Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Хибриден инвертор 5 kW Kstar Blue - H5 в комплект с 10.20 kWh литиева батерия

Код на продукта: Kstar BluE- H5
Наличност: няма
12 780.00лв. с ДДС
Без ДДС: 10 650.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Хибриден инвертор 5 kW Kstar Blue - H5 в комплект с 10.20 kWh литиева батерия

Kstar BluE-H3 е инвертор с мощност 5 kW с акумулаторна батерия LiFePO4 с капацитет 10.20 kWh. Устройството може да достигне до огромен капацитет от 20,4 kWh.

Инвертора пристига с практично приложение, за да можете да следите колко енергия произвежда вашата система, колко от използването ви се произвежда от вашата система и нивото на енергия в батерията ви.

 

Серията BluE-S-5000D на KSTAR е монофазен продукт за съхранение "всичко в едно", осигуряващ безопасно, интелигентно и високоефективно решение за приложения в жилищни и малки офиси.

За да предложи оптимална производителност и дълъг живот на клиентите, серията BluE-S-5000D е свързана с променлив ток CATL батериен модул всичко в едно с инвертор KSTAR, с нисък режим на поддръжка и лесна инсталация.

Серията BluE-S-5000D включва 5-годишна гаранция за продукта и 10-годишна гаранция за производителността с 24/7 наблюдение чрез приложението 'KSTAR Cloud'. Освен това, за да предложи на клиентите бърза реакция и непрекъсваемо захранване, монофазният хибриден инвертор се отличава с интелигентен модулен дизайн и онлайн наблюдение чрез приложението ESS, както и с програмируемо време на използване – зареждане през нощта в извън пиковите часове след това в използвайте по време на скъпия пиков период следобед.

Приложения
Серията BluE-S-5000D е специално проектирана за PV собствена консумация, резервно захранване, решения за пестене на гориво, разширение на батерията, преместване на натоварването и решения извън мрежата.

Платформа
Серията BluE-S-5000D е проектирана със степен IP 65, осигурявайки по-добра защита срещу вода и прах, като същевременно е естетически приятна. Вътрешно системата „всичко в едно“ има невидимо прокарване на кабели. Неговата интелигентна технология и усъвършенстваният вътрешен дизайн са оптимизирани за работната среда, така че хибридната система да може да работи при тежки условия, като температурен диапазон на съхранение между –20℃~ и +60℃, със солен въздух и влажност.

Характеристики:

  • Висока ефективност до 97,6%
  • IP65 защита
  • Мониторинг на низовете по избор
  • Лесен монтаж
  • Цифров контролер
  • DC/AC защита от пренапрежение
  • Контролер на реактивна мощност
  • Технически данни

Видео: