Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Контролер за високоволтови батерии Deye BMU HVB750V/100A-EU - BOS-G

Код на продукта: Контролер DEYE-BMS-HVB750V/100A-EU
Наличност: В наличност
1 824.00лв. с ДДС
Без ДДС: 1 520.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Контролер за високоволтови батерии Deye BMU HVB750V/100A-EU - BOS-G

Официален вносител на марката!

Представяме Ви контролната кутия на клъстера за батерии с високо напрежение Deye, проектирана специално за системата за батерии с високо напрежение BOS-G-HVB750V/100A-EU. Тази контролна кутия служи като централен център, осигуряващ интелигентно управление и подобрени функции за безопасност.

Безпроблемна интеграция

Тази контролна кутия е направена специално за акумулаторната система BOS-G-HVB750V/100A-EU, осигурявайки безпроблемна съвместимост и ефективна връзка.

Разширено наблюдение

Получете изчерпателна представа за производителността на Вашата система за съхранение на енергия чрез наблюдение в реално време на параметри като напрежение, ток, състояние на заряд и др.

Подобрена безопасност

Оборудван с разширени функции за безопасност, включително защита от свръхток, защита от късо съединение и наблюдение на температурата, контролната кутия гарантира безопасността и надеждността на вашата енергийна система.

Удобен за потребителя интерфейс

Контролната кутия се предлага с удобен за потребителя интерфейс, който показва важна информация за Вашата акумулаторна система, което я прави лесна за разбиране и управление.

Разширяемост

Модулният дизайн на контролната кутия позволява бъдещо разширяване, приспособявайки се към нарастващите нужди от съхранение на енергия.

Отдалечена достъпност

Достъп и контрол на Вашата енергийна система от разстояние чрез съвместими устройства, осигурявайки удобство и гъвкавост в управлението на системата.

 

 

Бърза поръчка

Контролер за високоволтови батерии Deye BMU HVB750V/100A-EU - BOS-G × 1 бр.

Цена: 1 824.00лв.