Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Промоция Литиева батерия Pytes 5.12kWh LifePo4 - BMS

Литиева батерия Pytes 5.12kWh LifePo4 - BMS

Код на продукта: Pytes 5.12 kwh
Наличност: В наличност
4 280.00лв. 3 860.00лв. с ДДС
Без ДДС: 3 216.67лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Литиева батерия Pytes 5.12kWh LifePo4 - BMS

Гаранция: 10 години

Официален вносител на марката

Списък на съвместими инвертори - PDF

Съхранявайте излишната енергия, генерирана от слънчевите панели, и я използвайте, когато е необходимо.

Осигурете аварийно захранване по време на прекъсвания на мрежата.

Зареждайте батерията по време на непиковия период и разреждайте батерията по време на пиковия период.

Измервайте, наблюдавайте и управлявайте системата в реално време. Увеличете максимално живота на системата чрез интелигентни алгоритми.

За Pytes:

Създадена в Шанхай през октомври 2001 г., PYTES стартира своя бизнес. С годините на динамично развитие, PYTES създаде няколко производствени бази и търговски центрове в страната в Шанхай, Шандонг, Дзянсу и в чужбина във Виетнам, САЩ и Холандия, покривайки множество области, включително система за съхранение на слънчева енергия, пакети за двуколесни, цилиндрични батерии, и други свързани с батериите изследвания, проектиране, производство, продажби и обслужване. PYTES в момента има общи активи над 155 милиона щатски долара, 110 000 квадратни метра площ на завода и 300 служители. Приходите от продажби на корпорацията продължават да растат и достигат 150 милиона долара през 2020 г. PYTES последователно се стреми да бъде експерт по батерии в индустрията и да допринесе за обществото с непрекъсната бизнес операция. Базирайки се на философията на компанията „Фокус, иновации, прагматизъм, сътрудничество“, PYTES се стреми да бъде водеща марка акумулатори, като предлага висококачествени продукти, които отговарят на пазара и изискванията на клиентите, и предоставя на клиентите по целия свят модерна зелена енергия решения.

Предлагаме ви литиева батерия Pytes 5,12kWh LifePo4 - едно усъвършенствано решение за съхранение на енергия, предназначено да подобри ефективността и надеждността на соларните енергийни системи. Тя използва авангардна технология с литиево-железен фосфат (LiFePO4), известна още като LFP, която предлага значителни предимства пред традиционните оловно-киселинни батерии.

Впечатляващ капацитет за съхранение

Батерията Pytes 5,12kWh разполага с усъвършенствана система за управление (BMS), която осигурява оптимална производителност, дълготрайност и безопасност. Това я прави популярен избор за домашни и търговски соларни приложения. Интелигентното управление ви позволява да измервате, наблюдавате и управлявате своята соларна система в реално време.

Една от най-забележителните характеристики на литиева батерия Pytes LifePo4 е нейният впечатляващ капацитет за съхранение на енергия. С общ капацитет от 5,12 киловатчаса (kWh), тя може да съхранява значително количество слънчева енергия, генерирана през деня, за използване по време на периоди на пиково търсене или през нощта, когато слънчевите панели не произвеждат електричество.

Този капацитет е идеален за захранване на различни уреди, осветителни тела и други електрически устройства, като предлага по-устойчива и надеждна алтернатива на базираното на мрежата захранване.

Предимства на литиево-железния фосфат

Батерията Pytes има изключително дълъг работен живот при максимално висока безопасност – над 6000 цикъла на разреждане. Използването на литиево-железен фосфат в тази lifepo4 батерия носи няколко важни предимства. Например, LFP батериите са известни със своята безопасност, стабилност и удължен цикъл на живот.

За разлика от химикалите, използвани в други литиево-йонни батерии, LiFePO4 не съдържа кобалт, който е известен със своята нестабилност и рискове от термично изпускане. В резултат на това LFP батериите са много по-малко склонни към прегряване и пожари, което ги прави по-безопасен вариант както за вътрешни, така и за външни инсталации.

Built-in Battery Management System (BMS)

Вградената система за управление (BMS) е ключов компонент на литиевата батерия Pytes 5.12kWh. BMS непрекъснато наблюдава и контролира работата на батерията, като гарантира, че напрежението и температурата на всяка клетка остават в безопасни граници.

Освен това системата оптимизира циклите на зареждане и разреждане, като балансира капацитета на клетките, за да удължи цялостния живот на батерията. BMS също така предпазва от презареждане, прекомерно разреждане и късо съединение, като предпазва батерията от потенциална повреда и увеличава максимално нейната надеждност.

Друго ключово предимство на литиевата батерия Pytes е нейната висока ефективност. LFP химията е известна с ниското си вътрешно съпротивление, което води до минимална загуба на енергия по време на процесите на зареждане и разреждане. Това се изразява в по-висока ефективност на двупосочно движение, което означава, че по-голямата част от съхранената енергия може да се използва за практически цели, вместо да се губи като топлина.

Компактен и дискретен дизайн

Компактният и модулен дизайн на литиевата батерия за соларна система Pytes 5,12kWh LifePo4 позволява лесен монтаж и мащабируемост. Множество модули могат да бъдат свързани паралелно, за да се увеличи капацитетът за съхранение на енергия, ако е необходимо, като се задоволят специфичните енергийни изисквания на различните соларни енергийни системи.

Изискванията за поддръжка също са значително намалени в сравнение с тези при традиционните оловно-киселинни батерии. Болшинството lifepo4 батерии не изискват често добавяне на вода или изравнително зареждане, което води до по-ниски общи оперативни разходи и повече удобство през целия експлоатационен период.

Защо да поръчате батерията още сега?

След всичко казано до тук, можем да обобщим, че литиевата батерия Pytes 5,12kWh LifePo4 е най-модерното и ефективно решение за съхранение на енергия за фотоволтаични системи. Използването на литиево-железен фосфат в нейната структура осигурява безопасност, стабилност и по-дълъг работен цикъл.

Интегрираната система за управление оптимизира производителността и предпазва батерията от потенциални рискове. Със своята висока ефективност, мащабируемост и ниски изисквания за поддръжка, батерията Lifepo4 Pytes е надежден и рентабилен избор за тези от вас, които искат да увеличат максимално предимствата на своите фотоволтаични системи.

Най-сериозната причина да поръчате още сега тази lifepo4 батерия е по-ниската ѝ промоционална цена. Възползвайте се!

Бърза поръчка

Литиева батерия Pytes 5.12kWh LifePo4 - BMS × 1 бр.

Цена: 3 860.00лв.