Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Монокристален соларен панел Canadian Solar 650W - Half-Cut

Код на продукта: CS-650W
Наличност: няма
573.60лв. с ДДС
Без ДДС: 478.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Монокристален соларен панел Canadian Solar 650W - Half-Cut

Характеристики на слънчевия панел Canadian Solar 650W - Half-Cut:

  • Мощност на модула до 650 W
  • Ефективност на модула до 21,2 %
  • 40 °C по-ниска температура на горещата точка, значително намаляване на процента на отказ на модула
  • По-добра толерантност към засенчване

Предимства на слънчевия панел Canadian Solar 650W - Half-Cut

  • Първо, вече не е нужно да се притеснявате за прекъсване на тока
  • Второ, вашият дом винаги ще има електричество през деня, благодарение на слънчевите панели
  • Трето, вашият дом ще има електричество през нощта поради заредените батерии
  • Освен това сметката ви за електричество ще бъде много по-ниска и може дори да не платите изобщо, защото тази система е всичко, от което някога ще имате нужда!

 

И накрая, закупуването на този слънчев панел е най-рентабилният подход за осигуряване на постоянно снабдяване с електричество във вашия дом през цялата година!

За компанията: Основана в Торонто през 2001 г., Canadian Solar Inc предлага набор от решения за слънчева енергия и е водещ световен производител на слънчеви фотоволтаични модули. Като един от петте най-големи производители в света, Canadian Solar прави истинска разлика, като доставя по-чиста, безопасна и достъпна слънчева енергия на света. Нейните водещи в индустрията продукти включват високоефективни слънчеви панели, соларни модули, слънчеви енергийни системи и решения за приложения за слънчева енергия извън мрежата.

Още от самото си създаване, Canadian Solar е посветена на това да промени живота на всички свои клиенти към по-добро. Нейните фотоволтаични панели са щателно тествани и доказани при тежки условия, което позволява на производителя да предлага 25-годишна гаранция с увереност. Чрез тези висококачествени соларни продукти Canadian Solar дава на клиентите пълно спокойствие – и именно тези продукти помогнаха да се отдели компанията от конкуренцията.
Благодарение на своите успешни бизнес филиали на шест континента и най-съвременните производствени мощности в Канада, Китай, Бразилия и страните от Югоизточна Азия, Canadian Solar доставя повече от 33 GW висококачествени слънчеви модули на клиенти в над 150 страни. Производителят също така управлява три най-съвременни PV изследователски центъра за клетки, модули и системи в Канада и Китай.
С проекти, които в момента се разработват в САЩ, Япония, Латинска Америка, Австралия, EMEA, Югоизточна Азия, Индия и Китай, общият тръбопровод на Canadian Solar вече е 9 GW.
В Южна Африка Canadian Solar има продажби и техническа поддръжка и работи за осигуряване на обучение за продукти в цялата страна. Фотоволтаичните панели на Canadian Solar са особено подходящи за суровата среда и екстремните температурни диапазони, често срещани в региона.

Лист с технически характеристики