Фотоволтаични соларни системи за ток за дома на топ цени — Евроматика

Автономни фотоволтаични соларни системи

Покажи:
Подредба:

OffGrid автонимни фотоволтаични системи са по-сложни и съдържат фотоволтаични слънчеви панели (не е задължително вятърни турбини), контролери (регулатори) за зареждане, соларни панели и инвертори.

Изграждането на автономна микро електроцентрала за битови нужди не е лесна задача. Въпреки това, все повече домакинства избират да черпят енергията, нужна за бита от природни/възобновяеми източници. Евроматика ще ви предложи най-доброто решение, отговарящо на вашите нужди и бюджет чрез своите Автономни соларни системи за дома.

Автономните фотоволтаични системи за дома, включени в продуктовата ни гама са на максимално достъпни цени, предвид високото качество на конкретните разработки. Тук ще откриете цялостни пакети, включващи различен брой панели за генериране на енергия от слънчевите лъчи, както и нужното за работата на системата инверторно зарядно устройство.

В определени модели соларни системи, включително предлаганите на по-ниски цени, е добавен пълен брой техническо оборудване. Системата на Euromatica PTW 1920Wp, например съдържа: 8 бр. елемента тип фотоволтаичен панел (60 клетки); инверторно зарядно; захранване Outback FX 2024; 4 броя Crown 6V батерии 525Ah (C100) и Outback FM регулатор на натоварването 80. Високото качество на инвертора и регулатора е огромен плюс на въпросната централа.

Голяма част от пакетите имат огромното предимство да дават възможност за разширяване на системите посредством нови контролери и инвертори чрез Hub. В категорията са представени последно поколение соларни системи за производство на ток на водещите в областта производители: PTW и Euromatica.

Защо смятаме, че сте попаднали на правилното място?

Самият факт, че се намирате в този раздел на фирмения ни уебсайт показва, че ви интересуват автономните ни соларни пакети на ексклузивни цени. Ние смятаме, че интересът ви показва далновидност и интелигентност, защото генерирането на електроенергия от възобновяеми източници е бъдещето на модерното общество.

Нещо повече, учени и енергийни експерти от университета в Станфорд публикуваха подробна пътна карта, показваща предстояща миграция на 139 страни към 100% възобновяеми енергийни източници. Предлаганите от нас независими соларни системи за топла вода и отопление, ви дават възможност да направите крачка в правилна посока.

Не само домакинствата ще се насочат към изграждане на самостоятелни соларни централи, но и почти всички икономически отрасли. Данните сочат, че с използването на вятърна, слънчева, геотермална и водна (водноелектрическа, приливна и вълнова) енергия за електрифициране, ще се намали значително потреблението от атомни централи.

Това ще намали смъртността, дължаща се на замърсяването на въздуха и околната среда, изобщо. Освен това ще създаде милиони работни места, ще стабилизира цените на електроенергията и ще спести трилиони долари от разходите за здравеопазване и подобряване на климата.

Към построяване на собствени соларни системи, микро ВЕЦ централи и ветрогенератори ще се насочат всички икономически сектори, нуждаещи се от електроенергия - включително самата електрическа мрежа, транспортния бранш, ОВК централите (отопление и охлаждане), селското стопанство, лесовъдството и риболовната промишленост.

Какво е особеното при системите от този вид?

Видовете соларни системи за ток са различни не само като цени, но и като принцип на работа. В момента масово разпространени са три основни вида:

  • Микросоларни
  • Автономни
  • Мрежови

Автономната соларна система се отличава по това, че освен слънчевите панели и автономния инвертор, тя включва и акумулаторен блок, в който се съхранява произведената от фотоволтаичните панели енергия. По този начин енергията може да се използва независимо от наличието на слънчева светлина. Тази разработка е подходяща предимно за райони без електрозахранване, както и с цел постигане на енергийна независимост.

Предвид климатичните условия в нашата страна, характерни с един дълъг период на намалена слънчева активност, по-разумен вариант е да се заложи на соларни системи с инвертор, а също и на хибридни електроцентрали, комбиниращи работата на фотоволтаичен и дизел генератор. По този начин се съчетават предимствата и на двете технологии, когато работният капацитет на системата е ограничен от кратката продължителност на деня през зимните месеци.

