Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

LED улично осветление 12-24V, 20W

Код на продукта: sd26
Наличност: В наличност
109.20лв. с ДДС
Без ДДС: 91.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

LED улично осветление 12-24V, 20W

Улично осветление с 12 и 24 V захранване. 
Източникът на светлина е LED, 20 x 1 W. 

Диаметър на монтажната скоба - 3,5 cm.
Предимството на тази лампа е двойната мощност - 12V и 24V.

Енергийният клас на LED лампата е A + за LED лампи.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

 350 x 95 x 60  милиметра
 1200  лумена
20  W
 12-24  V

Използването на нисковолтови LED осветителни тела за 12 - 24 волта напрежение е високо ефективно решение на проблема с автономното улично осветление. Осветителите за 12V-24V са подходящи за всякакъв вид приложения на открито, създавайки безопасност и минимален риск от токови удари и пожари.

Често такива продукти се използват на места, където няма възможност за директно свързване на осветлението към 220V мрежа. За връзка се използват слънчеви панели, трансформатори и батерии. Светодиодната конзолна лампа е проектирана за външно осветление на жилищни и комунални обекти - паркинги, бензиностанции, градски улици, паркове, стадиони и др.

Също така собствениците на частни имоти могат да използват конкретния осветител за осветяване на къщи и дворните пространства към тях. Изгодната цена и дълъг работен живот на лампата им го позволяват. Осветителното тяло е лесно за инсталиране и монтаж. Препоръчва се монтиране на стълб, където може да се използва във широк температурен диапазон, благодарение на високата степен на влаго и прахо защита IP 65.

Специалният дизайн на конзолната улична лампа намалява натоварването от вятъра върху нейния корпус и върху опората. Осветителното тяло е изработено от отлят алуминий и има вградена трайна стъклена леща, която защитава вградените 20 диода. Дългият експлоатационен живот от 50 000 часа осигурява до десет години непрекъсната работа на тялото за улично осветление, като по този начин ще помогне да се намалят драстично сметките за електрическа енергия.

 Осветителното тяло е защитено от пренапрежения и късо съединение, не трепти, има защита срещу гръмотевични бури и мълнии, както и висок индекс на цветопредаване. Минималното тегло на алуминиевия корпус ви дава възможност да монтирате лампата бързо и стабилно, без да е нужно да се извършват допълнителни укрепващи дейности – вграждане на бетонов стълб и т.н.

Евроматика има пълна готовност да ви съдейства и с предоставянето на съвместим соларен панел, в случай че планирате да захранвате осветителя от автономна фотоволтаична система. При нужда от консултация и допълнителна информация относно продукта, не се колебайте да ни потърсите.

Вижте също: соларно улично осветление

Бърза поръчка

LED улично осветление 12-24V, 20W × 1 бр.

Цена: 109.20лв.