Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Промоция Гъвкав фотоволтаичен монокристален панел 50W

Гъвкав фотоволтаичен монокристален панел 50W

Код на продукта: Mono-50W-Flex
Наличност: В наличност
162.00лв. 150.00лв. с ДДС
Без ДДС: 125.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Гъвкав фотоволтаичен панел  50W

Произведен от най-висок клас матереали

Монокристални клетки с до 17.7% ефективност.

Тези панели позволяват известна гъвкавост, която не може да бъде постигната от стъклени слънчеви панели. Техните леки и гъвкави функции осигуряват безпроблемна интеграция във вашия автомобил.

Сухопътни превозни средства: каравани, камиони, кемпери, ремаркета, 4х4 и т.н.

Алуминиев полу-гъвкав слънчев панел, PET ламиниран полу-гъвкав слънчев панел

Сглобени от алуминиев заден лист и PET ламинирани слънчеви клетки.

Модел Mono-50W-Flex
Номинална мощност 50W
Тип клетка Монокристален
Брой клетки 36
Максимална мощност (Imp) 2.99A
Максимално напрежение (Vmp) 16.7V
Напрежение при отворен кръг (Voc) 19.7V
Ток на късо съединение (Isc) 3.51A
Размери 670*515*3 мм
Тегло 1.9 кг.
Толеранс на изхода +3%
Гаранция 2 години
Най-малка опаковка 1 панел

Поръчайте още сега Гъвкав фотоволтаичен монокристален панел 50W с размери 670 х 515 х 3 мм., с 36 монокристални клетки и тегло 1.9кг. Продукт на холандската марка Solarfam, изработен от най-висок клас материали по иновативна технология. Euromatica ви предлага цялостни решения за електрификация от енерговъзобновяеми източници. Фотоволтаичните ни системи и компоненти са най-доброто на родния пазар.

Приложение и свойства

Гъвкавият монокристален панел 50W е с олекотена конструкция, включваща алуминиева основа и PET ламинирани соларни клетки. Ламинатът, използван за покритие на панела притежава антикорозионни и антисолеви свойства. Не само влагата, но и солената морска вода са фактори, способни да съкратят драстично живота на модула, затова производителят е помислил за надеждната му защита.

Гъвкавите панели са преносими соларни енергийни системи, които могат да се използват в превозните средства - каравани, автомобили и лодки. Могат да се използват и за зареждане на соларни акумулаторни батерии, както и да се интегрират с ново поколение енергийно ефективни консуматори. Те са нискобюджетни off-grid PV системи с широко приложение във и извън сградните инсталации.

Свойствата на соларния гъвкав панел са уникални, поради което може да бъде използван във всякаква среда за различни нужди, включително туризъм и плавателни експедиции. Сравнявайки ги с конвенционалните, твърди соларни панели, гъвкавите имат разнообразни характеристики, включително по отношение на форма и размер, за да отговорят на всяко изискване на потребителя.

Панелите на Solarfam са произведени с материали и процеси от най-висок клас. 50 ватовият модел е надежден и ефективен източник на енергия, предназначен за различни приложения. Благодарение на леките и еластични капсулиращи материали, соларната система е ефективна дори при агресивни условия и силни механични натоварвания.

Изработен от специални полимери по специална патентована технология на марката,  фотоволтаичният модул е устойчив на атмосферни влияния и разрушаващи агенти като термичен шок, мъгла, солена вода, слънчева радиация и удари. Противоплъзгащото се покритие дава възможност за безопасно ходене.

Евроматика ще ви съдейства с доставка и монтаж на гъвкавия соларен панел Mono Flex 50W.

Вижте още: соларни панели за вода.

Бърза поръчка

Гъвкав фотоволтаичен монокристален панел 50W × 1 бр.

Цена: 150.00лв.