Бойлери с 2 серпентини — Евроматика

Вертикални бойлери с две серпентини

Покажи:
Подредба:

Вертикални бойлери с 1 или две серпентини идеални за соларни и термопомпени системи. Капацитет: 160л, 200л, 300л, 500л, 1000л и други