Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Промоция Гъвкав фотоволтаичен панел 180W – EFTE

Гъвкав фотоволтаичен панел 180W – EFTE

Код на продукта: Mono-180W-Flex
Наличност: В наличност
498.00лв. 420.00лв. с ДДС
Без ДДС: 350.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Гъвкав фотоволтаичен панел 180W – EFTE

Характеристики:

  • Най-висок клас монокристален фотоволтаичен панел

  • Слънчевите клетки от клас А и тънкослойното ламиниране осигуряват висока ефективност и най-надеждно качество

  • Монокристални клетки с до 17.7% ефективност

  • Ламиниращият материал, който е използван в този панел притежава анти-морска-корозия, и е особено подходящ за изграждане на морски слънчеви системи; за използване на плавателни съдове - лодки, яхти и др.

  • Този тип слънчеви панели осигуряват известна гъвкавост, която просто не може да бъде постигната от стъклени слънчеви панели. Техните леки и гъвкави характеристики осигуряват безпроблемна интеграция на вашия автомобил, яхта или лодка

  • Seacraft: Лодки и яхти

  • Сухопътни превозни средства: каравани, камиони, ремаркета, 4х4 и т.н

  • Алуминиев полу-гъвкав слънчев панел, PET ламиниран полу-гъвкав слънчев панел

Спецификации:

Модел Mono-180W Flex ETFE
Номинална сила  180W
Тип клетка Moncrystalline
Брой клетки в серия 36
Максимална сила на тока (Imp) 9.89A
Максимално напрежение (Vmp) 18.2V
Напрежение при отворен кръг (Voc) 21.5V
Ток при късо съединение (Isc) 10.41A
Размери 670 * 1510 * 3 mm
Тегло 6.2kg
Толеранс на изхода + 3%
Гаранция за продукта 5 години
Най-малка опаковка 1 индивидуален панел

Разглеждайки този гъвкав фотоволтаичен панел с номинална мощност 180W, вие вероятно бихте искали да знаете с какво конкретният продукт и всички EFTE фото соларни панели са по-добри от други разработки от същия клас. Истината е, че EFTE подобрява многократно производствената технология на слънчеви панели, но как точно, ще ви кажем в следващите редове.

Ламиниращо покритие със статут на бранд

Слънчевата енергия постигна сериозен напредък през последните няколко години, утвърждавайки се като основен играч в енергийната индустрия. Един фактор, който безспорно е подобрил работата и ефективността на фотоволтаичните системи, е използването на ETFE за защитен слой върху гъвкавите соларни панели.

Един добър гъвкав слънчев панел изисква ETFE покритие за защита. ETFE или етилен тетрафлуоретилен е пластмаса на базата на флуорит, която може лесно да издържа на високи температури, като същевременно насърчава слънчевата ефективност.

Това невероятно покритие е идеалната технология за слънчеви панели, понеже етенът, основната молекула на пластмасата, е максимално стабилен и способен да издържа на високи нива на термичен стрес и летливи химикали. В допълнение, този специален материал е напълно пропусклив за UV лъчите, което позволява максималното количество слънчева енергия да проникне през панелите.

Полимерът също така е устойчив на петна и „самопочистващ се“. Притежавайки незалепваща повърхност, прахът и мръсотията, които влизат в контакт с повърхността, лесно се отмиват по време на валежи. Това означава, че соларните модули ще изискват многократно по-малко поддръжка от тези, които не са ETFE, тъй като не е необходимо да се почистват редовно, за да постигнат оптимална производителност.

Гъвкавият характер на уникалния полимер също така позволява създаването на флексабилни модули. Инсталирането на панелите е значително по-лесно и те могат да се използват в много повече приложения от традиционно фиксиращите се пана. Покритието е изцяло екологично съобразно.

Дори и най-добре направеният фотоволтаичен панел има ограничение по отношение на експлоатационния период. Вземането на съвестни решения по отношение на използваните материали е важен аспект на „зелената“ енергия. Панелът, който ви предлагаме е направен от устойчиви материали и лесно се рециклира в края на живота му. Освен това е много лек материал, така че въглеродният отпечатък, създаден при транспортирането, е много по-малък от този при алтернативните материали като стъклото.

Вижте още: соларен панел за топла вода

Бърза поръчка

Гъвкав фотоволтаичен панел 180W – EFTE × 1 бр.

Цена: 420.00лв.