Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Трифазна мрежова фотоволтаична система 60kW Afore + Longi

Код на продукта: 60 000W - Afore
Наличност: В наличност
42 000.00лв. с ДДС
Без ДДС: 35 000.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

OnGrid мрежова фотоволтаична система 60 000W със соларен инвертор Afore 60kW и фотоволтаични панели Longi

Системата се състои от:

 

Продуктова гаранция на соларния панел: 12 години

Линейна гаранция за мощността: 25 години

Гаранция на инвертора: 5 години (С възможност за доплащане за удължена на 10г)

  • *В цената не влиза монтаж!

С повишаване на цените на електроенергията в световен мащаб, нараства търсенето на готови соларни системи за дома и бизнеса. Ако и вие си търсите високопроизводителен фотоволтаик за собствени нужди, трифазната мрежова фотоволтаична система 60kW Afore + Longi може да се окаже отлично решение за вас. Тя включва 109 броя PV монокристални модули Longi Solar 550W и трифазен соларен инвертор Afore 60kW.

Предимства на двойно-лицевия монокристален панел Longi Solar

Longi Solar е водещ производител на монокристални соларни панели, известни със своята висока ефективност и надеждност в индустрията за възобновяема енергия. Монокристалните двойнолицеви панели на марката представляват авангардна технология, предназначена да увеличи максимално генерирането на енергия чрез улавяне на слънчевата светлина от двете страни на панела.

Двойно-лицевите модули се отличават със способността си да събират слънчева светлина не само от предната страна, но и от задната, използвайки иновативна двустранна технология. Този дизайн позволява на панелите да улавят отразената и разсеяна слънчева светлина от заобикалящата среда, като по този начин те значително ще увеличат енергийната мощност на вашата фотоволтаична система за собствени нужди, за разлика от традиционните едностранни панели.

Използването на монокристален силиций в соларните панели Longi гарантира висока ефективност и издръжливост. Монокристалният силиций е известен със своята еднаква структура, позволяваща по-добро поглъщане на светлина и ефективност на преобразуване. Това се изразява в генериране на повече електроенергия на квадратен метър панелна площ, което прави панелите Longi предпочитан избор за жилищни, търговски и слънчеви проекти от мащаба на комуналните услуги.

Освен това Longi Solar се ангажира с устойчивост и осигуряване на качество. Панелите на тази компания се подлагат на строги тестове и се придържат към международните стандарти, за да се гарантира тяхната надеждност и дълъг работен живот. С фокус върху научноизследователската и развойната дейност, Longi Solar непрекъснато се стреми да подобри ефективността и производителността на своите PV панели, оставайки в челните редици на технологичния напредък в соларната индустрия.

Като цяло, двойно-лицевите монокристални панели Longi Solar са отлична база за създаването на високоефективни фотоволтаици за собствени нужди. Те предлагат убедително решение за максимизиране на генерирането на енергия и оптимизиране на използването на пространството в слънчевите инсталации.

Със своята комбинация от висока ефективност, надеждност и ангажимент за устойчивост, соларните панели Longi са надежден избор за физически лица и фирми, които искат да използват силата на слънчевата енергия.

Трифазен инвертор Afore 60kW с WiFi: подходящ за търговски и индустриални приложения

Трифазният инвертор Afore 60kW е авангардно решение в сферата на соларните технологии, предназначено да увеличи максимално ефективността, надеждността и свързаността в широкомащабни системи за слънчева енергия. Той е ключов елемент на всяка фотоволтаична система за продажба на енергия.

Със своя впечатляващ мощностен капацитет от 60 киловата, този инвертор е много подходящ за търговски и индустриални приложения, предлагайки стабилна производителност, за да отговори на енергийните изисквания на различни инсталации. Една от забележителните характеристики на този инвертор Afore е неговата интегрирана WiFi свързаност, която позволява дистанционно наблюдение и управление на соларната система.

Чрез удобен за потребителя интерфейс, достъпен чрез смартфон, таблет или компютър, потребителите могат удобно да проследяват ефективността на своята соларна инсталация, да наблюдават производството на енергия в реално време и да получават достъп до данни от историята на системата за анализ и оптимизация.

Тази възможност за отдалечен мониторинг повишава удобството за системните оператори и собственици на фотоволтаични системи за собствени нужди, като им позволява ефективно да управляват и поддържат слънчевия масив без необходимост от посещения на място.

Създаден с висококачествени компоненти и усъвършенствана технология за силова електроника

Соларният трифазен инвертор Afore 60kW е проектиран да бъде надежден и с дълъг експлоатационен живот. Създаден с висококачествени компоненти и усъвършенствана технология за силова електроника, той осигурява стабилна и постоянна производителност в дългосрочен план, осигурявайки максимално време за работа и минимални изисквания за поддръжка.

Специалният дизайн на инвертора също така включва функции като защита от пренапрежение, защита от свръхток и управление на температурата, предпазвайки както инвертора, така и свързаните слънчеви панели от потенциална повреда поради неблагоприятни работни условия. Накратко, инверторът се грижи за сигурността на вашата фотоволтаична централа за собствени нужди.

Трифазният инвертор Afore предлага усъвършенствана On Grid функционалност, позволяваща безпроблемна интеграция към електрическата мрежа. Чрез синхронизиране на изхода си с напрежението и честотата на мрежата, той осигурява плавна доставка на енергия и съответствие с разпоредбите на централната мрежа.

Тази способност е особено важна за търговски и промишлени соларни инсталации, които се стремят да компенсират потреблението на енергия и да участват в програми за нетно измерване или преференциални тарифи. Ние ви предлагаме тази фотоволтаична централа за собствени нужди на ексклузивна цена.

Бърза поръчка

Трифазна мрежова фотоволтаична система 60kW Afore + Longi × 1 бр.

Цена: 42 000.00лв.