Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Фотоволтаичен панел HIBRID 250W

Код на продукта: sd106
Наличност: В наличност
1 318.80лв. с ДДС
Без ДДС: 1 099.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Фотоволтаичен панел HIBRID 250W

Поликристален фотоволтаичен панел и термо-соларен панел в едно! Системата е в полза на по-малки покривни повърхности и монтажа струва по-малко. Фотоволтаичния панел е подобрен, благодарение на охлаждане вследствието на соларен панел.  Фотоволтаичният панел има 250W мощност, а слънчевият панел е свързан към термичната верига.

Технически данни: изтегли PDF

Хибрид - фотоволтаичен и термичен панел 2в1

Панелът TESP-P60 е част от широката гама продукти с марка SUNERG. Той е произведен в съответствие с електрическите стандарти IEC 61215, IEC 61730 и европейските CE директиви. 3-те BusBar клетки са заварени с новата индукционна технология, за да гарантират по-високо качество, постоянно производство във времето и по-дълъг работен живот.

Новата хибридна технология Sunerg Solar, освен че увеличава добива на фотоволтаичните модули, чрез усъвършенствана охладителна система, която увеличава продължителността им, генерира топлинна енергия за битови нужди. Панелът може да бъде свързан директно към термичен резервоар, както и към термопомпи за битово отопление или БГВ. Разходите за повърхностен монтаж са намалени с 50%.

Предимства на хибридните модули

Пазарът на системи за производство на термо-соларна и фотоволтаична електроенергия се разраства бързо. Новите идеи за хибридна слънчева технология се развиват за широк спектър от приложения, като например в сгради, преработвателни предприятия и селското стопанство. По-специално е застъпена в строителния сектор.

Ограниченото пространство в сградите за инсталиране на соларни устройства предизвика желание за използване на хибридна слънчева технология за мултигенериране на активна мощност и/или пасивни соларни устройства. Необходимостта от такава разработка ескалира със световната тенденция за развитие на нисковъглеродни/нулевоенергийни сгради.

Хибридните фотоволтаични и термични (PVT) колекторни системи бяха изследвани теоретично, числено и експериментално в дълбочина през последните десетилетия. Заедно с алтернативни средства е предложена гама от иновативни продукти и системи. Окончателният успех на интегративните технологии се основава на съвместното съществуване на здрав дизайн/конструкция на продукта и надеждна работа и поддръжка на системата в дългосрочен план, за да се задоволят нуждите на потребителите.

Най-общо казано, PVT системата интегрира фотоволтаични и слънчеви топлинни системи за съвместно производство на електрическа и топлинна енергия от слънчева енергия. Съответно, системите варират от PVT система за отопление на въздух и/или вода до захранване с топла вода чрез PV интегрирана термопомпа/тръба или комбинирано отопление и охлаждане и до активно охлаждан PV концентратор чрез използването на лещи/рефлектори.

Разгледайте още: соларни панели на достъпни цени

Бърза поръчка

Фотоволтаичен панел HIBRID 250W × 1 бр.

Цена: 1 318.80лв.