Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Промоция Литиева батерия Sunplus 5.12kWh LifePo4 - BMS

Литиева батерия Sunplus 5.12kWh LifePo4 - BMS

Код на продукта: SP LV5120-W
Наличност: В наличност
4 280.00лв. 3 380.00лв. с ДДС
Без ДДС: 2 816.67лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Литиева батерия Sunplus 5.12kWh LifePo4 - BMS

Sunplus 5.12kWh LifePo4 – BMS е представител на иновациите в батерийната технология. Проектирана от инженерния екип на популярната марка Sunplus, тази батерия изразява стремежа на екипа да увеличи максимално производителността, безопасността и дълголетието на литиево-железно-фосфатните (LiFePO4) батерии.

Широк обхват от приложения

С капацитет от 5,12kWh, тази акумулаторна система е подходяща за различни приложения, вариращи от съхранение на енергия в жилищни сгради до търговска и промишлена употреба. LiFePO4 химията е известна със своята висока енергийна плътност, дълъг живот на цикъла и повишена безопасност в сравнение с други литиево-йонни химикали, което я прави идеален избор за стационарни системи за съхранение на енергия.

Системата за управление на батерията (BMS) играе критична роля в наблюдението и контрола на производителността на литиевите батерии. BMS гарантира, че всяка клетка работи в безопасни граници на напрежението и температурата, балансира напрежението на клетката и предпазва от презареждане, преразреждане и късо съединение. Sunplus 5.12kWh BMS използва усъвършенствани алгоритми и сензори за оптимизиране на работата на батерията и подобряване на цялостната надеждност на системата.

Възможност за комуникация с с външни устройства и системи за наблюдение

Една от ключовите характеристики на Sunplus BMS е способността ѝ да комуникира с външни устройства и системи за наблюдение, което позволява на потребителите да наблюдават дистанционно състоянието на батерията, показателите за производителност и исторически данни.

Тази възможност за дистанционно наблюдение позволява проактивна поддръжка и отстраняване на неизправности, осигурявайки оптимална ефективност на системата и минимално време за потенциални спирания. Нещо повече, Sunplus BMS е проектирана с мисъл за мащабируемост, което позволява на потребителите да разширят своя капацитет за съхранение на енергия чрез свързване на множество батерийни модули паралелно.

Този модулен подход осигурява гъвкавост за адаптиране към променящите се енергийни изисквания и позволява безпроблемна интеграция с възобновяеми енергийни източници като слънчева и вятърна енергия. Със своите усъвършенствани функции, здрави механизми за безопасност и мащабируем дизайн, Sunplus 5,12kWh предлага надеждно решение за съхранение на енергия, допринасяйки за по-ефективна и гъвкава енергийна инфраструктура.

Гаранция: 10 години

Официален вносител на марката

Батерията за съхранение на енергия от серията SP LV5120-W  е нов продукт за съхранение на енергия с ниско напрежение, който може да осигури надеждно захранване за всички видове оборудване или системи.

В сравнение с традиционните оловно-киселинни батерии, тази слънчева литиева акумулаторна батерия издържа по-дълго, по-ефективна е, има по-висока енергийна плътност и не изисква поддръжка.

Литиево-йонните батерии са първият избор за резервно захранване на батерии в жилищни и търговски помещения. Литият също е препоръчителен избор за монтажници и компании за комунални услуги, за да осигурят дългосрочно, безпроблемно аварийно резервно захранване.
Хората, които искат да излязат от мрежата, могат да използват слънчеви клетки за съхраняване на излишната енергия, която може да се използва през нощта или в облачни дни. Ако живеете в район с ненадеждни комунални услуги, някои слънчеви клетки ще ви бъдат полезни. Можете също да използвате съхранение на слънчева батерия, за да управлявате вашия RV, лодка, количка за голф и др.

 

Нисковолтова батерия 5.12 KWH

Характеристики:

1) Когато множество модули са паралелно свързани, адресите на модулите се задават автоматично.

2) Поддръжка за надграждане на модула на батерията от горния контролер чрез RS232 комуникация.

3) Модулът е нетоксичен, незамърсяващ и екологичен.

4) Катодният материал е направен от LiFePO4 с показатели за безопасност и дълъг живот на цикъла.

5) Системата за управление на батерията (BMS) има защитни функции, включително прекомерно разреждане, презареждане, свръхток и висока/ниска температура.

6) Системата може автоматично да управлява състоянието на зареждане и разреждане и балансира напрежението на всяка клетка.

7) Гъвкава конфигурация, множество батерийни модули могат да бъдат паралелни за разширяване на капацитета и мощността.

8) Приетият режим на самоохлаждане бързо намалява целия шум на системата

9) Модулът има по-малко саморазреждане, до 6 месеца без зареждане на рафта, без ефект на паметта, отлична производителност на плитко зареждане и разреждане.

10) Малък размер и леко тегло, монтирани на стена и монтирани на земята проектирани модули, удобни за инсталиране и поддръжка.

Схема на свързване:

ЛИТИЕВА БАТЕРИЯ LV

Основни функции:

Защита и аларма

Управление и наблюдение

Край на зареждането/разреждането

Клетъчен баланс

Защита от висока/ниска температура

Интелигентен модел на зареждане

Защита от разреждане под напрежение

Ограничение на тока на зареждане/разреждане

Защита от свръхток при зареждане/разреждане 

Изчисляване на запазването на капацитета

Защита от късо съединение

История на записи

Спецификации:

Име на продукта

Акумулаторна литиево-желязо-фосфатна батерия

Модел

SP LV5120-W

Вид батерия

LFP 2P16S

Номинален капацитет

5,12kWh

Използваем капацитет

4,86kWh (95% DOD)

Номинално напрежение

51,2V

Работно напрежение

45,6~57,6V

Зарядно напрежение

56V

Макс. Ток на зареждане

50А

Макс. Разряден ток

100А

Комуникация

RS485, CAN

Температура на съхранение

0℃~45℃ (препоръчително)

Влажност на съхранение

≤85%(RH)

Работна температура

Зареждане: -10℃~50℃/ Разреждане: -20℃~50℃

Работна влажност

≤95% (RH) Без кондензация

Работна надморска височина

≤2000м

IP защитен сертификат

IP55

 

Бърза поръчка

Литиева батерия Sunplus 5.12kWh LifePo4 - BMS × 1 бр.

Цена: 3 380.00лв.