Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

BMW контролер за литиева батерия - Huawei Luna

Код на продукта: Huawei LUNA2000 5kW C0 - Power Module
Наличност: В наличност
1 840.00лв. с ДДС
Без ДДС: 1 533.33лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

BMW контролер за литиева батерия - Huawei Luna

Официален вносител на марката!

Huawei предлага водещи интелигентни фотоволтаични решения, с повече от 30 години опит в цифровите информационни технологии. Чрез интегрирането на AI и Cloud, Huawei допълнително включва много от най-новите информационни и комуникационни технологии във фотоволтаичните системи за оптимално генериране на електроенергия. По този начин прави слънчевата електроцентрала високоефективна, безопасна и надеждна. Чрез Smart O&M и възможностите за поддръжка на мрежата, слънчевата енергия се превъръща в основен източник. За потребителите на слънчева енергия Huawei предлага усъвършенствано решение, базирано на концепцията „Оптимални разходи за електроенергия и активна безопасност“. Huawei помогна за захранването на милиони жители и стотици индустрии в световен мащаб.

Модулът за захранване LUNA2000-5KW-C0 (BMS) е контролният модул за модулите на литиевите батерии Huawei LUNA2000. ВАЖНО: Батерийните модули Huawei LUNA2000 5kW се предлагат отделно в модулен дизайн, може да се създаде мащабируема от 5 до 30 kWh батерия.

BMS (Battery Management System) е един от незаменимите електронни компоненти на литиевите батерии за собствена консумация. Този модул отговаря за контрола на зарежданията и разрежданията на батерията Huawei LUNA2000. Също така е от съществено значение за управлението на безопасността и за удължаване на живота на системата.

Технически данни

Инструкции за монтаж

Бърза поръчка

BMW контролер за литиева батерия - Huawei Luna × 1 бр.

Цена: 1 840.00лв.