Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Монофазна OnGrid мрежова фотоволтаична система 10 kW Afore + Конструкция

Код на продукта: 10 000W - Afore - Roof
Наличност: В наличност
8 400.00лв. с ДДС
Без ДДС: 7 000.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Монофазна мрежова Ongrid соларна система  - 10кW инсталирана мощност с включена алуминиева конструкция и ограничител за експорт на енергията

Комплектът съдържа:

- Табло с DC предпазители - 1 бр.

- Соларен кабел 4мм2 - 200 метра (  100 л.м червен  и  100 л.м. черен)

Комплект MC4 конектори - 8 брой

Ограничител за експорт на енергия Afore Smart Meter до 10 kW - 1 бр.

- Алуминиева конструкция за монтаж върху покрив (Керемиден, битумен, метален, термопанел, ламаринен):

Алуминиев профил 40x40  за монтаж на соларни панели - 7 бр. x 6.50 м или 14 бр. x 3.30 м

Регумируема планка за керемиден покрив - 44 бр. или регулируема планка за битумен или ламаринен покрив - 44 бр. или държач за сандвич панел - 44 бр. в зависимост от нуждите на клиента. 

Също така предлагаме и държачи за по-специфични покриви.

Средни алуминиеви планки - 40 бр.

Крайни алуминиеви планки - 18 бр.

Иноксов Болт М8x40мм - 58 бр.

М8 алуминиева гайка със специален профил  - 58 бр.

M10x25мм + гайка - 44 бр.

Крайна PVC капачка за алуминиев профил - 18 бр.

Монтажна скоба за соларен кабел - 20 бр.

Factory sell 3000W solar power system 3kW With WiFi monitoring

МОНОКРИСТАЛЕН ДВОЙНО-ЛИЦЕВ ФОТОВОЛТАИЧЕН ПАНЕЛ Longi solar 550W - 18 БР.

- Двойно-лицеви за по-добра производителност

- Високо ефективни 

- Закалено 3.2 милиметрово защитно стъкло за оптимална механична стабилност и прозрачност

- Tier 1 според Bloomberg New Energy Finance

 • - Максимална устойчивост срещу градушка
 •  
 • Размери: 2278 x 1134 x 30 мм

 

12 години продуктова гаранция и 25 години линейна гаранция

 •  
 
                

Монофазен мрежови СОЛАРЕН ИНВЕРТОР – AFORE 10 kW  - HNS10000TL

 • - 2 бр. MPPT входа 
 • - LCD дисплей
 • - Максимално DC входно напрежение до 600V
 • - Максимална PV мощност от соларни панели: 11200W
 • - Wi-Fi - модул
 • - Гаранция: 5 години (Възможност за допълнителна 5 годишна гаранция)
 • - Гаранционен и извън гаранционен сервиз
           

Монофазен ограничител за експорт на енергия - Smart Meter - Afore 10 kW - ASFM10KWA 

 

- Afore SmartMeter е интелигентно устройство за управление на свързани с мрежата инвертори на Afore. Неговата функция включва измерване на консумираната и върната енергия в мрежата и предаване на тези данни към инвертора чрез комуникационния протокол RS485. Втората функция на устройството е да можете да се уверите, че мощността на инвертора е по-малка или равна на консумацията на електроенергия на потребителя и че мощността не се прехвърля към мрежата.

 

Factory sell 3000W solar power system 3kW With WiFi monitoring

Алуминиева конструкция за покрив 

 

Конструкцията е подходяща за метални покриви, покриви с керемиди, битумни, с термопанели и др.

 

- Алуминиев профил 40x40 - 7 бр. x 6.50м или 14 бр. x 3.30м

- Регулируема планка за монтаж на соларни панели върху керемиден покрив - 44 бр.

  (Крепежния елемент може да бъде съобразен според покрива на клиента)

- Средни алуминиеви планки - 40 бр.

- Крайни алуминиеви планки - 18 бр. 

- Болт M8x40мм - 58 бр.

- M8 алуминиева гайка със специален профил - 58 бр.

- Иноксов болт M8x25мм + гайка - 44 бр.

- Крайна PVC капачка за алуминиев профил - 18 бр.

- Монтажна скоба за соларен кабел - 20 бр.

 

Срещу допълнително заплащане може да предложим система за монтаж на соларните панели върху плосък покрив - алфа конструкция (изток-запад) без пробиване.  Също така и конструкция за наземен монтаж.

 Factory sell 3000W solar power system 3kW With WiFi monitoring
Кабели и аксесоари

- Соларен кабел 4 mm² - 200м ( 100 л.м.  червен и 100 л.м. черен)

- MC4 конектор - 8 бр.

- Табло с DC предпазители

Предлагаме ви напълно окмплектована монофазна соларна система 10 kw, включваща всички необходими компоненти за пълноценна и ефективна работа, включително монтажна конструкция за инсталиране на соларните панели върху покрив. Като OnGrid инсталация, тя е проектирана да генерира електричество с помощта на соларни панели и да подава тази енергия директно в електрическата мрежа.

