който може да бъде причинен от неконтролиран теч, например счупена тръба в инсталацията след системата за омекотяване.

Това се постига с два програмируеми параметъра:

- времето на непрекъснат воден поток (задава се в мин.)

- максималният дебит на водата (л / мин). При надвишаване на зададените параметри, главата автоматично ще се премести в затворено положение, като при желание опцията може да се деактивира.

  • Ваканционен режим. Позволява защита на йонообменна смола срещу развитие на микроорганизми и други неблагоприятни ефекти на липсата на воден поток, като впръсква солев разтвор в бутилката със смола и след това се премества в затворено положение. Благодарение на това, уредът може безопасно да остане неизползван дълго време, без това да му навреди.
  • Възможност за поставяне на главата в затворено положение. С помощта на бутон на клавиатурата можете да се настрои главата в затворено положение, при което подаването на вода се прекъсва.
  • Сух резервоар за сол. Между регенерациите, в резервоара за сол няма вода. Уредът автоматично напълва резервоара с вода преди самата регенерация. 
  • Модул  WiFi. Управляващата глава е снабдена с WiFi модул, който позволява дистанционно наблюдение на системата за омекотяване, както и промяна на настройки. С приложението инсталирано на смартфон, е възможно да се провери режимът на работа, аларми или грешки или да се променят параметри като твърдост на водата или време на регенерация.
Бърза поръчка

Омекотител за вода Carbon 30 × 1 бр.

Цена: 1 604.00лв.