Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Промоция Монокристален соларен панел JaSolar 380W – Half-Cut – Black Frame

Монокристален соларен панел JaSolar 380W – Half-Cut – Black Frame

Код на продукта: JA SOLAR 380W
Наличност: няма
318.00лв. 294.00лв. с ДДС
Без ДДС: 245.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Монокристален соларен панел JaSolar 380W – Half-Cut – Black Frame

Соларният панел на JA е монокристален PERC модул, идеален за собствено потребление и промишлени соларни инсталации, които искат да получат максимална мощност на квадратен метър. Висококачествени и устойчиви модули, изработени от монокристален силиций с анодизирана алуминиева рамка. 

Новите високоефективни панели на JA Solar имат технология с 9 шини в 120-те си разделени клетки, която избягва загубите на ток и осигурява максимална производителност дори когато модулът е засегнат от частични сенки.

Соларните панели на JA с мощност 380 W и 120 клетки могат да се комбинират с всеки соларен инвертор на пазара, както и с последно поколение литиеви батерии, а също и с традиционните оловно-киселинни и GEL/AGM батерии със съответния регулатор на заряда. 

За компанията:

JA SOLAR Co., Ltd. е мултинационална компания с голям опит във фотоволтаичния сектор. JA Solar разполага с отдел по качеството, който ѝ е позволил да получи най-строгите сертификати за гаранция и ефективност. Освен това компанията разполага с голям екип за научноизследователска и развойна дейност, който ѝ е позволил да разработи големи постижения и да произвежда модули, включващи най-новите технологии на пазара. 

Основни характеристики:
                           
Технология на полуклетките - 9 шинна
Монокристалният соларен панел JA с мощност 380 W се отличава с технологията 9 "busbar/шини" заедно с по-къси полуклетъчни клетки, свързани вътрешно в две серии от нишки. Тя намалява загубите на ток и повишава производителността дори когато модулът е засегнат от частично засенчване. 
 
 
Мощност и производителност дори в условия на слаба светлина
Монокристалните модули на JA solar предлагат отлична реакция дори при екстремни температурни условия или ниска слънчева радиация, като например в облачни дни, на разсъмване или привечер. 
 
 
Висока адаптивност към околната среда
Усъвършенстваната, текстурирана стъклена повърхност на фотоволтаичните клетки предлага ненадмината устойчивост на високи нива на морска сол, амоняк, прах или пясък.
 
 
По-дълъг експлоатационен живот благодарение на механичната здравина
Соларните панели на JA издържат на натоварване до 5400Ра при сняг и 2400Ра при вятър.
 
Приложения на соларния модул JA 380W Mono PERC Half Cell
Закупуването на соларен панел JAM60S20-380/MR на марката JA solar има различни приложения. Той може да се прилага в соларни инсталации за собствено потребление за свързване към мрежата и в изолирани инсталации винаги със съответния соларен контролер и соларен инвертор. Приложения в соларни инсталации в жилищни домове, в индустриалния сектор и в селскостопанския сектор в соларни инсталации за изпомпване на вода. Голямото предимство на тези високоефективни соларни панели JA е, че благодарение на изходната си мощност до 410 W те могат да се използват в инсталации, където пространството е ограничено и искаме да получим максимална производителност на квадратен метър. 
 
Технически спецификации на JA Solar Module 380W:
  • Номинална максимална мощност (Pmax) [W]: 380
  • Напрежение на отворената верига (Voc) [V]: 41.62
  • Напрежение на максималната мощност (Vmp) [V]: 34.77
  • Ток на късо съединение (Isc) [A]: 11.47
  • Максимален ток на мощност (Imp) [A]: 10.93
  • Ефективност на модула [%]: 20,4
  • STC: Облъчване 1000 W/m2, температура на клетката 25C, AM1.5G
  • Размери на панела: 1769 x 1052 x 35 mm
  • Тегло: 20,5 kg

Слънчевите панели JA Solar 380W се предлагат с 12-годишна гаранция и повече от 25 години производство с добив над 80%. 

ЛИСТ С ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