Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Комплект аксесоари за монтаж на панели върху каравана

Код на продукта: kit-caravanа-solar-panel
Наличност: В наличност
108.00лв. с ДДС
Без ДДС: 90.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Комлект монтажни аксесоари за монтаж - каравана.

Караваните, кемперите и някои плавателни съдове преминават поетапно към използване на слънчевата светлина като източник на електрическа енергия. Монтажът на фотоволтаичния панел на покрива на превозно средство или плавателен съд би могъл да се изпълни по два начина – чрез пробиване на отвори или с помощта на комплект аксесоари за монтаж на PV панели върху каравана.

Чрез този универсален набор от висококачествени монтажни елементи, ние от Евроматика ви даваме възможност да изпълните с лекота и минимален разход на средства монтирането на слънчевите панели върху покрива на съответното транспортно средство.

Характеристики и предимства на комплекта

Комплектът kit caravanа solar panel включва общо седем части, предназначени за монтиране на фотоволтаичен панел на покрива на кемпер, каравана, лодка, яхта и др., като закрепването се осъществи изцяло без пробиване на отвори в носещата конструкция. По този начин не само се пести време и се улеснява монтажа, но и се запазва повърхността в оригиналния ѝ вид.

Сетът включва:

  • 4бр. монтажни ъгли;
  • 2бр. монтажни спойлери;
  • 1бр. покривна розетка.

Фиксирането на монтажните елементи на повърхността на превозното средство става с помощта на монтажно или PU (полиуретаново) лепило. Впоследствие соларните панели се закрепват към ъглите и спойлерите посредством самонарезни винтове. Голямата контактна площ на елементите гарантира максимално здравото им закрепване към повърхността.

Комплектът позволява монтиране на всякакви видове слънчеви панели с алуминиева рамка с максимална мощност до 170Wp. Височината на детайлите (ъглите и спойлерите) позволява да се постигне оптимално разстояние между панела и повърхността, гарантирайки по този начин ефективно охлаждане на панела в долната му част и повишаване на неговата ефективност.

Монтажният комплект и по-конкретно фиксиращите ъгли изпълняват отлично и ролята на защита, предпазвайки краищата на панела от повреждане. За да се подобри абсорбацията на слънчева светлина, детайлите за монтиране са снабдени с антирефлексно покритие. Универсалният набор от 7 части за монтаж на фотосоларен панел върху каравана се предлага без монтажно лепило. Такова ще трябва да закупите допълнително.

Вижте още: фотоволтаичен панел цена

Бърза поръчка

Комплект аксесоари за монтаж на панели върху каравана × 1 бр.

Цена: 108.00лв.