Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Промоция Монокристален соларен панел Jinko 565W - N-Type

Монокристален соларен панел Jinko 565W - N-Type

Код на продукта: Jinko 565W - N-Type
Наличност: В наличност
498.00лв. 429.60лв. с ДДС
Без ДДС: 358.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Монокристален соларен панел Jinko 565W - N-Type

ОСНОВНИ ФУНКЦИИ:

TR технология + Half Cell : TR технологията с Half Cell има за цел да елиминира празнината в клетката, за да увеличи ефективността на модула (двулицев до 20,43%).
9BB вместо 5BB : 9BB технологията намалява разстоянието между шините и линията на пръстовата мрежа, което е от полза за увеличаване на мощността.
По-висок добив на енергия през целия живот : 2,5 % влошаване през първата година, 0,55% линейно влошаване
Най-добра гаранция : 12 години гаранция за продукта, 30 години гаранция за линейно захранване.
Ефективно избягвайте риска от , пукнатини и счупвания : 9BB технологията, използваща кръгла лента, която може ефективно да избегне риска от пукнатини и счупвания.

Видеоклип:

Информационен лист:

 • Максимална мощност (Pmax): при STC: 565Wp , при NOCT: 425Wp
 • Максимално захранващо напрежение (Vmp): при STC 41.92V , при NOCT: 39.38V
 • Максимален ток на мощност (Imp): при STC 13.48A, при NOCT: 10.79A
 • Напрежение на отворена верига (Voc): при STC 50.60V, при NOCT: 48.06V
 • Ток на късо съединение (Isc): при STC 14.23A, при NOCT: 11.49A
 • Ефективност на модула STC (%): 21,87 %
 • Работна температура (℃): -40℃~+85℃
 • Максимално системно напрежение: 1000/1500VDC (IEC)
 • Максимален номинален сериен предпазител: 25A
 • Толеранс на мощността: 0~+3%
 • Температурни коефициенти на Pmax: 0,30%/℃
 • Температурни коефициенти на Voc: -0,25%/℃
 • Температурни коефициенти на Isc: 0,046%/℃
 • Номинална работна температура на клетката (NOCT): 45±2℃

STC излъчване 1000W/m2
NOCT излъчване 800W/m2

ФАЙЛОВЕ:

Монокристалният слънчев панел Jinko 565W N-type е авангарден фотоволтаичен (PV) модул, който използва силата на технологията за монокристален силиций N-тип, за да осигури изключителна енергийна ефективност и производителност. Като едно от най-новите постижения в соларната технология, панелът привлече значително внимание в индустрията за възобновяема енергия заради способността си да генерира по-висока мощност и повишена издръжливост в сравнение с конвенционалните слънчеви панели.

Монокристални клетки N-тип

Ключовата характеристика на панела е използването на монокристални клетки N-тип. За разлика от традиционните P-Type клетки, N-Type клетките използват различен процес на лаково покритие, което води до намалена чувствителност към индуцирано от светлина разграждане или "LID" (light-induced degradation).

Това означава, че влошаването на производителността на панела поради излагането му на слънчева светлина е сведено до минимум, с което се осигурява по-добро дългосрочно производство на енергия и стабилност през целия му живот. По-високата мощност от 565 W прави този панел идеален за широкомащабни слънчеви инсталации, особено в слънчеви ферми от сферата на комуналните услуги и търговски проекти.

По-висока ефективност върху по-малка площ

Чрез генериране на повече мощност на панел отпада нуждата от инсталиране на повече панели за постигане на конкретна енергийна цел, което може да доведе до спестяване на разходи за изграждане на цялостната соларна инсталация. В допълнение, тази възможност за висока мощност прави панела Jinko N-type 565W подходящ за места с ограничено пространство, където максимизирането на енергийната мощност в рамките на по-малка площ е от решаващо значение.

Освен всичко казано до тук, монокристалният соларен панел Jinko 565W може да се похвали с впечатляваща ефективност на преобразуване, която измерва способността за преобразуване на слънчевата светлина в електричество. С по-високата си ефективност, панелът може да генерира повече електричество от същото количество слънчева светлина, което го прави отличен избор за места с по-ниска слънчева радиация или райони с честа облачност.

Здравина и надеждност, благодарение на устойчиви материали

Дизайнът и конструкцията на панела Jinko 565W дават приоритет на издръжливостта и надеждността. Той разполага със здрава рамка и висококачествено стъклено покритие, което може да издържи на тежки метеорологични условия, включително обилен сняг, силен вятър и градушка.

Превъзходната конструкция на този модул гарантира минимално влошаване на производителността с течение на времето и повечето производители предоставят гаранции за дългосрочна работа на продукта. Когато инсталирате монокристалния слънчев панел, от съществено значение е да вземете предвид съвместими монтажни системи и инвертори, за да увеличите максимално неговата ефективност.

Правилният монтаж и проектирането на системата са от решаващо значение за разкриване на пълния потенциал на панела Jinko 565 N-type и осигуряване на надеждна система за генериране на слънчева енергия.

Бърза поръчка

Монокристален соларен панел Jinko 565W - N-Type × 1 бр.

Цена: 429.60лв.