Предимствата на една домашна соларна система за топла вода са безспорни, предвид факта, че голям процент от консумираното в домовете електричество отива за подгряването на водата в електрическите бойлери. Автономната инсталация ви спестява разходи за поддръжка, както и за акумулиране на енергийните запаси, защото слънцето е практически неизчерпаем енергиен източник.

Макар че в момента подобен тип соларна система е на доста висока за редовия потребител цена, инвестирането в едно такова съоръжение е напълно оправдано.  Към плюсовете можем да добавим: 0% разходи за гориво и дълъг експлоатационен живот на системата – 25-30 години при болшинството разработки.

При нас отделните компоненти на независимата соларна система за ток са с различен гаранционен период. Например, гаранционния срок на панелите е 10 години, докато този на LED крушки и инвертор е съответно 2 и 1 години. Не можем да пренебрегнем и отражението на соларната технология върху околната среда. Спокойно можем да говорим за 100% екологично чист начин на работа, с 0% вредни емисии в атмосферата.

Защо да се доверите на нас?

От ключово значение за ефективната работа на една соларна система за топла вода, предоставена от нас на разумна цена, е нейното изграждане. Партньорството с нашата компания е гаранция за рентабилност на финансовата ви инвестиция, не само защото цените, които ние предлагаме са по-ниски от тези на други доставчици.

Поемайки изцяло изграждането на вашата автономна фотоволтаична система за дома, в договорената цена включваме всички консумативи и допълнителни компоненти на инсталацията. Ние не просто продаваме пълен комплект домашни фотоволтаични системи на конкурентни цени, но и доставяме в цялата страна закупеното от вас оборудване.

Изграждането на фотоволтаични/слънчеви системи за дома не е лесна задача, с която бихте могли да се справите. Важен е всеки етап от изграждането, включващ правилно позициониране (под наклон) на соларните панели и свързване на отделните компоненти – инвертор, захранване, регулатор на натоварването, батерии и др.

Експертите ни имат познанията и уменията да изпълнят прецизно всяка стъпка по инсталиране на автономната фотоволтаична система, включително да изготвят таблица за произведената от системата електроенергия през всеки месец от годината. Готови сме да се съобразим с вашия бюджет, като предложим възможности за замяна на инверторното зарядно с инвертор и зарядно устройство от друг вид.

На разположение сме, в случай че имате въпроси и нужда от разяснения, относно видовете слънчеви системи за топла вода и техните цени, предлагани от нашата компания. Възможностите за връзка с нас са посочени на страница Контакти. Можете да ни пишете във формата за контакт, а също и да ни се обадите на посочените в сайта ни телефони.

Не се колебайте да се присъедините към далновидните хора, прегърнали идеята да бъдат независими от монопола на енергоразпределителните дружества, произвеждайки собствена зелена енергия.

✅ Имат ли фотоволтаичните системи същата ефективност през зимата❓

Предлаганите от нас фотоволтаични панели и цялостни системи са проектирани така, че да бъдат еднакво ефективни през всеки сезон. Нещо повече, панелите са по-продуктивни в студено време, като производствения им капацитет зависи основно от местоположението им, а не от температурата.

✅ Доколко устойчива на сняг е конструкцията на соларната система❓

Когато слънчевият панел е монтиран правилно, както е при всички системи, изградени от нашата компания, конструкцията му е устойчива на всички неблагоприятни метеорологични явления, точно колкото и самият покрив. За да си гарантирате максимална здравина и продуктивност на вашата соларна система, поверете монтажа на модулите и цялото изграждане на системата на нашия екип.

✅ От каква поддръжка се нуждаят соларните панели в периода на експлоатация❓

Фотоволтаичните панели, които предлагаме не се нуждаят от техническо обслужване в периода на експлоатация. В случай на повреди и други проблеми, влияещи на нормалната работа на системата, можем да се заемем с тяхното отстраняване.