Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Вакуумно-тръбен колектор за топла вода с 10 тръби - U-Pipe

Код на продукта: U-Pipe 10
Наличност: В наличност
600.00лв. с ДДС
Без ДДС: 500.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Вакуумно-тръбен слънчев колектор тип „Модифициран U-pipe”, с 10 стъклени вакуумни тръби, модел PNP-10.

За разлика от колекторите с „топлинни тръби“ (Heat pipe), U-pipe колекторите предлагат много по-голяма топлообменна площ, в следствие на което имат много по-дълъг експлоатационен живот и високо КПД.

Моделът PNP-10 е изпитан в Лабораторията по Слънчева Енергия на БАН, като е показал ефективност 75%!

Принцип на действие: Във вътрешността на стъклените тръби е изграден топлообменник от медни тръби, през който протича соларната течност (вид нетоксичен антифриз). Топлообменникът от медни тръби е плътно заварен с твърд припой, и при евентуално счупване на стъклена тръба соларната течност не изтича и колекторът продължава да работи (с намалена мощност).

Стъклените тръби са устойчиви на градушка с размер на зърното до 25мм. Дори и да се стигне до счупване на стъклена тръба, замяната и е лесна, бърза и не изисква специални умения.

Поради отличната си термична изолация, тези колектори работят отлично при ниски температури на околния въздух и се препоръчват в случаите, когато се търси целогодишна ефективност на слънчевата инсталация.

Конструкцията на колекторите е изключително здрава и стабилна, в сравнение с други марки и модели. Това улеснява направата на стойки и монтажа им върху всякакви типове покриви.

Произведен в България!

Бърза поръчка

Вакуумно-тръбен колектор за топла вода с 10 тръби - U-Pipe × 1 бр.

Цена: 600.00лв.