Гъвкави соларни панели на склад от вносител — Евроматика

Гъвкави соларни панели

Покажи:
Подредба:

Гъвкави фотоволтаични панели на склад от вносител - 20W, 30W, 40W, 50W, 100W, 160W, 180W. Предлагаме и гъвкави панели с EFTE покритие против корозия. Подходящи за монтаж на яхти и лодки и други превозни средства.

Euromatica ви дава достъп до богата гама гъвкави соларни панели на марката Solarfam. С широко приложение в превозни, водоплаващи и туристически превозни средства, продуктите ни са важен компонент на съвършената фотоволтаична система. Безупречно качество, висок процент на ефективност и работен капацитет, гъвкавите слънчеви пана са един рентабилен и удовлетворяващ избор.

Особености и предимства

Гъвкавите фотоволтаични модули са предпочитан метод за автономно електрозахранване на сухопътни и водоплаващи превозни средства. Еластичната конструкция им позволява да заемат всяка форма при свързване с носещата основа, включително да бъдат извити и монтирани под голям наклон.

Елементите, представени в този раздел са с монокристални клетки с висока ефективност. Броят на клетките във всяка серия е различен в зависимост от размер и капацитет на работа. Могат да се използват в широк температурен диапазон - от -40 ° С до + 85 ° С. Алуминиевата конструкция е лека, но същевременно с голяма повърхностна товароносимост - до 120кг на кв.м. Допустимият товар е 100кг на кв.м.

Сред характеристиките на гъвкавите слънчеви пана могат да бъдат включени лекотата и универсалното им приложение. Те са лесно преносими и удобни за транспортиране. Нещо повече, могат да се навиват на руло и да се сгъват, нещо, което конвенционалните соларни панели не могат да постигнат поради своята твърдост.

Благодарение на своята гъвкавост, те са по-трудно чупливи и по-леки от панелите с рамкирана конструкция, като се представят добре и при условия на минимално слънчево греене. В сравнение с паната с твърда силиконова основа, гъвкавите имат по-ниска ефективност, което може да се пренебрегне, като се имат предвид техните многобройни предимства.

Соларните панели с гъвкава конструкция се произвеждат с помощта на печатащи машини, използващи roll-to-roll метод, осигуряващ бързо масово производство. Печатащата машина може да произвежда приблизително 100 метра слоест филм в минута. Производството им е по-достъпно в сравнение с конвенционалните разработки.

Разходът на материали в производството е нисък и всеки гъвкав соларен панел може да се рециклира след края на жизнения му цикъл. Пазарът на органични фотоволтаични клетки се развива, като се очаква пробив в продажбите в рамките на три години. Животът на огъващите се соларни модули е няколко години, което е достатъчно за множество приложения.

За марката

SOLMAX NEW ENERGY е компания, фокусирана върху разработването и интеграцията на фотоволтаични системи. Компанията за продажби на марката SOLARFAM има собствени производствени бази за производство на целия набор соларна техника - панели, инвертори, акумулатори и водни помпи.

Solarfam е фокусирана върху предоставянето на изобилие от продуктов инвентар с високо качество, ефективност и достъпна цена. Всяка разработка на марката е едно системно решение за клиента. Серията SOLARFAM на SOLMAX NEW ENERGY не само осигурява най-основната система за живот и електричество за потребителите на каравани и яхти, но също така предоставя и малки слънчеви централи за райони, където електрическата мрежа не е достъпна.