Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Автономна соларна система 5400W + 8 бр. 200Ah GEL акумулатора

Код на продукта: OFF-GRID 5400W 8 x 200 AH
Наличност: няма
12 500.00лв. с ДДС
Без ДДС: 10 416.67лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Автономна соларна система - 5400W  инсталирана мощност с включени Гелови акумулатори

Системата може да захранва - телевизор, хладилник, компютър, пералня, вътрешно и външно осветление, климатизация през лятото, водна помпа.  През зимата системата се нуждае допълнително от генератор, ако не сте свързани с мрежата.

Комплектът съдържа:

Фотоволтаични монокристални панели SpolarPV 455W  -  12 броя

Хибриден соларен инвертор 5000W Growatt - 1 бр.

- GEL акумулатор 200Ah ULTIMATRON FRANCE - 8 бр.

- Табло с предпазители - 1 бр.

- Силови кабели за акумулатори - комплект за всички

- Соларен кабел 4мм2 - 100 метра ( 50 л.м червен и 50 л.м. черен)

Комплект MC4 конектори - 4 брой

- Алуминиева конструкция за монтаж върху покрив (Керемиден, битумен, метален, термопанел, ламаринен):

Алуминиев профил 40x40  за монтаж на соларни панели - 4 бр. x 6.50 м или 8 бр. x 3.30 м

Регумируема планка за керемиден покрив - 24 бр. или регулируема планка за битумен или ламаринен покрив - 24 бр. или държач за сандвич панел - 24 бр. в зависимост от нуждите на клиента. 

Също така предлагаме и държачи за по-специфични покриви. 

Средни алуминиеви планки - 24 бр.

Крайни алуминиеви планки - 8 бр.

Иноксов Болт М8x40мм - 28 бр.

М8 алуминиева гайка със специален профил  - 28 бр.

M10x25мм + гайка - 24 бр.

Крайна PVC капачка за алуминиев профил - 8 бр.

Монтажна скоба за соларен кабел - 20 бр.

Factory sell 3000W solar power system 3kW With WiFi monitoring

Монокристален фотоволтаичен панел SpolarPV 455W - 12 бр.

- 12 години продуктова гаранция / 25 години линейна гаранция

- Високо ефективни 

- Закалено 3.2 милиметрово защитно стъкло за оптимална механична стабилност и прозрачност

- Устойчивост на високи температури (тестван при 105 ° C за 200 часа)

- Отличен температурен коефициент от -0.389% / ° C, което означава по-висока ефективност на електроенергия дори при висока температура

- Максимална устойчивост срещу градушка (83 км / ч)

 
        

Хибриден соларен инвертор 5000W – Growatt

  • - Интегриран MPPT контролер за зареждане
  • - Функция за изравняване на зареждане
  • - Работи с или без батерии
  • - Максимално PV входно напрежение до 450VDC
  • - Максимална PV мощност от соларни панели: 6000W
  • - Смесващ енергия
             

Гелов Акумулатор 200Ah ULTIMATRON FRANCE JDG12-200 - 8 бр.

 

- Специално проектиран за соларни системи

- Необсложваем

 - Дълъг цикличен живот, отлична способност за дълбоко разреждане

Factory sell 3000W solar power system 3kW With WiFi monitoring

Алуминиева конструкция за покрив

 

- Конструкцията е подходяща за метални покриви, покриви с керемиди, битумни и др.

- Натоварване на вятър: до (60m/s)
- Натоварване на сняг:  до1.4kN/m2

 Factory sell 3000W solar power system 3kW With WiFi monitoring  
Кабели и аксесоари

- Соларен кабел 4 mm² - 100м 
- Силов кабел за акумулаторна група 8 mm² 

- MC4 конектор - 4 бр., клеми за акумулатори

- Табло с предпазители

Можете да закупите автономна соларна система 5kw, включваща 12 броя монокристални соларни панела, хибриден соларен инвертор и 8 броя гел акумулатори ULTIMATRON FRANCE. Цената на комплекта е повече от изгодна, особено предвид факта, че в нея са включени също окабеляване, табло с предпазители и алуминиева конструкция за покривен монтаж на панелите.

Добър избор ли е 5-киловатовата система за къща?

