Соларно и LED улично осветление на топ цени — Евроматика

Соларно и лед улично осветление

Покажи:
Подредба:

LED уличнотото осветление, използвано с фотоволтаични панели като източник на енергия има предимството на бърз монтаж без одобрения, без допълнително окабеляване, осветяване на области, където е трудно да се свържете с националната мрежа или мрежата е недостъпна.

Чрез тази категория на фирмения ни уебсайт, ние от Евроматика ви даваме възможност да станете напълно независими и монополната електрическа мрежа в страната ни. Предоставеното от нас соларно лед улично осветление е на разумни цени, предвид високото качество на системите и техния дълъг експлоатационен живот.

Предназначение и характеристики

Осветяването на открити пространства е необходимо не само в градска среда, но и в отдалечени места, където липсва възможност за свързване към наличната електрическа мрежа. Целта на предоставеното от нас фотосоларно улично осветление, е да се покрият нуждите на обекти, които търсят автономност, произвеждайки собствена електроенергия от възобновяеми източници.

Автономното улично осветление е на разумни цени, предвид високата ефективност на нашите слънчеви системи и дългия им експлоатационен живот. Една стандартна система включва:

  • Различен брой соларни модули (панели);
  • LED осветителни тела;
  • Контролен елемент.

Системата съдържа още интегриран таймер за автоматично преминаване в нощен режим на работа, акумулатор и соларно зарядно устройство. Една автономна система за осветяване на открити пространства може да бъде стационарна или мобилна. В каталога ни ще откриете чудесни представителите на мобилното LED улично осветление под формата на соларни генератори, дело на марката ECO.

Предимствата на собственото лед улично осветление от слънчева енергия са безспорни. Системата ви осигурява автономно захранване с висока енергийна ефективност. Първоначалната инвестиция се изплаща в кратки срокове, тъй като се спестяват разходите за енергия, предоставена от монополните електроразпределителни дружества в страната ни.

Автономното соларно улично осветление е подходящо за осветяване на отдалечени обекти, извън изградената инфраструктура. От предложенията ни могат да се възползват частни домове, промишлени предприятия, паркове и всякакви имоти, нуждаещи се от оптимално осветяване на откритите площи през тъмната част от денонощието.

Представените от нас LED осветителни тела са защитени в ударо и водоустойчив корпус, което е гаранция за техния дълъг експлоатационен живот. Лесната инсталация и липсата на разходи по експлоатационна поддръжка на осветителните ни системи, е още причина да заложите на тях. Пригодени са да работят без проблем при всякакви метеорологични условия – от -20 до +50 градуса.

Фотоволтаичното улично лед осветление е екологично съобразно решение. При него липсва UV и IR лъчение, което би могло да бъде опасно за хората и намиращата се в близост еко система. Благодарение на вградените литиево-йонни батерии, лампите работят ефективно през целия период, през който липсва слънчева светлина.

Електрическата енергия, произведена от соларния панел, се съхранява в батерията за по-късно използване, без никакви загуби. Автоматичното преминаване в режим на светене позволява да се спестят усилия за управление на системата. Дори когато отсъствате, ще бъдете напълно спокойни, че вашият дом, склад, гараж, производствено предприятие са добре осветени, включително, когато съседите ви останат на тъмно, поради аварийно прекъсване на електроподаването.

Защо сме най-доброто място за покупка?

За да се възползвате от един енергийно ефективен начин за осветяване на откритите пространства не ви е нужно нито допълнително окабеляване, нито одобрението на съответните административни органи. Това е един от малкото случаи, в които не ви е нужен проект, за да започнете производство на електрическа енергия за собствени цели.

Препоръчваме да се доверите на нас, защото сме достъпни в цялата страна, и сме сред лидерите в тази област. Имаме зад гърба си огромен брой качествено реализирани проекти, съобразени изцяло с нуждите и възможностите на всеки отделен клиент. Предлагаме продукти от последно поколение, дело на лидерите в областта – ECO и MPPSOLAR.