Свойства на мрежовата система

Характерно за OnGrid соларните системи е, че са свързани с централната мрежа и по този начин не се нуждаят от батерии за съхранение на излишната енергия. Когато слънчевите панели произвеждат повече енергия, отколкото изисква електрическият товар на сградата, излишната мощност се изпраща обратно към мрежата, от което се печелят кредити или компенсация чрез нетно измерване или преференциални тарифи, в зависимост от местните разпоредби.

„10 kW“ в наименованието на системата подсказва, че тя има капацитет от 10 киловата, което се отнася до нейната максимална мощност при идеални условия. Този капацитет може да варира в зависимост от броя и ефективността на използваните соларни панели. Наличието на алуминиева конструкция за монтаж върху покрив и окабеляване ви позволява да инсталирате системата в най-кратък срок.

Както при всяка соларна инсталация, и при монтажа на готовата 10 kw соларна система е необходимо участието на специалист. Нашите експерти, както и монтажните ни екипи имат пълната готовност да ви съдействат с консултация относно рентабилността на системата за вашите нужди, а също и с експертна помощ при нейното монтиране и пускане в действие.

20 броя монокристални PV панели Risen

Комплектът включва20 бр монокристални панели Risen с капацитет 500W. Монокристалните соларни панели се произвеждат от монокристален силиций, което им придава отчетлив черен или тъмен вид. Те са известни със своята висока ефективност и възможност за генериране на енергия.

Монокристалните панели обикновено имат по-висока ефективност в сравнение с други видове - поликристални или тънкослойни панели. Те са популярен избор за жилищни и търговски фотоволтаични инсталации поради спестяващия място дизайн и отличната им работа при различни метеорологични условия.

Терминът „Bifacial” в наименованието на тази 10kw соларна система показва, че панелите са двулицеви. Двустранните панели са вид фотоволтаичен модул, който може да генерира електричество както от предната, така и от задната страна. Докато традиционните панели преобразуват само слънчевата светлина, която директно удря предната повърхност, двулицевите могат също да използват светлина, отразена от земята или околните повърхности от задната страна.

Тази функция им позволява да улавят повече слънчева светлина и потенциално да увеличат общото си производство на енергия, особено в ситуации, когато светлината се отразява от бяла или отразяваща повърхност.

Монофазен инвертор Afore

Ключов компонент на тази 10 киловата соларна система е соларният инвертор Afore 10 kW -2 MPPT. Монофазният инвертор е проектиран да преобразува електричество от постоянен ток (DC), генерирано от панелите, в променлив ток (AC), който е подходящ за захранване на битови уреди или малки търговски електрически консуматори.

Нека разгледаме обстойно какво означават различните параметри на инверторното устройство:

 • Капацитет „10 kW“ в името на продукта се отнася до номиналната мощност на инвертора, което показва максималната изходна мощност, която той може да поеме.Инверторите с мощност 10 kW са способни да обработват до 10 000 вата мощност на соларния панел;
 • MPPT (Maximum Power Point Tracking): Тази абревиатура означава буквално „проследяване на точката на максимална мощност”. „2 MPPT“ се отнася до броя на устройствата за проследяване на максимална мощност в инвертора.Технологията MPPT оптимизира ефективността на инвертора, като гарантира, че той ще работи в най-ефективната точка от кривата на мощността на соларния панел;
 • WiFi свързаност: Много от новите соларни инвертори се предлагат с вградена WiFi връзка.Тази функция позволява на инвертора да се свърже с вашата домашна или офис мрежа, което ви дава възможност да наблюдавате производителността на системата от разстояние с помощта на приложение за смартфон или уеб портал.

Закупувайки напълно окомплектована фотоволтаична система - 10kw на достъпна цена, вие имате всички основания да вярвате, че сте направили добра сделка. Инверторът на престижната марка Afore сам по себе си представлява една рентабилна инвестиция, която ви позволява да продавате излишния ток до определено количество. Системата е оборудвана с ограничител за експорт на енергията – Afore Smart Meter.

Други важни функции на инвертора Afore са:

Мониторинг и анализ на данни: С WiFi свързаност, инверторът може да предава данни към платформа за мониторинг. Това предоставя информация в реално време за производството на слънчева енергия, здравето на системата и потреблението на енергия.

Инсталиране и свързване към мрежата в рамките на фотоволтаични системи 10kw: Монофазните инвертори обикновено са по-лесни за инсталиране от техните трифазни аналози, което ги прави по-подходящи за жилищни инсталации.

Безопасност и съответствие: Инверторите с добра репутация трябва да отговарят на стандартите за безопасност и регулаторните изисквания за страната или региона, в който се продават. Уредът, включен в нашата фотоволтаична система 10 kw с изгодна цена, отговаря на всички стандарти и норми за използване в Република България.

За разлика от други модели фотоволтаици 10kw, нашият комплект съдържа пълния набор от елементи, необходим за инсталиране и привеждане в пълна работна готовност в това число: табло с DC предпазители, соларен кабел 4мм2 - 200 метра, комплект MC4 конектори, планки, държачи, болтове и т.н.

Бърза поръчка

Монофазна OnGrid мрежова фотоволтаична система 10 kW Afore + Конструкция × 1 бр.

Цена: 8 400.00лв.