Автономната 5-киловатова соларна система може да бъде добър избор за много домакинства, но дали е правилният избор за вашия дом и за вашата конкретна ситуация зависи от различни фактори. Има някои съображения, които трябва да вземете предвид и те включват:

Потребление на енергия: Първото нещо, което трябва да имате предвид, е потреблението на енергия на вашето домакинство. Система от 5kW може да генерира значително количество електроенергия, обикновено достатъчно, за да покрие нуждите на средно домакинство. Ако обаче потреблението ви на енергия е по-високо от средното, нашите фотоволтаични системи 5kw, въпреки изгодната им цена, може да не са ви достатъчни.

Местоположение: Количеството слънчева светлина, което местоположението на вашия имот получава, е от решаващо значение. Соларните панели са най-ефективни в райони с достатъчно слънчева светлина. Ако живеете в регион с много слънце, 5kW система е по-вероятно да отговори на вашите нужди.

Покривно пространство: Помислете дали имате достатъчно покривно пространство за монтаж на фотоволтаичните панели. Системата от 5kW съдържа 12 панела, така че имате нужда от достатъчна площ незасенчен покрив с южно изложение, за да ги поберете. В някои случаи се налага панелите да бъдат инсталирани на земя.

Финансови съображения: Трябва да разгледате и финансовия аспект на системата. Соларните панели могат да бъдат значителна първоначална инвестиция, но те биха могли да гарантират дългосрочни спестявания, намалявайки сметките ви за електричество. Освен това във вашия район може да има налични стимули, отстъпки и данъчни кредити, които могат да помогнат за компенсиране на разходите.

Капацитет на съхранение на батериите: Тази 5kw соларна система се предлага в комплект с 8 броя гел акумулатори за съхранение на генерираната енергия. Батериите могат да съхраняват излишната енергия, генерирана през деня, за използване през тъмната част от денонощието. Това определено ще направи вашата система по-ефективна.

 

Връзка с централната електрическа мрежа. Автономните соларни системи могат да работят и като хибридни. Помислете дали искате да останете свързани с мрежата, или да излезете напълно извън нея. Системата извън мрежата ще бъде малко по-сложна и скъпа, но тя ще ви осигури пълна енергийна независимост.

Дългосрочни планове: Помислете какви са дългосрочните ви планове за къщата. Ако планирате да останете в нея в продължение на много години, соларната система може да осигури дългосрочно спестяване на разходи. Ако планирате да се преместите скоро, помислете как системата може да повлияе на стойността на имота при евентуална препродажба.

Препоръчително е да се консултирате с експерт по слънчева енергия, който може да прецени вашата конкретна ситуация и да ви даде персонализирана препоръка. Нашите специалисти могат да ви помогнат да определите идеалния размер на системата за вашия дом, да оценят разходите и спестяванията и да ви напътстват през процеса на инсталиране.

Хибриден инвертор включен в комплекта – какви възможности ви дава той?

Конкретната соларна система 5kw се предлага в комплект с хибриден соларен инвертор Growatt 5000W, което е плюс във всяко едно отношение. Инверторът е продукт на Growatt, китайски производител на слънчеви инвертори, известен със своите иновативни решения за слънчева енергия и съхранение на енергия.

Хибридните соларни инвертори са проектирани да работят както със соларните панели, така и с батериите за съхранение на енергия. Това означава, че те могат да преобразуват постоянен ток, генериран от вашата фотоволтаична система 5kw в променлив ток за вашия дом и да зареждат батериите, предназначени за съхраняване на излишната енергия за използване, когато слънцето не грее.

Повечето хибридни инвертори могат да бъдат свързани към електрическата мрежа. Това ви позволява да използвате енергията, произведена от вашата 5 kw соларна система директно, да я съхранявате в батерии или дори да подадете излишния ток обратно в мрежата, като потенциално печелите кредити или приходи в зависимост от локалните условия.

Ефективността на инвертора е важна, тъй като тя определя каква част от слънчевата енергия се преобразува в използваема електроенергия. От решаващо значение е да се гарантира, че инверторът е съвместим с типа и капацитета на батериите, които ще се използват, затова ние ви спестяваме излишните главоболия. Предлагаме ви хибриден инвертор, който е съвместим с конкретната 5 кв соларна система, която можете да закупите на много изгодна цена.

Разгледайте още: соларни системи за топла вода и отопление