Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Соларна потопяема помпа LORENTZ PS600HR

Код на продукта: sd32
Наличност: В наличност
6 193.20лв. с ДДС
Без ДДС: 5 161.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Соларна потопяема помпа LORENTZ

Соларната потопяема помпа Lorentz се използва за питейна вода, приспособяване към животните и напояване на малки повърхности. Помпата се захранва директно от слънчевите панели чрез MPPT контролер, а водата се съхранява в резервоари за съхранение. Лесно се инсталира и поддържа, високото качество на помпата намалява разходите за поддръжка. Тя може да бъде използвана при липса на вода в кладенеца и плаващия сензор в резервоара за съхранение. Слънчевите панели не са включени в цената, а правилният избор на соларната помпа се основава на вашите данни.

Соларната потопяема помпа LORENTZ PS600HR е високоефективно и надеждно решение за изпомпване на вода в отдалечени райони и извън централната мрежа, използвайки слънчева енергия. Проектирана с мисъл за издръжливост и производителност, тя предлага екологична алтернатива на традиционните водни помпени системи, което я прави идеална за водоснабдяване на селскостопански, напоителни, животновъдни и битови обекти.

Директно захранване от соларни панели

Една от ключовите характеристики на помпата LORENTZ PS600HR е способността ѝ да се захранва директно от фотоволтаични панели, като използва слънчевата енергия за изпомпване на вода без нужда от батерии или външни източници на енергия. Това я прави рентабилно и екологично решение, което намалява зависимостта от изкопаеми горива и минимизира оперативните разходи в дългосрочен план.

Помпата е проектирана като потопяем агрегат. Това означава, че може да се монтира директно в кладенци, сондажи или водоизточници, което помага да се предпази от фактори на околната среда и вандализъм. Нейният потопяем дизайн също така допринася за оптималната ѝ ефективност чрез намаляване на загубите на енергия, свързани с изпомпване на вода на далечни разстояния.

С максимален дебит от 6 кубически метра на час (6000 литра на час) и максимално повдигане от 120 метра, LORENTZ PS600HR е способна да доставя вода дори от дълбоки кладенци или сондажи, което я прави подходяща за широк спектър от проекти за водоснабдяване. Освен това нейният високонадежден дизайн осигурява постоянна работа дори при предизвикателни условия на околната среда.

Усъвършенствано електронно управление

Помпата е оборудвана с усъвършенствана електроника и контроли, които оптимизират нейната работа и я предпазват от потенциални повреди, като работа на сухо или пренапрежение. Тези функции спомагат за удължаване на работния ѝ живот и минимизиране на изискванията за поддръжка, като допълнително повишават нейната привлекателност за отдалечени и Off Grid инсталации.

Като цяло соларната потопяема помпа LORENTZ PS600HR предлага устойчиво, ефикасно и надеждно решение за изпомпване на вода на места извън мрежата и отдалечени райони, помагайки за улесняване на достъпа до чиста вода и повишаване на селскостопанската производителност, като същевременно намалява въздействието върху околната среда и оперативните разходи.

Разгледайте още: потопяеми водни помпи

Бърза поръчка

Соларна потопяема помпа LORENTZ PS600HR × 1 бр.

Цена: 6 193.20лв.